huishoudhulp Asse

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Asse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Asse

Bram is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Opwijk (1745) - Bram
Bram
Opwijk
4.98/5 (88 reviews)
Ik ben een tijdje actief geweest als poetshulp bij het poetsbureau en heb dus zeker wel ervaring in het kuisen. Het is ook een van mijn favoriete bezigheden.
Huishoudhulp in Asse (1730) - Karine
Karine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (35 reviews)
Ben zelf gesteld op netheid en orde ook voor mij zelf persoonlijk, kom niet graag in woningen waar ik niet weet waar beginnen. Tot mijn takenpakket hoort de onderhoud ook van ramen. Groot onderhoud zit daar niet in. Zoals plafond, keukenkasten, kasten de afwas …alleen de wekelijkse poets. Ben zeer stipt en een afspraak is een afspraak. Mijn klanten zijn ook zeer tevreden.
Huishoudhulp in Brussegem (1785) - Marie louise
Marie louise
Brussegem
4.85/5 (33 reviews)
Hallo ik heb 45jaar werkervaring achter de rug en poets nog steeds heel graag en als ik iemand kan helpen of onder volk kom voel ik me heel goed anders ben ik maar alleen thuis
Huishoudhulp in Dilbeek (1700) - Rita
Rita
Dilbeek
5/5 (11 reviews)
Hallo, ik ben Rita, Ik ben enorm begaan met gezonde voeding, liefst eigen kweek of biologische producten. Eten moet een festijn zijn, mijn motto, een gezonde geest in een gezond lichaam.
Huishoudhulp in Opwijk (1745) - Kevin
Kevin
Opwijk
4.9/5 (10 reviews)
Ik vind kuisen super leuk ik doe het elke week bij mij thuis ik maak alles proper ik doe het netjes, met tempo ik help graag mensen voor te kuisen
Huishoudhulp in Wemmel (1780) - Liudmyla
Liudmyla
Wemmel
5/5 (9 reviews)
Ik strijk graag. Kleding ziet er tenslotte heel mooi uit. Ik creëer graag schoonheid voor mensen.Dus ik hoop dat ik geschikt voor je zal zijn om je kleding geweldig te maken.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Sint-jans-molenbeek (1080) - Abdellah
Abdellah
Sint-jans-molenbeek
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb ervaring met het professioneel schoonmaken van grote en kleine bedrijven en particuliere woningen. Ik heb gewerkt bij het welbekende schoonmaak bedrijf GOM. Ik ben zeer flexibel en help u graag! Met vriendelijke groeten
Huishoudhulp in Alle (5550) - Ive
Ive Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Alle
5/5 (6 reviews)
Beste, Vooral een perfecte afwerking van mijn projecten is belangrijk voor mij en een zeer tevreden klant op het einde. Vooraf goed communiceren zodat de klant zeer goed op de hoogte is vd werken,tijdsduur, kosten etc. Mvg
Huishoudhulp in Jette (1090) - Inge
Inge
Jette
5/5 (4 reviews)
Ik kook graag eenvoudige Belgische keuken. Ik koop dan ooit quasi nooit meeneem maaltijden. Ik kan lekkere dingen klaarmaken volgens jouw goesting. Bij jou of ik kan de gerechten ook meebrengen.
Huishoudhulp in Opwijk (1745) - Marnick
Marnick
Opwijk
3.0/5 (2 reviews)
Schoonmaken kent geen geheimen voor mij en ik voor de schoonmaakwerken dan ook graag goed en tot in detail uit. Schoonmaak van woningen, herverhuurbaar maken van appartement, reiniging terrassen, poetsen van uw wagen, steeds nauwgezet en zoals het hoort.
Huishoudhulp in Opwijk (1745) - Eden
Eden
Opwijk
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik heb ervaring met strijkhulp bij klanten. Ik kan er zowel om komen als het bij mij aan huis aannemen. Ik doet dit liefst thuis bij mezelf. Geef mij gerust een seintje indien u hulp nodig heeft.
Huishoudhulp in Wambeek (1741) - Sandra
Sandra
Wambeek
4.5/5 (2 reviews)
Hallo ik werk voltijds in de zorg maar in mijn vrije tijd wil ik wel jou strijk doen . Ben in bezit van een auto dus geen probleem om aan huis te komen . Wel in een straal van 20 km .
Huishoudhulp in Laken (1020) - Wim
Wim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
4.5/5 (2 reviews)
Mijn hoofdactiviteit is reinigen van terrassen, opritten, garagepoorten, rolluiken, ramen, zonnepanelen, daken, dakgoten, auto's, ... Ik beschik over het nodige materiaal en werk met gedemineraliseerd water (osmosewater) zodat het resultaat streeploos is en het vuil zich in de toekomst minder snel zal hechten. Ik werk aan een correcte prijs en spreek alles goed af van tevoren.
Huishoudhulp in Ganshoren (1083) - Luka
Luka
Ganshoren
5/5 (1 reviews)
Dag, ik ben Luka, een student audiovisuele kunsten uit Brussel. Ik help al lang met plezier mee met het onderhoud thuis en zou hier dan ook graag wat extra aan willen verdienen om als student rond te komen. Ik ben gemotiveerd en ben bereid allerhande klusjes op te knappen.
Huishoudhulp in Wolvertem (1861) - Valerie
Valerie
Wolvertem
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik werk al enkele maanden als schoonmaakster en zou graag iets bijverdienen met het strijken, ik verplaats mij met de auto,ik kan u strijk ophalen en terugbrengen .
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Asse

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Asse: geëvalueerd met 4.85 door 221 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Asse, hulp in huis Asse, huishoudpersoneel Asse, goedkope huishoudhulp Asse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden