manicure Evergem

Ontdek talentvolle manicure specialisten in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie nagelstylisten in de buurt van Evergem

Manicure in Evergem (9940) - Lynn
Lynn
Evergem
Nieuw
Hallo, ik ben een jonge dame dat graag uw nagels verzorgd. Ik hebben een aanbod van zo'n 21 kleurtjes, voor ieder wat wils. Ik werk met een LED lamp ipv UV, wat sneller en gezonder is. De gellak is zonder verlenging om de beschadiging van de natuurlijke nagel te voorkomen en blijft ongeveer 2 weken zitten. Natuurlijk geniet u ook van een verzorgende handcreme na het aanbrengen van het kleurtje.
Manicure in Evergem (9940) - Rita
Rita
Evergem
Nieuw
Ik ben Rita en gepensioneerd,hou van sociaal contact en zou graag nog een centje bij verdienen. Ik hou van verzorgde voeten daarom bied ik ook deze diensten aan voor mensen die het nog moeilijk kunnen bij zichzelf.
Manicure in Gent (9000) - Maud
Maud
Gent
Nieuw
Ik ben schoonheidsspecialiste als middelbare opleiding en heb dit ook lang uitgeoefend in bijberoep. Ik ben vooral gepassioneerd door manicures en pedicures.
Manicure in Gent (9000) - Barbara
Barbara
Gent
Nieuw
Ik doe mijn beroep met veel passie en liefde. Niet snel snel en geld in de pocket en weg! Zo werk ik niet omdat ik juist zoveel van mijn job hou doe ik er alles aan om jullie 100% te laten genieten en heel tevreden en relax naar buiten tegaan! Ik werk tot in de puntjes, maar uiteraard staan jullie wensen op de 1ste plaats! Ook mijn prijzen zijn niet hoog buiten andere schoonheidsspecialistes!
Manicure in Desteldonk (9042) - Janice
Janice
Desteldonk
Nieuw
Ik ben in juni 2020 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Ondertussen werk ik al een jaar als schoonheidsspecialiste in een instituut. Graag kom ik ook tot bij u thuis om u daar te verwennen. Dit kan voor (bijna) alle behandelingen.
Manicure in Gent (9000) - Ellen
Ellen
Gent
Nieuw
Ik ben op dit moment in opleiding van nagelstyliste en manicures kan ik zeker en vast al uitvoeren. Ik ben dan misschien nog maar beginner maar ben niet bang voor een uitdaging
Manicure in Waarschoot (9950) - Naomi
Naomi
Waarschoot
Nieuw
Ik heb opleiding gedaan voor nagelstyliste, ik kan dus zowel gewone manicure als gelish, gelnagels. (Dit is ook beschikbaar met verlenging.) Ik heb heel wat ervaring! :)
Manicure in Gent (9000) - Evelien
Evelien
Gent
Nieuw
! Met enkele jaren ervaring in de luxe beautysector schoolde ik me volledig bij als gediplomeerd: - nagelstyliste - wenkbrauwstyliste - lash lift specialiste
Manicure in Zelzate (9060) - Fatumina
Fatumina
Zelzate
Nieuw
Ik heb ervaring met het werken met mensen met verschillende behoeften in het leven Ik heb met kinderen op school gewerkt als ondersteuningsassistent en vrijetijdsdocent. Help leraren in de klas, hou van uitdagingen Ik heb gewerkt in de ouderenzorg en service aan huis, schoonmaken, alles wat nodig was voor thuishulp Rijd als mens en collega in hoog tempo naar het werk en werk in teams Hoew
Manicure in Zelzate (9060) - Valérie
Valérie
Zelzate
Nieuw
Hallo, ik ben een gediplomeerde nagelstyliste. Ik behaalde mijn diploma in 2005. Ik doe gewone manicure maar ook Gelnagels. Ik kom aan huis maar werk het liefst thuis
Manicure in Ertvelde (9940) - Eileen
Eileen
Ertvelde
Nieuw
Dag Dames, Als kind heb ik een jaar Bio esthetiek gevolgd met een weekend job bij de Yves Rocher. Sinds kort ben ik terug begonnen met gel nagellak te plaatsen. Als er dames zijn die graag mooi gelakte nagels willen ? Je geeft maar een seintje.
Manicure in Destelbergen (9070) - Liese-lotte
Liese-lotte
Destelbergen
Nieuw
Ik ben begonnen met een opleiding gespecialiseerde voetverzorging. Ik heb de basis al goed onder de knie (knippen, vijlen, eelt raspen) en wil graag via deze weg meer ervaring opdoen want oefening baart kunst. Ik heb nog geen eigen praktijk dus ik kom graag bij u thuis.
Manicure in Gent (9000) - Bozhurova
Bozhurova Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Ik kan bij de oude mensen verplaatsen of afspreken voor gel lak te laten doen ik heb een diploma als schoonheid specialiste en ik werk zeer nauwkeurig
Manicure in Oostakker (9041) - Gabriella
Gabriella
Oostakker
Nieuw
Er komen vaak mensen bij mij thuis voor wenkbrauwen epilatie,gezicht,benen, armen en volledige lichaam. Ik heb certificaat voor professionele make-up En nu ben ik bezig met mijn opleiding nails artist.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Populaire dienstaanvragen

manicure Evergem, french manicure Evergem, gelish nagels Evergem, nagelstyliste Evergem, nagelverzorging Evergem, pedicure Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen manicure in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden