grofvuil ophalen Zwijndrecht

Ophaling grof huisvuil in Zwijndrecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Zwijndrecht

Grof huisvuil in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (285 reviews)
Hallo, ik heb een Renault Kangoo lichte vracht en aanhangwagen waardoor ik u kan helpen om zaken naar het containerpark (ophaling grof huisvuil of tuinafval) te brengen. Hebt u hulp nodig bij het opruimen van zolder of kelder, laat maar even weten, ik hou van opruimen. Zelfs kleine verhuizingen hebben geen geheimen voor mij. Zijn er een extra paar handen nodig kan mijn wederhelft altijd even bijstaan.
Grof huisvuil in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.91/5 (166 reviews)
Gespecialiseerd in huizen, kelders en zolders leegmaken, eventueel met grondige schoonmaak achteraf. Heb een break met dubbelasser aanhanger die kiept vnl groot Antwerpen en provincie Antwerpen, leveringen kunnen over heel België en Benelux na overleg, begin duitsland eventueel ook nog. aanhanger is 150 x 260m met opzetschotten Tot 2t gewicht
Grof huisvuil in Kruibeke (9150) - Robby
Robby
Kruibeke
4.99/5 (73 reviews)
Vervoer van alles wat in de aanhangwagen kan en mag . Geen vieze toestanden in de auto. Aanhangwagen is 2,5meter op 1,3 meter . Gewicht mag tot 750 kg gaan .
Grof huisvuil in Zwijndrecht (2070) - Olivier
Olivier
Zwijndrecht
4.87/5 (53 reviews)
Moet er vanalles buiten... Het containerpark en de kringwinkel ziet me vaak. Ik beschik over een auto maar rij ook zonder problemen met camionette die we huren en ik kan indien nodig een aanhangwagen lenen. Nog bruikbare zaken help ik u eventueel online verkopen, want ook dat ken ik goed.
Grof huisvuil in Antwerpen (2050) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (18 reviews)
Hey, ik bezit een Renault KANGOO lichte vracht , lange chassis en een aanhangwagen . Mijn uren zijn flexibel en werk vooral rond het Antwerpse en de linkeroever richting Waasland .
Grof huisvuil in Antwerpen (2020) - Hajriz
Hajriz Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.93/5 (14 reviews)
Heb zelf een grote bestelbus met de nodige aanhangwagen dus kan alles vervoeren en verplaatsen als het nodig moet zijn en ben zeker niet bang om zwaar werk te verrichten.
Grof huisvuil in Kruibeke (9150) - Wouter
Wouter
Kruibeke
5/5 (3 reviews)
Ben wouter , heb zelf camionette en heb soms tijd na 15 uur ( week ) of hele dag in weekend om te helpen met verhuis of transporteren , sociaal , vriendelijk , 5 jaar rijbewijs , mijn camionette Volkswagen crafter .
Grof huisvuil in Antwerpen (2020) - Fati
Fati
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Orde en netheid is voor mij prioriteit en ik ben er om een helpende hand aan te bieden en vast en zeker tevredenstellen met heel veel inzet en motivatie.
Grof huisvuil in Antwerpen (2020) - Radouane
Radouane
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben radouane. 22 jaar en ben een student die graag hard werkt om zijn doelen te bereiken. Ik kan u helpen met al uw kleine klussen en meer. Hopelijk tot binnenkort;)
Grof huisvuil in Beveren-waas (9120) - Mike
Mike
Beveren-waas
Nieuw
Dag. Ik heb een Hyundai Tucson met aanhangwagen. Wij gaan heel vak naar conteinerpark of voor ons of voor de rest van de familie. Als je hulp nodig heb dan heb je gevonden
Grof huisvuil in Hoboken (2660) - Sabin
Sabin
Hoboken
Nieuw
Ik doe Deze werk al En Paar Jaar Heb zeker ervaring mee En Maak Goedkope Prijs en wordt zo snel mogelijk uitgevoerd heb grote camionet en Remork ervoor .
Grof huisvuil in Zwijndrecht (2070) - Johnny
Johnny
Zwijndrecht
Nieuw
Hallo allemaal, ik kan jullie helpen met grofvuil bij jullie op te halen en te brengen naar de containerpark. Heb het al vaak gedaan en bied bij deze mijn diensten aan. Heb aanhangwagen, klein camionette ik kan alles naar de containerpark brengen.
Grof huisvuil in Antwerpen (2000) - Yassine
Yassine
Antwerpen
Nieuw
Waarom niet iemand helpen in nood, dan spreek ik uit ervaring. Verhuizen of grof vuil wegdoen is geen lachertje maar met mij erbij wordt dat wel zo.
Grof huisvuil in Antwerpen (2000) - Omar
Omar
Antwerpen
Nieuw
Ik heb een camionette en neem alles mee wat er in past .ik help u graag als u het duur vind om een container of een firma te huren . Via deze weg wil ik me kandidaat stellen voor deze functie
Grof huisvuil in Zwijndrecht (2070) - Sari
Sari Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zwijndrecht
Nieuw
Ik heb geen klachten over zwaar werk en ik kan goed sorteren zo weet ik dat ik dit snel en goed kan in orden brengen. En ook om dat ik vaak voor verschillende firma's heb gewerkt voor opkuis in ruwbouw.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk een dienstverlener te vinden (via het systeem) om de taken te laten uitvoeren die je wenst. ”
Hans
“ Prachtige organisatie om mensen te helpen die met een klein probleem zitten en waar o.a. een firma of een instantie niet voor langskomt. Dit (hulp)net zou officieel en over heel Vlaanderen (België) moeten verspreid ... ”
Frederic
“ Zeer goede oplossing voor alleenstaande mensen en zeker voor degenen die geen auto of een kleine auto heeft. ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ophaling grof huisvuil Zwijndrecht: geëvalueerd met 4.96 door 614 klanten

Populaire dienstaanvragen

grofvuil Zwijndrecht, ophaling grof huisvuil Zwijndrecht, groot huisvuil Zwijndrecht, grofvuil laten ophalen Zwijndrecht,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen grof huisvuil in Zwijndrecht

De laatste aanvragen in de categorie grof huisvuil in Zwijndrecht

meubels voor containerpark - Grof vuil - Vervuilde tuin met restafval/grofvuil - Oude houten meubels ophalen - Ophalen salon voor containerpark - garage / recyclagepark - Graag ophalen voor container park opruim huis - Transport - Grof vuil : Aanhangwagen - OPHALING PALLETHOUT EN HOUT EN METAAL - Ophaling oude ijskast en wc , voor container park - Salon 2 zit en 3 zit voor containerpark - Grof - rit naar containerpark - meubelophaling - Grofhuisvuil
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden