huishoudhulp Landen

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Landen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Landen

Huishoudhulp in Tienen (3300) - Georgeta-andrada
Georgeta-andrada
Tienen
5/5 (33 reviews)
Ook voor uw strijkwerk kan je op mij een beroep doen.
Huishoudhulp in Bost (3300) - Nathalie
Nathalie
Bost
5/5 (13 reviews)
Ik kook heel graag ,kook ook graag gezond. Zou daar graag mensen mee helpen . Heb ook redelijk wat boeken maar de gewone dagelijkse kost gaat ook .thn
Huishoudhulp in Budingen (3440) - Nida
Nida
Budingen
4.88/5 (8 reviews)
Als ervaren poetsvrouw zou ik heel graag extra centjes willen bijverdienen met poetsen. Ik ben heel stipt, handig en werk ook nauwkeurig. Aangezien ik ook over een beschik, zijn de lange afstanden tevens geen probleem voor mij. Zolang de klant tevreden is over mijn werk, ben ik absoluut bereid om mijn job er uit te oefenen.
Huishoudhulp in Tienen (3300) - Geert
Geert
Tienen
5/5 (7 reviews)
Persoonlijk heb ik het graag proper. Ben werklustig en verzorgd type. Beroepshalve werk ik in de voedingsector waar hygiëne en netheid belangrijk is. Ben discreet. Mag een eenmalige opdracht (grote opruim of verhuis) of een wekelijks of tweewekelijks engagement zijn. Naast het onderhoud eventueel ook vuilbakken, glas en papier- en karton tijdig buiten zetten.
Huishoudhulp in Tienen (3300) - Anke
Anke
Tienen
5/5 (3 reviews)
Zelf hou ik van orde en netheid in huis. Ik geef alles graag een plaats en heb het liefst zo weinig mogelijk rommel of afval in zicht. Kasten opruimen, afwassen, kuisen... ik doe het allemaal met plezier. Stof zien verdwijnen en orde zien verschijnen geven me telkens weer voldoening. Ik haal mijn neus niet op voor alle werkjes die assepoester waardig zijn.
Huishoudhulp in Bost (3300) - Kelvin
Kelvin
Bost
5/5 (2 reviews)
Ik heb geen bang om mijn handen vuil te maken. Indien nodig kan ik ook altijd mijn eigen materiaal meenemen. Als het werkjes op hoogte zijn weet ik het wel graag op voorhand.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Attenhoven (3404) - Valerie
Valerie
Attenhoven
5/5 (1 reviews)
Hallo, heb je een drukke agenda waardoor de was al eens kan opstapelen of lukt het je niet om de was te strijken door ziekte of dergelijke dan ben ik er om in te springen en dit voor jou weg te strijken.
Huishoudhulp in Linsmeel (1357) - Vanessa
Vanessa
Linsmeel
5/5 (1 reviews)
Heb je geen tijd of te veel strijk? Dan doe ik dat graag in jou plaats. Brengen en halen is voor jou. Netjes gestreken binnen 1 dag maximum 2 bij drukte.
Huishoudhulp in Duras (3803) - Anna
Anna
Duras
5/5 (1 reviews)
Ik strijk graag - sommige noemen het een hobby van mij. Hemden, tshirts, jurken, of lakens. Het maakt helemaal niet uit. Ik doe dat terwijl je werkt/ontspan/speelt met kinderen...
Huishoudhulp in Gingelom (3890) - Annelies
Annelies
Gingelom
5/5 (1 reviews)
Door mijn job als huishoudhulp heb ik de nodige ervaring met strijken. Voor mij mogen het lakens zijn of kledij. Ik strijk het met veel plezier. Het kan altijd besproken worden of de strijk gebracht worden of ik hem zelf ophaal en breng
Huishoudhulp in Tienen (3300) - Walter
Walter
Tienen
Nieuw
Gepensioeneerde kok dus ervaring voldoende om goedkoop en toch lekker en gezond te koken,bakken kan ik ook al moet je weten dat de regels bij bakken strikt juist moeten zijn in hoeveelheid volume,temperatuur en tijden ,hygene is zeer belangrijk.
Huishoudhulp in Neerlanden (3404) - Jolien
Jolien
Neerlanden
Nieuw
Hallo allemaal , Ik ben Jolien ,ben 27 jaar en een mama van twee prachtige kindjes. Graag zou ik wat willen bijverdienen om wat meer financiële ruimte te hebben. Zoekt u een betrouwbare en ervaren huishoudhulp (bijvoorbeeld voor het strijken, poetsen, winkelen, etc ) dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik hou er van om mensen te helpen waar nodig. Groetjes
Huishoudhulp in Landen (3400) - Maaike
Maaike
Landen
Nieuw
Ik heb verschillende jaren in de vakantieperiode gewerkt als poetshulp, waarbij we doorheen de zomervakantie verschillende studentenhuizen gingen poetsen.
Huishoudhulp in Landen (3400) - Lynn
Lynn
Landen
Nieuw
Koken is een passie! Van alledaagse Belgische kost tot de lekkerste receptjes van de verschillende wereldkeukens! Graag laat ik ook jou genieten van de lekkerste receptjes naar jouw keuze.
Huishoudhulp in Boekhout (3890) - Zita
Zita Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Boekhout
Nieuw
Ik werk bij pwa landen als huishoudhulp als ik nog plaats heb kan ik eventueel komen poetsen bij jou, ik strijk ook, ramen doe ik ook, koken ook als je wilt.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Landen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Landen: geëvalueerd met 4.99 door 69 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Landen, hulp in huis Landen, huishoudpersoneel Landen, goedkope huishoudhulp Landen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden