grofvuil ophalen Nijlen

Ophaling grof huisvuil in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Nijlen

Grof huisvuil in Pulderbos (2242) - Joren
Joren
Pulderbos
4.9/5 (52 reviews)
Zit u met een hoeveelheid grof vuil dat u liever weg wilt? Ik kan jullie helpen! Door middel van mijn grote auto + grote aanhangwagen kan ik jullie allen ten dienst zijn als transporteur en verwerker van al jullie grof vuil! Ik ben een stevige jonge man dus geen enkele job is me te groot. Voor een vooraf afgesproken bedrag, kan ik de klus zo snel mogelijk klaren! Mvg,
Grof huisvuil in Hallaar (2220) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hallaar
5/5 (23 reviews)
Ik beschik over een break en een aanhangwagen. Transport naar een containerpark vormt voor mij geen probleem. Ik kan mij flexibel opstellen en reken hiervoor enkel werkuren aan, geen verplaatsingskosten.
Grof huisvuil in Lier (2500) - Arne
Arne
Lier
5/5 (10 reviews)
Ik beschik over een Renault Kangoo camionette waarmee grote stukken en hoeveelheden eenvoudig verhuist kunnen worden. Zware stukken vormen ook geen probleem.
Grof huisvuil in Broechem (2520) - Timmy
Timmy
Broechem
4.83/5 (6 reviews)
Beste, ik beschik over een eigen aanhangwagen en wil deze ter beschikking stellen om eventueel uw zwaar huisvuil af te voeren. Moest er interesse zijn dan laat u maar iets weten. Groetjes Timmy
Grof huisvuil in Koningshooikt (2500) - Sukri
Sukri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Koningshooikt
5/5 (4 reviews)
Ik heb en een camionette en een hele grote aangangwagen ter beschikking om alles op te halen waar u van af wilt , ik breng het weg naar het containerpark en laat het proper achter bij u.
Grof huisvuil in Broechem (2520) - Abs
Abs
Broechem
5/5 (2 reviews)
Ik ben in het bezit van een Mercedes Sprinter L3H2. Met mijn grote bus sta ik geheel ter uw beschikking om het gewenste grofvuil en/of ander afval naar het containerpark te vervoeren. Met uitzondering van restafval (voedingsresten).
Grof huisvuil in Nijlen (2560) - Ferre
Ferre
Nijlen
1.0/5 (1 reviews)
Ik ben in het bezit van een Citroën berlingo (bakkersauto) en kan alles vervoeren wat daar in past.
Grof huisvuil in Hallaar (2220) - Kynan
Kynan
Hallaar
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over een Renault Master camionette. Deze is zeker groot genoeg om kleine tot middelgrote werken naar het containerpark te vervoeren. Indien nodig kan ik ook steeds rekenen op een extra paar handen.
Grof huisvuil in Bevel (2560) - Kim
Kim
Bevel
Nieuw
Ik heb een peugeot partner en heb daardoor behoorlijk wat mogelijkheden om zaken te kunnen laden. Verder ben ik er niet vies van om te werken of me vuil te maken, dus laat maar komen.
Grof huisvuil in Itegem (2222) - Kim
Kim
Itegem
Nieuw
Niet iedereen heeft een aanhangwagen, wat het vervoer van grotere zaken moeilijk maakt om naar het containerpark te brengen. Ik help u hier graag in verder en zorg dat u afval, van eender welk type gesorteerd en weg raakt. Ook kan ik u bij verdere opruimingen helpen. Laat maar weten. Mvg
Grof huisvuil in Duffel (2570) - Jordy
Jordy
Duffel
Nieuw
Covid-19 opruiming ? Iedereen zit thuis, waardoor iedereen aan het rommelen geraakt, van je zolder tot de kelder. Een mens slaagt door de jaren heen wat rommel bij elkaar nu is het zo ver gekomen om er afscheid van te nemen. Helpende hand nodig om deze items af te voeren naar het container park of ander afvalverzamelpunt ? Geen klus is te groot voor me!
Grof huisvuil in Ranst (2520) - Visser
Visser Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ranst
Nieuw
Ik heb al is tijd over ,kan dus regelmatig helpen om je afval bijvoorbeeld Naar het containerpark te brengen. Dus twijfel niet om het aan mij te vragen
Grof huisvuil in Nijlen (2560) - Glenn
Glenn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
Nieuw
Ik heb zelf een container ter beschikking, een container waar alle soort materiaal in kan en mag dus ik kan buiten de uren va´ het containerpark nog altijd in mijn container
Grof huisvuil in Pulle (2243) - Lesley
Lesley
Pulle
Nieuw
Hallo ik heb een grote auto en aanhangwagen ik haal zoal oude meubels op als groen afval of karton of vuilniszakken , eigenlijk alles wat je kunt bedenken, ik breng dit naar het containerpark of spullen naar de kringloop brengen kan ik ook,
Grof huisvuil in Putte (2580) - Lennart
Lennart
Putte
Nieuw
Ik heb een camionette en een aanhangwagen ter beschikking, hierdoor kan ik op korte tijd veel grofvuil transporteren. Opruimen van oude spullen om zo terug ruimte te maken, een klus die niemand graag doet maar die soms hard nodig is. In deze opdracht zou ik jouw graag helpen. Ik vind dat dit werk namelijk veel voldoening met zich meebrengt omdat het verrichte werk op korte tijd zichtbaar is.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel grofvuil ophalen in Nijlen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was mij totaal onbekend. Is een uitstekende dienst, de moeite waard om verder te vertellen. ”
Bjorn
“ Een zeer goed initiatief als je niet weet waar je met grote spullen naartoe moet en je ze zelf niet naar het containerpark kan brengen. Alles is verlopen volgens de gemaakte afspraak. Top! ”
Ali
“ Like i said i met a wonderful , cool and "school" man .Good job he did . I thank him for his understanding and professional behavior. Professionalism is not the job we do . It is how ,we do and perform it . indeed ,... ”
Gerdi
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ophaling grof huisvuil Nijlen: geëvalueerd met 4.46 door 98 klanten

Populaire dienstaanvragen

grofvuil Nijlen, ophaling grof huisvuil Nijlen, groot huisvuil Nijlen, grofvuil laten ophalen Nijlen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan grof huisvuil in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden