grofvuil ophalen Kortrijk

Ophaling grof huisvuil in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Kortrijk

Grof huisvuil in Anzegem (8570) - Sil
Sil
Anzegem
5/5 (6 reviews)
Beschik over de nodige materialen zoals camionette en aanhangwagen om de gevraagde taken volgens de wensen van de klant uit te voeren. Ook beschik ik over voldoende technische kennis en ben ik correct en gemotiveerd
Grof huisvuil in Harelbeke (8530) - Frederic
Frederic
Harelbeke
5/5 (4 reviews)
Vertrouwt met ophalingen en verhuizen naar containerpark . Sterk en vlot , kan ook aan camionette geraken voor grotere meubels. Afbraak en opbouw geen probleem van meubelen en dergelijke
Grof huisvuil in Wevelgem (8560) - Lorenzo
Lorenzo
Wevelgem
Nieuw
Ik ben lorenzo en beschik over een camionette en aanhangwagen. Ik ben actief in de bouwsector dus met grof vuil weet ik altijd wel raad. Indien u mij hulp wilt laat maar weten.
Grof huisvuil in Wevelgem (8560) - Beau
Beau
Wevelgem
Nieuw
Hallo, ik ben beau 25 jaar en kan voor u je garage of zolder opruimen en dit naar het containerpark brengen. Ik heb een camenette waar veel in kan. Voor de kleinere werken heb ik ook een gewone auto.
Grof huisvuil in Menen (8930) - Desley
Desley
Menen
Nieuw
Ik neem vooral groenafval en meubels mee. Enkel meubels die uiteraard in mijn camionette passen. Ik wil ze gerust ook helpen om deze er in te steken. Helpen afbreken doe ik ook. Ik ben vooral vrij op maandag- en dinsdagnamiddag en op woensdag vanaf 10u
Grof huisvuil in Kuurne (8520) - Isaura
Isaura
Kuurne
Nieuw
Heb een camionette, waarmee ik verhuisjes kan doen ook mijn dagelijkse werk om mensen te helpen, leeghalen van huizen , tot kelders zolders , en een opfrisbeurtje geven☺️
Grof huisvuil in Wevelgem (8560) - Pieterjan
Pieterjan
Wevelgem
Nieuw
Ik heb een lichte bestelwagen ter beschikking alsook een wagen met aanhangwagen om verschillende grote stukken weg te kunnen brengen. De leeggemaakte ruimtes achteraf opruimen is ook geen enkel probleem.
Grof huisvuil in Lendelede (8860) - Jens
Jens
Lendelede
Nieuw
Ik ben een sociaal persoon, dus dat maakt alles al iets gemakkelijker. Alles zal wel met mijn auto moeten gebeuren, want ik ben niet in het bezit van een aanhangwagen/camionette.
Grof huisvuil in Zwevegem (8550) - Troy
Troy
Zwevegem
Nieuw
Ik doe graag dingen voor andere mensen en ga steeds een handje bijdragen tot wat ook nodig is of wat het werk vereist maar als er iets vervoert moet worden ben ik de man .
Grof huisvuil in Harelbeke (8530) - Inga
Inga
Harelbeke
Nieuw
Ik ben een harde werker en kan mijn mannetje staan . Uw grof vuil wegdoen of uw kelder /zolder opruimen doe ik met plezier . Ik breng het grof vuil gerust na de Ophuis naar het containerpark
Grof huisvuil in Harelbeke (8530) - Emma
Emma
Harelbeke
Nieuw
Hallo Mijn vriend heeft een huis gekocht en hebben dit helemaal samen opgeknapt. Ook veel naar het containerpark geweest met zware en vuile dingen. Zeker niet bang hiervoor!
Grof huisvuil in Kortrijk (8500) - Bram
Bram
Kortrijk
Nieuw
Staat die tafel, die oude badkuip of versleten kast nog steeds in de weg omdat je die niet naar het containerpark krijgt met je wagen? Deze kan ongetwijfeld in mijn bestelwagen (VW Transporter). Contacteer me gerust hiervoor.
Grof huisvuil in Deerlijk (8540) - Arne
Arne
Deerlijk
Nieuw
Ik heb een renault kangoo, met een remorque EN een bagagerek! Een ritje naar containerpark is snel gemaakt en het legen van garage, zolder, tuinhuis, kelder, geheime bunker, enz zal snel gebeurd zijn!
Grof huisvuil in Bellegem (8510) - Michiel
Michiel
Bellegem
Nieuw
Door mijn ervaring als jobstudent bij de vuilkar ben ik het gewoon van met grof vuil te werken. Ik ben hier niet vies van en kan stiekem mijn genot vinden in het opruimen
Grof huisvuil in Deerlijk (8540) - Rune
Rune
Deerlijk
Nieuw
Grof vuil te veel? Geen probleem groot of klein kan u bij mij zijn! Ophalen wordt met een bestelwagen gedaan. Zwaar? De bestelwagen beschikt over een hefkraantje.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel grofvuil ophalen in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk om iemand te vinden om iets te doen tegen een schappelijke prijs ”
Azeddine
“ Handig dat je per onderwerp de beschikbare personen kan vinden. goede site. ”
Sandra
“ Verschillende services allemaal bijeen, aangenaam verrast door de snelheid waarmee aanbieders reageerden. Het werkt dus wel. Top ook dat betaling pas na geleverde dienst moet, zodat je zeker bent. Ook fijn dat je het... ”
Azeddine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ophaling grof huisvuil Kortrijk: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

grofvuil Kortrijk, ophaling grof huisvuil Kortrijk, groot huisvuil Kortrijk, grofvuil laten ophalen Kortrijk,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan grof huisvuil in Kortrijk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden