grofvuil ophalen Dilbeek

Ophaling grof huisvuil in Dilbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Dilbeek

Grof huisvuil in Liedekerke (1770) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Liedekerke
4.9/5 (21 reviews)
Dag, in bezit van een ruime remorque. Grofvuil wordt eveneens naar het containerpark gebracht. Afbraak kan eventueel ook gedaan worden. Mogelijkheid tot een 2e persoon.
Grof huisvuil in Alle (5550) - Ive
Ive Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Alle
5/5 (6 reviews)
Beste, kan in regio Lennik tot Ninove en alles daartussen het beste met afval weg. Zowel electro als oud ijzer en grof vuil.. Eventueel vuilzakken met groenafval.. Mvg
Grof huisvuil in Groot-bijgaarden (1702) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Groot-bijgaarden
5/5 (4 reviews)
Voor al uw grof vuil , steenpuin enz . Prijzen naar gelang wat er moet weggehaald worden en wat naar containerpark enz moet gebracht worden. Alles word in witte zakken gezet als hrt steenpuin enz is .
Grof huisvuil in Sint-agatha-berchem (1082) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-agatha-berchem
5/5 (2 reviews)
Wij hebben een camion ter beschikking met verschillende containers voor uw afbraakwerken of renovatie,het leegmaken van u huis en nog meer
Grof huisvuil in Wemmel (1780) - Christophe
Christophe
Wemmel
5/5 (1 reviews)
Beste, ik heb een volvo break met aanhangwagen en kan dus steeds helpen voor een verhuis en/of afvoeren afval. Ik ben vlot mobiel dus laat maar weten waaraan je nood hebt
Grof huisvuil in Relegem (1731) - Mustafa
Mustafa
Relegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb een fiat tipo met aanhangwagen. Ik help u graag met wegbrengen van grof huisvuil naar containerpark. Ik zou dit vooral doen in Vlaams Brabant.
Grof huisvuil in Oudenaken (1600) - Wolf
Wolf Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oudenaken
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik breng met plezier jouw grof vuil weg! Heeft u geen tijd of zin? Ik sta voor u klaar! Aarzel zeker niet om mij vrijblijvend te contacteren! Alvast bedankt mvg
Grof huisvuil in Roosdaal (1760) - Steven
Steven
Roosdaal
5/5 (1 reviews)
Ik ben een zeer gedreven werker die graag mensen helpt waar ik kan! En ben zeer nauwkeurig en proper in mijn werkwijze. Ik heb al meer dan 15 jaar ervaring in de bouw en tuinieren
Grof huisvuil in Gooik (1755) - Kevin
Kevin
Gooik
Nieuw
Hallo, Ik beschik over een audi a4 break en aanhangwagen De audi heeft genoeg kracht om redelijk wat gewicht mee te trekken, de aanhangwagen is echter beperkt tot 750kg. Ik rij zeer graag en ook hard werken schrikt me niet af. Daarom wil ik hier graag mijn diensten aanbidden om transporten uit te voeren aan mensen die niet over een aanhangwagen beschikken of er geen tijd/zin in hebben.
Grof huisvuil in Affligem (1790) - Kurt
Kurt
Affligem
Nieuw
Heb reeds vele jaren ervaring in verschillende klussen en transport. Kortom, met mij kiest u voor een betrouwbare transporteur voor in het weekend of in de avond met een goede en snelle uitvoering. Heb tevens een bestelwagen lichte vracht en een aanhangwagen. Ik help tevens natuurlijk mee met het inladen en uitladen van de camionette en de remorque.
Grof huisvuil in Relegem (1731) - Alicia
Alicia
Relegem
Nieuw
Hallo, ik kan je helpen met mijn auto om naar het containerpark te gaan . ik ben een studente die gemotiveerd is om een centje bij te verdienen. en help graag mijn medemens.
Grof huisvuil in Gooik (1755) - Robin
Robin
Gooik
Nieuw
Koerier, snelle service geen tijd verlies. Beschik over een auto en camionet, zal steeds optijd aanwezig zijn op onze afspraak. Ben ook steeds telefonische bereikbaar.
Grof huisvuil in Asse (1730) - Quinten
Quinten Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
Nieuw
Hey, ik heb een Volkswagen Transporter lichte vracht dat al uw grof vuil kan vervoeren naar het containerpark. Ik kan hulp aanbieden bij het opruimen van ruimtes bij verhuis of gewoon algemene schoonmaak.
Grof huisvuil in Oudenaken (1600) - Said
Said
Oudenaken
Nieuw
Beste ik doe all uw vuil weg naar containerpark of weg smeten Ik.kome met camionnete en ik neem alles Ik kuis en laat ik alles proper achter. Mvg ..................................................................................................
Grof huisvuil in Brussel (1000) - Arradi
Arradi
Brussel
Nieuw
Beschik ove een aanhanger die ik gebruik waardoor ik de grofvuil sorteer voor dat ik het weg gooi waardoor mijn werk goed uitvoer en geen extra werk er bij heb
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel grofvuil ophalen in Dilbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was mij totaal onbekend. Is een uitstekende dienst, de moeite waard om verder te vertellen. ”
Bjorn
“ Een zeer goed initiatief als je niet weet waar je met grote spullen naartoe moet en je ze zelf niet naar het containerpark kan brengen. Alles is verlopen volgens de gemaakte afspraak. Top! ”
Ali
“ Like i said i met a wonderful , cool and "school" man .Good job he did . I thank him for his understanding and professional behavior. Professionalism is not the job we do . It is how ,we do and perform it . indeed ,... ”
Gerdi
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ophaling grof huisvuil Dilbeek: geëvalueerd met 4.99 door 36 klanten

Populaire dienstaanvragen

grofvuil Dilbeek, ophaling grof huisvuil Dilbeek, groot huisvuil Dilbeek, grofvuil laten ophalen Dilbeek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan grof huisvuil in Dilbeek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden