grofvuil ophalen Aalst

Ophaling grof huisvuil in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Aalst

Grof huisvuil in Opwijk (1745) - Benjamin
Benjamin
Opwijk
4.97/5 (70 reviews)
Mijn naam is Benjamin, ik heb een Mercedes vito ter beschikking en een Mercedes sprinter voor het grotere transport. Reeds 9jaar ervaring in transport in België, Luxemburg en Nederland.
Grof huisvuil in Lebbeke (9280) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lebbeke
5/5 (29 reviews)
Geen zin om je eigen auto vuil te maken? Ik kom met alle plezier even langs om je uit de nood te helpen met de aanhangwagen. Groenafval? Oude meubels? Puin? Allemaal geen probleem. Enkel voor de grotere stukken heb ik graag wat hulp bij het inladen.
Grof huisvuil in Hofstade (9308) - Tim
Tim
Hofstade
4.9/5 (20 reviews)
Hoi, Ik beschik over een aanhangwagen/remorque. Ik kan samen met u naar het containerpark gaan of oud ijzer. Ophalen van leveringen en het vervoer van moto's is geen probleem, ik heb het nodige bevestigingsmateriaal. Als ik kan helpen hoor ik het graag. Groetjes Tim
Grof huisvuil in Welle (9473) - Immanuel
Immanuel
Welle
4.91/5 (11 reviews)
Ik breek en voer het afval weg met de aanhangwagen naar het containerpark of stort het in een door u gehuurde container. Zware wasmachines/meubels of zetels zijn geen probleem alsook het correct verwerken van asbest volgens de huidige wetgeving is geen probleem.
Grof huisvuil in Baardegem (9310) - Andre
Andre
Baardegem
5/5 (8 reviews)
Auto renault espace + open aanhangwagen 3.5m x 1.8m (laadvermogen 1.500kg). Daar doe je al wat mee. Ik reed in mijn loopbaan +- 50.000 km/jr , 30 jr lang.
Grof huisvuil in Dendermonde (9200) - Fernand
Fernand
Dendermonde
5/5 (8 reviews)
ik ben graag bezig en help graag mensen en heb al mensen geholpen en die waren iedere keer content ik begin nu wel met een aanhangwagen en heb ook een gesloten aanhangwagen ik dus ook als het regent goederen droog vervoeren zo als dozen voor je verhuis of als je iets koopt bij een elektro zaak en je wild dit direckt in je bezit hebben
Grof huisvuil in Dendermonde (9200) - Joris
Joris
Dendermonde
5/5 (5 reviews)
Ik beschik over een wagen met aanhangwagen (dubbelas met laadvermogen tot 750kg). Ik kan ritten naar het containerpark probleemloos uitvoeren. (Ik hanteer een vast prijs om naar het containerpark te rijden - GEEN extra verplaatsingskosten. Kosten containerpark zijn voor de klant.) Er wordt liefst wel met gesorteerde materialen gereden, bijvoorbeeld: enkel steenpuin/aarde, snoeiafval, plastic, ijzer, ... enz Graag gemengde materialen zoveel mogelijk te vermijden.
Grof huisvuil in Mere (9420) - Nicola
Nicola
Mere
5/5 (3 reviews)
Hoi, Ik ben Nicola uit Mere. Ik help graag mensen in mijn vrije tijd, dus als ik mensen uit de buurt kan assisteren doe ik dat graag. Als ik intussen iets kan bijverdienen is dat uiteraard mooi meegenomen. Ik hoor het graag wat ik voor u kan betekenen. Groeten, Nicola
Grof huisvuil in Lebbeke (9280) - Joren
Joren
Lebbeke
5/5 (3 reviews)
Ik heb een ruime wagen en aanhangwagen ter beschikking en kan hiermee voor u naar het containerpark rijden zodat u van uw afval (steenpuin, grof vuil, groenafval etc) vanaf geraakt.
Grof huisvuil in Erembodegem (9320) - Jef
Jef
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Ik beschik over een auto en aanhangwagen. Zelf gebruik ik deze vaak om grof huisvuil weg te brengen. Zowel voor mezelf als voor mijn ouders, grootouders...
Grof huisvuil in Lede (9340) - Dylan
Dylan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lede
5/5 (2 reviews)
Beste, ik heb al enige ervaring in het vervoeren en sorteren van grofvuil. Ik beschik over de nodige middelen en kennis om dit tot een goed einde te brengen. hierdoor zet ik mijn diensten ter beschikking
Grof huisvuil in Denderhoutem (9450) - Yves
Yves Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Denderhoutem
5/5 (1 reviews)
Ik heb een bestelwagen met laadklep, ik kan perfect alle vuil opladen en recycleren. Ik heb hier heel veel ervaring over. Ik ken de afvalstoffen en de recyclage procedure's Ik kan alle dagen en ook in het weekend en op zondag en op feestdagen, avondwerk of vroeg werkuren schrikken me niet af.
Grof huisvuil in Welle (9473) - Maarten
Maarten
Welle
5/5 (1 reviews)
Door mijn inzet voor sorteren word ik graag gezien op de recyclageparken in groot Aalst ik beschik over een aanhangwagen 750kg en kan dus vlot grof vuil vervoeren. huizen leeg maken is ook een van mijn favoriete bezigheden.
Grof huisvuil in Aalst (9300) - Ahmed
Ahmed
Aalst
5/5 (1 reviews)
Grof en huisvuil kan ik naar containerpark brengen met mijn eigen wagen. Ik kan ook gebruik maken van aanhangwagen. Inladen en aflossen zijn geen probleem voor mij.
Grof huisvuil in Opwijk (1745) - Patrick
Patrick
Opwijk
Nieuw
Wenst u iets te vervoeren naar het containerpark, of kringloopwinkel dan kan u op mij beroep doen. Maar ook als er iets moet opgehaald of Iets moet vervoerd worden......bijvoorbeeld iets dat je op 2e hands aangekocht hebt maar niet zelf kan vervoeren
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel grofvuil ophalen in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Is zeer duur deze app je betaal bv als je 1000euro betaald zoals afgesproken met werker 200euro aan deze app extra ze zeggen dit pas na dat je hebt afspraak vastgelegd pure diefstal van app zelfs werker was perfect h... ”
Ruben
“ Alleen positieve ervaring zowel per mail naar RingTwice zelf als naar de hulpverlener. ”
Sandra
“ Gemakkelijk om iemand te vinden om iets te doen tegen een schappelijke prijs ”
Azeddine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ophaling grof huisvuil Aalst: geëvalueerd met 4.98 door 164 klanten

Populaire dienstaanvragen

grofvuil Aalst, ophaling grof huisvuil Aalst, groot huisvuil Aalst, grofvuil laten ophalen Aalst,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan grof huisvuil in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden