grofvuil ophalen Gent

Ophaling grof huisvuil in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Gent

Grof huisvuil in Wondelgem (9032) - Erol
Erol
Wondelgem
4.89/5 (88 reviews)
Dag beste mensen, met de jaren ervaring om huizen leeg te maken, het ophalen van grofvuil is geen enkel probleem. Ik beschik over een grote camionette als ook een dubbel assige remorque met verhooging. Alles is bespreekbaar, aarzel niet om beroep te doen op mij !
Grof huisvuil in Oostakker (9041) - Johan
Johan
Oostakker
4.96/5 (73 reviews)
Hallo, ik ben Johan. Een aantal taken waarvoor je beroep kan doen op mij zijn: levering, vervoer, pakjes bezorgen met eigen auto, verhuis, onderhoud tuin en meer! Met een camionette en Remorque naar het containerpark gaan doe ik ook geregeld voor mezelf en voor de klanten. Ervaring van opruimen en een Remorque veilig laden zijn me niet vreemd. Ik wil op dezelfde manier een helpende hand zijn voor jou.
Grof huisvuil in Gent (9000) - Aytekin
Aytekin
Gent
4.76/5 (62 reviews)
İk zou graag Eventueel Als privéchauffeur, met mijn eigen privévoertuig om ouderen te helpen boodschappen of voeren naar afspraken enz... heb rijbewijs d en vakbekwaamheid
Grof huisvuil in Gent (9000) - Johan
Johan
Gent
5/5 (9 reviews)
Ik beschik over een Volkswagen Transporter lichte vracht. Naast verhuizen kan ik u ook helpen met naar het containerpark te rijden of een levering van een groter stuk. Woonachtig regio Gent
Grof huisvuil in Gent (9000) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.2/5 (5 reviews)
Als vastgoedkantoor bieden wij al jaren naservice aan onze klanten via onze klusman, van schilderen tot hulp in de tuin of een kast van ikea monteren. Laat maar weten en wij kijken wat wij kunnen doen.
Grof huisvuil in Gent (9000) - Mustafa
Mustafa
Gent
4.5/5 (4 reviews)
Heb je geen hoesting om het grof vuil weg te doen naar containerpark? dan zal ik dit met plezier voor jou doen, aarzel niet om mij te contacteren, ik doe het wel voor jou :-).
Grof huisvuil in Sint-amandsberg (9040) - Yahya
Yahya Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
3.67/5 (3 reviews)
- Betrouwbaar - Vaste prijs - Snel beschikbaar - Over heel belgie - Laagste prijs garantie! Zowel voor verhuizingen,containerpark,ophalen meubelen enz!!
Grof huisvuil in Oostakker (9041) - Bart
Bart
Oostakker
5/5 (2 reviews)
Ik heb een eigen aanhangwagen waardoor een ritje naar het containerpark, de kringloopwinkel (voor de spullen die nog bruikbaar zijn) of naar de schroothandelaar tot de mogelijkheden behoren.
Grof huisvuil in Gent (9000) - Abdelmounaim
Abdelmounaim
Gent
5/5 (1 reviews)
ook klein voayge naar het containpark........................................................................................
Grof huisvuil in Gent (9000) - Jan
Jan
Gent
4.0/5 (1 reviews)
beste, ik heb vaak met me ouders de afval van ons huis gebracht naar ivago. ik sta klaar voor al uw klussen in orde tebrengen. ben momenteel elke dag beschikbaar. mvg
Grof huisvuil in Mariakerke (9030) - Daan
Daan
Mariakerke
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over aan aanhangwagen om afval of meubels voor u te vervoeren. Zijn mogelijk: tuinafval naar het containerpark brengen, meubels verhuizen, afval wegbrengen, ..
Grof huisvuil in Mariakerke (9030) - Bleard
Bleard
Mariakerke
Nieuw
Ik ken het containerpark van de ivago ondertussen al uit mijn hoofd zo veel ben ik daar geweest. Door veel te verbouwen en spullen weg te gooien ben ik daar veel geweest.
Grof huisvuil in Gent (9000) - Stef
Stef Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Grote camionette ter beschikking en niet bang om de handen vuil te maken. Voor grote en zware stukken kan ik altijd extra hulp inschakelen. Geen job te vuil of te zwaar.
Grof huisvuil in Wondelgem (9032) - Filip
Filip
Wondelgem
Nieuw
Kleine verhuisjes of zetels koelkasten etc bij anderen brengen of naar het containerpark voeren zijn geen probleem.Opruimen van zolders garages etc zijn ook geen probleem
Grof huisvuil in Gent (9000) - Marek
Marek
Gent
Nieuw
ik ben jong en ik ben in goede kondisis zware werk schrik me niet af en ik ben betrouw baar en vriedelijke person die aaltijd zijn tak met hoesting af voerd
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel grofvuil ophalen in Gent

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was mij totaal onbekend. Is een uitstekende dienst, de moeite waard om verder te vertellen. ”
Bjorn
“ Een zeer goed initiatief als je niet weet waar je met grote spullen naartoe moet en je ze zelf niet naar het containerpark kan brengen. Alles is verlopen volgens de gemaakte afspraak. Top! ”
Ali
“ Like i said i met a wonderful , cool and "school" man .Good job he did . I thank him for his understanding and professional behavior. Professionalism is not the job we do . It is how ,we do and perform it . indeed ,... ”
Gerdi
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ophaling grof huisvuil Gent: geëvalueerd met 4.63 door 248 klanten

Populaire dienstaanvragen

grofvuil Gent, ophaling grof huisvuil Gent, groot huisvuil Gent, grofvuil laten ophalen Gent,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan grof huisvuil in Gent

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden