strijkhulp Geetbets

Ontdek talentvolle strijkhulp in Geetbets

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Geetbets

Strijkhulp in Kersbeek-miskom (3472) - Sandra
Sandra
Kersbeek-miskom
5/5 (44 reviews)
Hallo, ik heb de afgelopen jaren 2 jobs gecombineerd. Huishoudhulp bij Puuur en Zorgkundige op intensieve omdat ik alleenstaande mama ben met 2 kinderen in Co ouderschap die haar tijd dat ze geen kinderen heeft nuttig wil besteden.
Strijkhulp in Berbroek (3540) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berbroek
5/5 (8 reviews)
Zowel ophalen als afzetten van strijk is mogelijk. Garantie dat u het binnen de 48 uur terug hebt. Rookvrij huis. Met respect voor de kledij en materialen.
Strijkhulp in Stevoort (3512) - Ingeborg
Ingeborg
Stevoort
5/5 (3 reviews)
Ik vind strijken heel fijn om te doen. En licht huishoudelijk werk is ook geen probleem. Liefst in de omgeving van Hasselt u vraagt en ik sta klaar
Strijkhulp in Waanrode (3473) - Kim
Kim
Waanrode
5/5 (3 reviews)
Ik ben 40 en mama van 3 kinderen. Ze zijn 20, 16 en 14 jaar. Ik werk fulltime als verzorgende in de thuiszorg. Nu de kinderen groter en zelfstandig zijn zoek ik een bijverdienste voor s’avonds en de weekends.
Strijkhulp in Duras (3803) - Anna
Anna
Duras
5/5 (1 reviews)
Ik strijk graag - sommige noemen het een hobby van mij. Hemden, tshirts, jurken, of lakens. Het maakt helemaal niet uit. Ik doe dat terwijl je werkt/ontspan/speelt met kinderen...
Strijkhulp in Budingen (3440) - Jessica
Jessica
Budingen
5/5 (1 reviews)
Naast mijn fulltime job heb ik nog wat vrije tijd. Ik strijk graag en zo kan ik iemand anders het werk even uit de handen nemen zodat ze tijd hebben voor iets anders.
Strijkhulp in Nieuwerkerken (3850) - Christine
Christine
Nieuwerkerken
5/5 (1 reviews)
Ik ben erg flexibel qua dagen dat de strijk terug opgehaald moet worden. Binnen een bepaalde afstand kan de strijk wel opgehaald en teruggebracht worden.
Strijkhulp in Donk (3540) - An
An
Donk
Nieuw
Hallo ik an mama van drie kindjes ben twee jaar lang onthaalmoeder geweest en nu werk ik als huishoudhulp ik heb een ontzettend groot hart voor kinderen en dieren vooral voor honden ben ook graag er mij bezig dus als jullie een klus hebben wat met dieren of kinderen te maken hebben ben ik de perfecte persoon hopelijk tot snel groetjes an
Strijkhulp in Sint-truiden (3800) - Annemie
Annemie
Sint-truiden
Nieuw
Beste, ik ben mama van 3zonen. graag zou ik in mijn vrije tijd een centje bijverdienen. Omwille mijn diploma 4de graad mode maken en overdag werk ik al ongeveer 14 jaar als huishoudhulp.Waar ik al veel ervaring heb in kunnen opdoen. .mvg Mieke
Strijkhulp in Brustem (3800) - Ziba
Ziba
Brustem
Nieuw
Hallo ,ik ben ziba, ik kan heel goed streken, alles stoffen, ik kan snel werken, ik kan halve dag werken, ik kan weekend en woensdag werken, ik woon in Sint-Truiden, ik met de bus komen, bedankt.
Strijkhulp in Geetbets (3450) - Shania
Shania
Geetbets
Nieuw
Ik weet hoe ik netjes moet strijken en opplooien . Ik volg verzorging . Ik zit in mijn 5de jaar en doe dit heel graag . Ik doe dit thuis ook heel vaak
Strijkhulp in Brustem (3800) - Evita
Evita
Brustem
Nieuw
Hallo, ik doe graag jullie wasmand met strijk. Ik heb een auto ter beschikking voor eventueel te brengen/halen. Rookvrije ruimte en geen huisdieren!
Strijkhulp in Brustem (3800) - Sam
Sam
Brustem
Nieuw
Presentable apperance is a part of our daily routen. I enjoy doing this specially to the clothes normally using to work. Ironing is a normal routine even to a regular house task.
Strijkhulp in Brustem (3800) - Patricia
Patricia
Brustem
Nieuw
Diensten staan ter beschikking voor alle soorten kledij (hemden, broeken,...). Ik zorg ervoor dat de strijk op tijd klaar is en precies zoals de klant verwacht. De kledij kan worden gebracht maar ook opgehaald worden (+/- 30 km). Diensten vinden plaats in een rookvrije ruimte zonder huisdieren
Strijkhulp in Stevoort (3512) - Lisa
Lisa
Stevoort
Nieuw
Als ik niet op zwangerschap verlof sta werk ik als huishoudhulp en daar moet ik ook af en toe de strijk doen , ik ben daar goed in enkel in hemden ben ik geen held.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel strijkhulpen in Geetbets

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Eenvoudig om een opdracht te registreren. Ik had ook snel feedback en op slechts 4 km van huis! ”
Isabelle
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Geetbets: geëvalueerd met 5.0 door 61 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Geetbets, strijkhulp aan huis Geetbets, stijkster Geetbets, strijkdienst Geetbets,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan strijkhulp in Geetbets

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden