huishoudhulp Stevoort

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Stevoort

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Stevoort

Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (114 reviews)
Van de jaarlijkse " grote schoonmaak " Tot de wekelijkse kuisdag. Materiaal en producten kunnen indien gewenst zelf meegebracht worden. Ik hoor het graag
Huishoudhulp in Berbroek (3540) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berbroek
5/5 (8 reviews)
Zowel ophalen als afzetten van strijk is mogelijk. Garantie dat u het binnen de 48 uur terug hebt. Rookvrij huis. Met respect voor de kledij en materialen.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Camila
Camila
Hasselt
5/5 (7 reviews)
Hey! Ik ben Camila. Ik ben van Brazilie en leef al 2 jaar in Belgie. eerst in Brussel en nu een klein jaar in Hasselt samen met mijn vriend. Ik kan nog geen Nederlands maar ik kan wel perfect Engels en ik zou graag wat bij klussen. Ik heb een heel verzorgd voorkomen en ben een heel vriendelijk meisje en ik weet van aanpakken. Ik hoor het graag als ik jullie kan helpen
Huishoudhulp in Kuringen (3511) - Annick
Annick
Kuringen
5/5 (6 reviews)
Je strijkt graag of je haat strijken. Je hebt tijd om te strijken of niet. Ik strijk graag, ik vind het rustgevend en ik heb tijd. Ideale match dus want ik ben ook nog eens flexibel…..Mijn strijkijzer is een professioneel Laurastar S4. Rookvrij en ik hanteer een prijs per uur.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Jurgen
Jurgen
Hasselt
5/5 (5 reviews)
Ik heb ooit een vakantiejob gedaan als poetshulp. Op deze manier heb ik verschillende fijne mensen ontmoet. Bij mijn eigen thuis poets ik ook elke week.
Huishoudhulp in Stevoort (3512) - Ingeborg
Ingeborg
Stevoort
5/5 (3 reviews)
Ik vind strijken heel fijn om te doen. En licht huishoudelijk werk is ook geen probleem. Liefst in de omgeving van Hasselt u vraagt en ik sta klaar
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Kuringen (3511) - Laura
Laura
Kuringen
5/5 (2 reviews)
Ik heb bij deze zelf ook een appartement die zelf moet poesten elke dag en graag heb dat alles netjes is+ ik heb werkervaring in de schoonmaak dus altijd een pluspunt
Huishoudhulp in Alken (3570) - Ine
Ine
Alken
5/5 (1 reviews)
Hallo! Even geen zin in koken? Of even hulp nodig? ik spring gerust een handje bij. Koken is niet altijd evident. De genen van dagvers koken zijn keer op keer doorgegeven en ik kook zelf ook zo goed als altijd dagvers! I beschik over een wagen en heb dus geen probleem om tot bij jullie te komen.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Vasilica crina
Vasilica crina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ben Crina ik heb meer dan 14 jaar als poetsvrouw gewerkt halftime om dat te kunnen combineren met mijn gezien, nu zijn mijn kinderen wat zelfstandiger zijn tijd om wat bij te verdienen voor hun toekomst en daarbij u te kunnen verder helpen. Groetjes Crina
Huishoudhulp in Kermt (3510) - Hylke
Hylke
Kermt
3.0/5 (1 reviews)
Strijken doe ik graag net zoals schoonmaken zowel bij jou thuis als bij mij thuis. Ik kan de strijk bij jou doen of ik neem hem mee en bezorg je hem netjes terug.
Huishoudhulp in Berbroek (3540) - Deborah
Deborah
Berbroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een jaar als bijberoep gepoetst omdat ik maar 19 uur op mijn huidig werk kon werken. Vond dit wel fijn om te doen. Mensen uit de nood helpen, helpen dat ze weer in een proper huis zitten nadat ze een hele dag gewerkt hebben.
Huishoudhulp in Nieuwerkerken (3850) - Christine
Christine
Nieuwerkerken
5/5 (1 reviews)
Ik ben erg flexibel qua dagen dat de strijk terug opgehaald moet worden. Binnen een bepaalde afstand kan de strijk wel opgehaald en teruggebracht worden.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Ervis
Ervis
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Als hobbykok met ruim 9 jaar horeca ervaring kan ik verschillende gerechten klaarmaken in verschillende cuisine stijlen. Ook mealpreppen maakt deel uit van mijn dagelijkse routine.
Huishoudhulp in Kuringen (3511) - Ryanne
Ryanne
Kuringen
5/5 (1 reviews)
In mijn appartement wil ik ook graag tot alles schoon en proper is. Vind het zelf heel belangrijk omdat een schoon huis er ook voor zorgt tot je al rust in je hoofd hebt.
Huishoudhulp in Kuringen (3511) - Karin
Karin
Kuringen
Nieuw
Hey, ik ben Karin een dame van 36 jaar oud wonend te Kuringen. Ik werk momenteel voor de Nmbs en heb soms dagen vrij tijdens de week. In mijn vrije tijd wil ik wat bijverdienen door uw strijk te doen. Dus wie weet tot binnenkort. Karin
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Stevoort

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Stevoort: geëvalueerd met 4.85 door 152 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Stevoort, hulp in huis Stevoort, huishoudpersoneel Stevoort, goedkope huishoudhulp Stevoort,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden