Ring Twice

Ophaling grof huisvuil in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Antwerpen

Sandra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Grof huisvuil in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (259 reviews)
Hallo, ik heb een Renault Kangoo lichte vracht en aanhangwagen waardoor ik u kan helpen om zaken naar het containerpark (grof vuil of tuinafval) te brengen. Hebt u hulp nodig bij het opruimen van zolder of kelder, laat maar even weten, ik hou van opruimen. Zelfs kleine verhuizingen hebben geen geheimen voor mij. Zijn er een extra paar handen nodig kan mijn wederhelft altijd even bijstaan.
Grof huisvuil in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.91/5 (164 reviews)
Gespecialiseerd in huizen, kelders en zolders leegmaken, eventueel met grondige schoonmaak achteraf. Heb een break met dubbelasser aanhanger die kiept vnl groot Antwerpen en provincie Antwerpen, leveringen kunnen over heel België en Benelux na overleg, begin duitsland eventueel ook nog. aanhanger is 150 x 260m met opzetschotten Tot 2t gewicht
Grof huisvuil in Berchem (2600) - Abdou
Abdou
Berchem
5/5 (28 reviews)
Indien u naar containerpark moet en u veel moet vervoeren kan u bij mij terecht komen Ik zorg voor een vlot verloop van u grof vuil en het vervoeren hiervan
Grof huisvuil in Antwerpen (2050) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (18 reviews)
Hey, ik bezit een Renault KANGOO lichte vracht , lange chassis en een aanhangwagen . Mijn uren zijn flexibel en werk vooral rond het Antwerpse en de linkeroever richting Waasland .
Grof huisvuil in Antwerpen (2000) - Bram
Bram
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik ben in het bezit van Mercedes Vito camoinette, lange versie. Je kan beroep doen op mij voor verhuizingen, leveringen en wegbrengen van grofvuil. Contacteer me gerust voor de mogelijkheden, afstanden of maximum laadvermogen.
Grof huisvuil in Antwerpen (2060) - Soufiane
Soufiane
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Afval kan lastig zijn, wilt u er snel komaf mee maken. Dan help ik je graag! Ik laad zelf alles in mijn camionette, daarmee ga ik dan naar het containerpark. Een a-z service!
Grof huisvuil in Antwerpen (2020) - Fati
Fati
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Orde en netheid is voor mij prioriteit en ik ben er om een helpende hand aan te bieden en vast en zeker tevredenstellen met heel veel inzet en motivatie.
Grof huisvuil in Antwerpen (2020) - Radouane
Radouane
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben radouane. 22 jaar en ben een student die graag hard werkt om zijn doelen te bereiken. Ik kan u helpen met al uw kleine klussen en meer. Hopelijk tot binnenkort;)
Grof huisvuil in Borgerhout (2140) - Mo
Mo
Borgerhout
Nieuw
Zelf beschik ik over een voertuig en uiteraard een rijbewijs. Ik kan elke dag leveren of een handje helpen met verhuizen of gelijkaardige dingen. Als je iets nodig hebt kun je bij mij contacteren.
Grof huisvuil in Berchem (2600) - Keanu
Keanu
Berchem
Nieuw
Wil je eens wat opruimen of moet je van wat kleinere dingentjes van af ? Geen zorgen ik haal het voor u op en ik breng het naar het containerpark, zodat alles netjes is opgeruimd. Hou er rekening mee dat ik met een personen auto dit klusje zal doen.
Grof huisvuil in Antwerpen (2000) - Yassine
Yassine
Antwerpen
Nieuw
Waarom niet iemand helpen in nood, dan spreek ik uit ervaring. Verhuizen of grof vuil wegdoen is geen lachertje maar met mij erbij wordt dat wel zo.
Grof huisvuil in Borgerhout (2140) - Ilyass
Ilyass Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
Nieuw
Wij zijn in het bezit van 2 bestelwagens en 2 personen auto’s . En in heb 4 gemotiveerde werkers in dienst. We zijn niet bang van werk en zijn 24/7 beschikbaar
Grof huisvuil in Antwerpen (2020) - Hamza
Hamza
Antwerpen
Nieuw
ik heb een camionette ter beschikking die ik graag wil gebruiken om mensen te helpen. zelf ben ik iemand die mee een handje uitsteekt om alles tot een goed einde te brengen.
Grof huisvuil in Antwerpen (2000) - Omar
Omar
Antwerpen
Nieuw
Ik heb een camionette en neem alles mee wat er in past .ik help u graag als u het duur vind om een container of een firma te huren . Via deze weg wil ik me kandidaat stellen voor deze functie
Grof huisvuil in Antwerpen (2060) - Mohamed
Mohamed
Antwerpen
Nieuw
Ik heb reeds met vrienden al transport gedaan en voor een buurvrouw heb ik dit vaak al moeten doen om wat grof vuil of andere zaken naar de containerpark te brengen. Ik ben onmiddellijk beschikbaar
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel. Vaste prijs. Tijdig. Makkelijk om een goede kracht te vinden. Meerdere kandidaten. Website met veel potentieel. ”
Fernando
“ voor mij is dit de eerste ervaring met Ring Twice, en kan er alleen maar lof over vertellen. ”
Kurt
“ Groot aanbod, snelle offertes met duidelijke prijzen. De verzekering, het feit dat je bij eventuele problemen bij iemand terecht kan, geeft ook een veilig gevoel. ”
Raf
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ophaling grof huisvuil Antwerpen: geëvalueerd met 4.99 door 475 klanten

Populaire dienstaanvragen

grofvuil Antwerpen, ophaling grof huisvuil Antwerpen, groot huisvuil Antwerpen, grofvuil laten ophalen Antwerpen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen grof huisvuil in Antwerpen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden