huishoudhulp Sint-pieters-leeuw

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Sint-pieters-leeuw

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Sint-pieters-leeuw

Huishoudhulp in Lot (1651) - Rudi
Rudi
Lot
4.88/5 (77 reviews)
hallo! ik kook heel graag en ben bereid te koken voor wie het maar wil.Ik wil graag ten dienste staan van diegenen die weinig tijd hebben om te koken of het gewoon niet graag doen.Ik werk zorgvuldig en ben zeker geen smeerpoes en werk gedisciplineerd.
Huishoudhulp in Halle (Brabant) (1500) - Naïma
Naïma
Halle (Brabant)
4.92/5 (13 reviews)
Strijken doe ik al sinds ik 11 jaar oud was. Als de was droog is, moet het voor mij ook snel gebeuren. Met mijn 36 jaar heb ik dus een lange strijk ervaring 😊
Huishoudhulp in Alle (5550) - Tom
Tom
Alle
5/5 (12 reviews)
Thuis zorg ik ervoor dat alles proper is, ik hou van netheid en orde. Als de kuisvrouw niet komt opdagen op ons werk dan neem ik dit voor mijn rekening.
Huishoudhulp in Dilbeek (1700) - Rita
Rita
Dilbeek
5/5 (11 reviews)
Hallo, ik ben Rita, Ik ben enorm begaan met gezonde voeding, liefst eigen kweek of biologische producten. Eten moet een festijn zijn, mijn motto, een gezonde geest in een gezond lichaam.
Huishoudhulp in Sint-jans-molenbeek (1080) - Abdellah
Abdellah
Sint-jans-molenbeek
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb ervaring met het professioneel schoonmaken van grote en kleine bedrijven en particuliere woningen. Ik heb gewerkt bij het welbekende schoonmaak bedrijf GOM. Ik ben zeer flexibel en help u graag! Met vriendelijke groeten
Huishoudhulp in Anderlecht (1070) - Dursun
Dursun
Anderlecht
4.86/5 (7 reviews)
Met toewijding en oog voor detail ben ik vastbesloten om bij te dragen aan een schone en georganiseerde omgeving. Mijn motivatie voor schoonmaakwerk komt voort uit mijn streven naar efficiëntie en het schepen van een aangename atmosfeer voor anderen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Alle (5550) - Ive
Ive Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Alle
5/5 (6 reviews)
Beste, Vooral een perfecte afwerking van mijn projecten is belangrijk voor mij en een zeer tevreden klant op het einde. Vooraf goed communiceren zodat de klant zeer goed op de hoogte is vd werken,tijdsduur, kosten etc. Mvg
Huishoudhulp in Ukkel (1180) - Shannon
Shannon
Ukkel
5/5 (5 reviews)
Ik ben een hobbykok die elke dag haar eigen potje kookt. Ik ben niet bang om te experimenteren in de keuken. Mijn specialiteit is de Italiaanse keuken, maar ook de Belgische, Mexicaanse en Thaise keuken komen hier vaak aan bod. Ik ben het gewoon om voor 1 tot 3 personen te koken.
Huishoudhulp in Lembeek (1502) - Roos
Roos Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lembeek
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik werk halftijds als huishoudhulp. Tevens doe ik retouches in bijberoep. Strijken hoort ook tot mijn dagelijkse routine. Dus ik kan gerust nog wel uw strijk erbij doen🤗
Huishoudhulp in Alle (5550) - Nele
Nele
Alle
5/5 (3 reviews)
Er zijn verschillende 'basis' gerechten die ik zonder problemen kan maken. Daarnaast probeer ik ook graag nieuwe recepten uit aan de hand van een kookboek als basis. Ik experimenteer graag, ook in de keuken!
Huishoudhulp in Sint-pieters-leeuw (1600) - Heidi
Heidi
Sint-pieters-leeuw
5/5 (3 reviews)
Er gaat niets boven een net gestreken hemd, t shirt of broek. Heb je hiervoor geen tijd dan kan ik het doen in het weekend, op woensdagnamiddag of tijdens vakantieperiodes.
Huishoudhulp in Wambeek (1741) - Sandra
Sandra
Wambeek
4.5/5 (2 reviews)
Hallo ik werk voltijds in de zorg maar in mijn vrije tijd wil ik wel jou strijk doen . Ben in bezit van een auto dus geen probleem om aan huis te komen . Wel in een straal van 20 km .
Huishoudhulp in Halle (Brabant) (1500) - Marina
Marina
Halle (Brabant)
5/5 (1 reviews)
Beste vrienden, Ik help jullie graag met: -kleding herstel en verstelwerk -upgraden -maatwerk -creaties -gordijnen en overgordijnen -thuistextiel Al sedert 35 jaar in het vak. Kort advies gratis. Referenties: Repair Cafe Halle en persboek.
Huishoudhulp in Halle (Brabant) (1500) - Sofie
Sofie
Halle (Brabant)
5/5 (1 reviews)
Je opent de deur van je woning en een lentegeur komt je tegemoet. Je blik valt op je kraaknette meubels en je ploft even in je zetel om even tot rust te komen na je werkdag. Hoe zalig is dat gevoel wel!?! Ik zorg met plezier mee voor jouw welverdiend rustmoment!
Huishoudhulp in Brussel (1000) - Siglinde
Siglinde
Brussel
5/5 (1 reviews)
I mainly have experience in making vegetarian and vegan dishes, but I'm open to every diet and I do this very mindful. I'm also good at making desert.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Sint-pieters-leeuw

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Sint-pieters-leeuw: geëvalueerd met 4.93 door 150 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Sint-pieters-leeuw, hulp in huis Sint-pieters-leeuw, huishoudpersoneel Sint-pieters-leeuw, goedkope huishoudhulp Sint-pieters-leeuw,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden