grofvuil ophalen Dendermonde

Ophaling grof huisvuil in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Dendermonde

Bart is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Grof huisvuil in Lebbeke (9280) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lebbeke
5/5 (27 reviews)
Geen zin om je eigen auto vuil te maken? Ik kom met alle plezier even langs om je uit de nood te helpen met de aanhangwagen. Groenafval? Oude meubels? Puin? Allemaal geen probleem. Enkel voor de grotere stukken heb ik graag wat hulp bij het inladen.
Grof huisvuil in Dendermonde (9200) - Fernand
Fernand
Dendermonde
5/5 (8 reviews)
ik ben graag bezig en help graag mensen en heb al mensen geholpen en die waren iedere keer content ik begin nu wel met een aanhangwagen en heb ook een gesloten aanhangwagen ik dus ook als het regent goederen droog vervoeren zo als dozen voor je verhuis of als je iets koopt bij een elektro zaak en je wild dit direckt in je bezit hebben
Grof huisvuil in Dendermonde (9200) - Joris
Joris
Dendermonde
5/5 (5 reviews)
Ik beschik over een wagen met aanhangwagen (dubbelas met laadvermogen tot 750kg). Ik kan ritten naar het containerpark probleemloos uitvoeren. (Ik hanteer een vast prijs om naar het containerpark te rijden - GEEN extra verplaatsingskosten. Kosten containerpark zijn voor de klant.) Er wordt liefst wel met gesorteerde materialen gereden, bijvoorbeeld: enkel steenpuin/aarde, snoeiafval, plastic, ijzer, ... enz Graag gemengde materialen zoveel mogelijk te vermijden.
Grof huisvuil in Appels (9200) - Joris
Joris
Appels
5/5 (4 reviews)
Hallo, ik heb een grote wagen met aanhangwagen. Indien er iets naar het containerpark gebracht moet worden, laat het mij weten. Niets is mij te veel.
Grof huisvuil in Lebbeke (9280) - Joren
Joren
Lebbeke
5/5 (3 reviews)
Ik heb een ruime wagen en aanhangwagen ter beschikking en kan hiermee voor u naar het containerpark rijden zodat u van uw afval (steenpuin, grof vuil, groenafval etc) vanaf geraakt.
Grof huisvuil in Dendermonde (9200) - Abdel
Abdel
Dendermonde
5/5 (3 reviews)
Beste, Ik ben Abdel van Dendermonde, ik werk voor een verhuis bedrijf als vrachtwagenchauffeur, ik wil graag bij deze nog bijverdienen als vrachtwagenchauffeur C / verhuizer, ik heb mijn eigen camionette. Heb jij een vervoer nodig of moet je verhuizen of iets naar de containerpark.. dan mag je altijd mij contacteren. Alvast bedankt
Grof huisvuil in Zele (9240) - Jo
Jo
Zele
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over een remorque en auto. En kan dus uw grofvuil weg brengen naar het containerpark. Indien u over een voertuig beschikt waar meer of echt grote stukken in past , dan kan ik daar ook mee rijden indien gewenst.
Grof huisvuil in Denderbelle (9280) - Jelle
Jelle
Denderbelle
Nieuw
Ik heb een grote auto + remorque dus kan gemakkelijk je vuil wegdoen naar waar je wilt hoeveel je wilt.. ik kan zowel in de week als in het weekend naar gelang mijn ploegenstelsel..
Grof huisvuil in Gijzegem (9308) - Sam
Sam
Gijzegem
Nieuw
Ik heb een bestelwagen en grote(+hooge) aanhangwagen waarmee veel tegelijk kan vervoert worden. Een afspraak kom ik altijd na, ik ben er als u mij nodig heeft!
Grof huisvuil in Gijzegem (9308) - Gregory
Gregory
Gijzegem
Nieuw
Ik ben iemand die gemotiveerd ben die graag met de auto rij en voorzichtig rij , ik zou een bijverdienste Flexijob , ik ben altijd blij en gemotiveerd wanneer ik moet gaan werken
Grof huisvuil in Appels (9200) - Ibrahim
Ibrahim
Appels
Nieuw
Heb je de tijd of de middelen niet om je grof vuil of andere zakens als hout, stenen,... naar het containerpark te brengen. Dan ben ik bereid om dit even in je plaats te doen.
Grof huisvuil in Dendermonde (9200) - Andy
Andy
Dendermonde
Nieuw
Correcte afspraken en nakomen van afspraken. Ik beschik over een camionette en grote aanhangwagen. Altijd meedenkend met de klant. Contacteer me en bespreken
Grof huisvuil in Dendermonde (9200) - Arne
Arne
Dendermonde
Nieuw
ik heb een (kleine) remorque waarmee ik u kan bijstaan om uw afval weg te brengen. Ook in en uitladen kan mee worden geholpen. Ik rijd wekelijks naar het containerpark dus kan efficiënt laden/sorteren
Grof huisvuil in Lebbeke (9280) - David
David
Lebbeke
Nieuw
Voor veel mensen is dit een groot probleem om van grof of tuinafval af te geraken dus breng ik dit graag voor jullie weg. Heb zelf ook graag dat ik het volledig werk proper kan afleveren
Grof huisvuil in Hamme (9220) - Timothy
Timothy
Hamme
Nieuw
Ik heb een personen wagen met trek haak, dus kan ondersteunen bij het wegdoen van vuil of kleine meubelen te verhuizen met een aanhangwagen heb ik al vaak gereden maar zelf heb ik er geen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel grofvuil ophalen in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk om iemand te vinden om iets te doen tegen een schappelijke prijs ”
Azeddine
“ Handig dat je per onderwerp de beschikbare personen kan vinden. goede site. ”
Sandra
“ Verschillende services allemaal bijeen, aangenaam verrast door de snelheid waarmee aanbieders reageerden. Het werkt dus wel. Top ook dat betaling pas na geleverde dienst moet, zodat je zeker bent. Ook fijn dat je het... ”
Azeddine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ophaling grof huisvuil Dendermonde: geëvalueerd met 5.0 door 51 klanten

Populaire dienstaanvragen

grofvuil Dendermonde, ophaling grof huisvuil Dendermonde, groot huisvuil Dendermonde, grofvuil laten ophalen Dendermonde,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan grof huisvuil in Dendermonde

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden