grofvuil ophalen Willebroek

Ophaling grof huisvuil in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Willebroek

Gerdi is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Grof huisvuil in Schelle (2627) - Gerdi
Gerdi
Schelle
4.99/5 (101 reviews)
Beste, ik ben in het bezit van een aanhangwagen met oprijklep. Deze kan ik gerust gebruiken voor het opruimen van uw grof vuil, met uitzondering van toxische zaken. Asbesthoudend materiaal laat ik ook aan mij voorbij gaan. Hiervoor raad ik om gezondheidsredenen aan om beroep te doen op een gespecialiseerde firma.
Grof huisvuil in Hemiksem (2620) - Tjordin
Tjordin
Hemiksem
4.69/5 (59 reviews)
hallo ik heb een renault clio break en aanhangwagen ik vervoer grofvuil en tuinafval etc ik ben van de rupel regio ik kan op vrijdag avonden en in de weekends
Grof huisvuil in Willebroek (2830) - Ahmed
Ahmed
Willebroek
5/5 (37 reviews)
Heb een aanhangwagen ter beschikking moet je naar de containerpark of zit je met grofvuil van de verbouwingen en heb je andere spullen dat vervoert moet worden dan help ik je ermee
Grof huisvuil in Mechelen (2800) - Iwein
Iwein
Mechelen
4.96/5 (25 reviews)
Daar ik beschik over een aanhangwagen en oprit platen kan ik je bijstaan bij je opruiming en afvoer van niet gevaarlijke producten. Dit tot een totaal gewicht van 750 kg
Grof huisvuil in Londerzeel (1840) - Tim
Tim
Londerzeel
5/5 (12 reviews)
Al uw afval, klein of groot, kan ik dankzij mijn grote aanhangwagen vervoeren. Het opruimen gebeurt zeer zorgvuldig en er is telkens overleg met de klant.
Grof huisvuil in Hemiksem (2620) - Eddy
Eddy
Hemiksem
5/5 (11 reviews)
Hallo, ik heb een suv en kan allerlei zaken naar het containerpark brengen. Heb twee helpende handen om deze zaken te laden en weg te voeren. Laat iets weten en we spreken af.
Grof huisvuil in Sint-katelijne-waver (2860) - Tijl
Tijl
Sint-katelijne-waver
4.89/5 (9 reviews)
ik heb ene personenwagen en kleine lichte vracht + aanhangwagen om voor u naar het containerpark etc te gaan. beschik over voldoende accesoires om alles veilig en vast te vervoeren
Grof huisvuil in Hemiksem (2620) - Dieter
Dieter
Hemiksem
5/5 (3 reviews)
Ben je aan het verbouwen of ben je grote kuis aan het doen en moet je grof vuil weg doen maar beschik je niet over de tijd of de juiste middelen dan kom ik jou graag tegemoet voor u een handje tehelpen. bij kleine verhuizingen of materialen afzetten of gaan halen kan ook.
Grof huisvuil in Zemst (1980) - Jonas
Jonas
Zemst
3.0/5 (2 reviews)
Ik heb een kleine camionette met aanhangwagen en kan 's avonds en in het weekend helpen met een verhuis of met afval weg te brengen. Regio Vlaams- Brabant.
Grof huisvuil in Mechelen (2800) - Hamza
Hamza
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik heb al verschillende verbouwing meegedaan waardoor ik ervaring heb met verschillende containerparken rond Mechelen en Antwerpen. Een containerpark meer of minder dat maakt voor mij niet veel uit
Grof huisvuil in Sint-katelijne-waver (2860) - Robby
Robby
Sint-katelijne-waver
5/5 (2 reviews)
Ik ontruim woningen na overlijden, verzamelwoede of verhuurschade. Ik kan ook met mijn bestelwagen/aanhangwagen naar het containerpark rijden voor een vast tarief per klus, per kilometer. Afvalverwerking niet inbegrepen.
Grof huisvuil in Grimbergen (1850) - Kim
Kim
Grimbergen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik rijd met een golf plus en kan wat grof vuil wegbrengen indien u dat wenst. Ik woon in Grimbergen maar werk in Vilvoorde.
Grof huisvuil in Temse (9140) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
5/5 (1 reviews)
Slopen ophalen en vervoeren van alle afvalstoffen. Zowel particulier of voor bedrijven. Ook uitvoering van grote of moeilijke werken is mogelijk na overleg en bezichtiging.
Grof huisvuil in Mechelen (2800) - Nick
Nick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Wij kunnen helpen met de afvoer van klein en grofvuil. Grote of kleine werken steeds ten dienst van de klant. Wij proberen zoveel mogelijk gesorteerd af te voeren.
Grof huisvuil in Boom (2850) - Leroy
Leroy
Boom
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een 750kg remork dus ik kan dit zonder probleem doen ik doe dit ook voor mijn baas van pizza en vond het wel leuk als het werk te veel is kan je het laten weten dan neem ik iemand extra mee
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Echte redder. Mijn eerste keer dat ik de service gebruik en ik was er erg blij mee. Een goed platform voor mensen die mensen helpen om anderen te helpen. ”
Sandra
“ Zeer gebruiksviendelijk, een aanrader wegens de goede en correcte service een aanrader voor wie betrouwbare hulp nodig heeft ”
Ilian
“ Goede service. Ik weet niet of jullie al in Nederland opereren, maar daar kunnen wij een site als deze zeker gebruiken. ”
Gerdi
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ophaling grof huisvuil Willebroek: geëvalueerd met 4.85 door 268 klanten

Populaire dienstaanvragen

grofvuil Willebroek, ophaling grof huisvuil Willebroek, groot huisvuil Willebroek, grofvuil laten ophalen Willebroek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen grof huisvuil in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden