strijkhulp Stabroek

Ontdek talentvolle strijkhulp in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Stabroek

Strijkhulp in Stabroek (2940) - Debbie
Debbie
Stabroek
5/5 (6 reviews)
Hallo, ik zou graag mensen helpen met hun strijk in mijn vrije tijd. Ik werk in ploegen dus heb wel wat vrije tijd. Halen en terugbrengen kan eventueel. Groetjes, Debbie
Strijkhulp in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Ik doe regelmatig de strijk thuis. Ik heb ervaring met verschillende textielen zowel als hemden. U kan de wasmand bij mij thuis afzetten of ik kom het ophalen in een zak als u in een makkelijk bereikbare zone woonde.
Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Valeria
Valeria
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik ben een jongedame-student in antwerpen die al werkt aan het schoonmaken van huizen. Om mijn inkomsten aan te vullen, ben ik van plan wat extra geld te verdienen. Ik heb beschikbaarheid voor mijn werk in het weekend.
Strijkhulp in Beveren-waas (9120) - Greet
Greet
Beveren-waas
5/5 (2 reviews)
Omdat ik reeds 9jaar in een kledingzaak werk,wil ik zelf ook dat dat alle kledingstukken kreukvrij uit de kast moeten komen.Ben graag bezig met kledij.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Mohammad
Mohammad
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik doe naaien en daarbij doe ik ook altijd strijken. Alle soorten kleren kan ik strijken. Bij mijn normale job doe ik ook strijken. Strijken doe ik elk moment thuis en op m’n werk.
Strijkhulp in Antwerpen (2030) - Mandy
Mandy
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Strijken is rustgevend! Een muziekje of tv programma op de achtergrond en ik kom helemaal tot rust. Ik kom graag de strijk ophalen en weer terug brengen
Strijkhulp in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik heb elke ochtend tijd om te strijken zowel in mijn eigen woonst als op verplaatsing. Strijken doe ik vlot en nauwkeurig . Ik ben ook behendig met een strijkrol/ mangel.
Strijkhulp in Kalmthout (2920) - David
David
Kalmthout
5/5 (2 reviews)
Ironing clothes is one of my hobbies before i came here i was having shop to ironing clothes and i was the one who ironing for hole family that was my interest
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik kan heel goed strijken . Ik geb nooit echt leren strijken maar vanaf ik het voor t eerst dat probeerde ging het vanzelf t is precies of strijken een talent van mij is sindsdien hou ik enorm van strijken dus geef me maar een seintje als jullie hulp nodig hebben alvast bedankt zelf beschik ik niet over een wagen kan wel ver met het openbaar vervoer geraken.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Erica
Erica
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik vind strijken niet erg. Ik kom dit bij u thuis doen en werk per uur. Indien u dit wenst mag je dit ook bij mij brengen en dan rekening ik de electriciteit verbruik erbij.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Ilse
Ilse
Merksem
5/5 (1 reviews)
Strijken is iets dat ik enorm graag doe. Raar maar waar. Het liefst in mijn eigen appartementje met een rustig muziekje op, zalig, helemaal ontstressen! Ik kom het halen en breng het terug naar u!
Strijkhulp in Wuustwezel (2990) - Inne
Inne
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Ik woon zelf al een aantal jaren alleen en strijken doe ik het liefst in het huishouden. Ik doe dit ook wel eens om een klein centje bij te verdienen.
Strijkhulp in Brasschaat (2930) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Ik werk ondertussen al bijna 10jaar als huishoudhulp en strijken hoort daar zeker bij, klantjes zijn altijd tevreden over mijn strijkwerk en wat vooral belangrijk is ik doe het ook echt graag. Ook het iets moeilijkere werk zoals hemden schrik ik niet voor terug.
Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Maria
Maria
Antwerpen
Nieuw
Ik heb jaren als thuishulp en poetsvrouw gewerkt en vond het strijken altijd het leukst. Ik ben perfectionistisch en geduldig en dat zie je aan het resultaat!
Strijkhulp in Stabroek (2940) - Rayza
Rayza
Stabroek
Nieuw
Hallo, ik help u graag uit de nood door uw strijk te doen. De meesten vinden dit een vervelende job maar ik vind het heel ontspannend! Contacteer mij gerust!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Stabroek: geëvalueerd met 5.0 door 25 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Stabroek, strijkhulp aan huis Stabroek, stijkster Stabroek, strijkdienst Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Stabroek vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Stabroek in te schakelen. Strijkhulpen in Stabroek helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de de ideale strijkhulp in Stabroek?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Stabroek

U hebt een strijkhulp in Stabroek gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Stabroek kan vragen, hang af van meerdere zaken.

De prijs voor strijkhulp in Stabroek kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Stabroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden