massage Evergem

Massage Evergem: Ontdek onze talentvolle masseurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Massage Evergem: onze selectie masseurs in jou buurt

Massage aan huis in Mariakerke (9030) - Jan
Jan
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Mijn naam is Jan, de laatste tijd begonnen mensen me te vertellen dat ik een geschenk heb. Mijn aanraking. Ik zou dat geschenk met meer mensen willen delen. Ik ben kunstenaar en lichaamstherapeut. Ik heb veel nieuwsgierigheid naar het menselijk lichaam en de genezingsprocessen. In mijn sessie werk ik met een fusie van somatische Thaise yoga massage en Ilan Lev Method.
Massage aan huis in Gent (9000) - Elisa
Elisa
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik heb in de avondschool de opleiding sportverzorger gedaan hier leerden we massage geven,tape leggen als je ergens pijn hebt maar ook voedingsadvies geven. Ik heb mijn stage gedaan bij kvo bij de jeugd en heb hier ook veel geleerd door hun kine.
Massage aan huis in Drongen (9031) - Laurent
Laurent
Drongen
5/5 (1 reviews)
Ik ben volledig gekwalificeerd in alle oorspronkelijke Reiki (Usui) graden sinds 2004, en heb daarbij de laatste 15 jaar mezelf steeds verder ontwikkeld in meditatie en bewustzijn. Vanuit het boeddhisme is daarbij sinds een aantal jaren de lijn van de Medicijn Boeddha bijgekomen. Ik combineer Reiki met technieken uit de fascia,- marma- en cranio-sacraal therapie.
Massage aan huis in Zelzate (9060) - Louis
Louis
Zelzate
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik heet louis een ervaren YOGI/LEVEN’s GURU KOM NAAR MIJ MET AL JE VRAGEN IK ZAL ZE BEANTWOORDEN OP UNIVERSELE GOLF-LENGTE NIKS WAT TE KORT KOMT EN ZEKER GEEN MAGIE Ik zorg voeg uiterste ontspanning en ontsnapping aan het dagelijkse leven in al zijn vormen
Massage aan huis in Zelzate (9060) - Rudy
Rudy
Zelzate
5/5 (1 reviews)
Gediplomeerd in sportmassage en Ayurvedische massage. Ervaring met etherische olieen. Sportcoach en sportbegeleiding. Ik kan me onbeperkt verplaatsen.
Massage aan huis in Gent (9000) - Evi
Evi
Gent
Nieuw
Pijn in je rug door stress of spanningen? Luister naar je lichaam en boek een massage. Ik bied algemene therapeutische massages aan bij mij thuis waar ik een ruimte hiervoor inrichtte. Ik gebruik warme olies en maak ook olies op maat om nog lang na te genieten.
Massage aan huis in Gent (9000) - Francine
Francine
Gent
Nieuw
Hallo! Ik ben in opleiding tot welnessmasseur Deep tissue, energy flow & Ilan Lev Samen kijken we naar wat voor jou wenselijk is Omdat ik nog niet gecertificeerd ben, een zeer goedkoop tarief :)
Massage aan huis in Ertvelde (9940) - Tine
Tine
Ertvelde
Nieuw
Heeft u nood aan een relaxerende massage? Geef mij een seintje en we maken een afspraak. Ik heb mijn diploma van masseuse en kom graag bij u langs. Als u vragen heeft, stel ze gerust!
Massage aan huis in Evergem (9940) - Kubilay
Kubilay
Evergem
Nieuw
Ik heb geen certificaat voor masseren maar ben er zeker goed in. Ik kom tot aan huis voor massage en zal je volledig gaan laten ontspannen...........
Massage aan huis in Gent (9000) - Olivier
Olivier
Gent
Nieuw
Ik ben laatstejaarsstudent kinesitherapie (specialisatie sport). Ik werk wekelijks bij een voetbalploeg waar ik sportmassages geef. Daarnaast heb ik ook ervaring in het geven van relaxerende massages.
Massage aan huis in Gent (9000) - Julien
Julien
Gent
Nieuw
Massage is iets dat ik voor mijn vader dat rug probleem heeft altijd doe. Ook wel voor mijn moeder dus ik massage. Ik ben geen proffeional massageur maar ik doe het zeer goed volgens mijn vader en daarom kose ik om mensen hier bij te helpen. Ik doe het met alle plezier☺
Massage aan huis in Gent (9000) - Rumen
Rumen
Gent
Nieuw
Dag Beste ik ben gediplomierd massage terapeut met diploom uit Bulgarije met suxccevool ervaring van vershijlende proceduren voor lichaam en gezondhijd!
Massage aan huis in Sint-amandsberg (9040) - Roland
Roland
Sint-amandsberg
Nieuw
Zelf ben ik vaak gemasseerd in Nederland en Thailand. Ik heb er geen opleiding voor gedaan, maar in de praktijk geleerd omdat voor mij kalmerende sfeer en schouder/rug massage ideale uitgangspunten zijn voor een persoonlijk gesprek. Het is een prachtig hulpmiddel om rust te zoeken/vinden in hoofd en lijf.
Massage aan huis in Zelzate (9060) - Oualid
Oualid
Zelzate
Nieuw
Ervaren masseur Bied de ontspanning die u nodig geeft Bij deze bied ik een massage aan op maat Mvg
Massage aan huis in Oostakker (9041) - Arno
Arno
Oostakker
Nieuw
Ik volg een opleiding masseur bij het CVO (Centrum voor afstandsonderwijs). Ik ben bereid te masseren aan huis. Ik sta open voor commentaar en om bij te leren!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Massage Evergem: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

massage Evergem, thai massage Evergem, prive massage Evergem, masseuse Evergem, hoofdmassage Evergem, relax massage Evergem, masseur Evergem, rugmassage Evergem, nekmassage Evergem, thaise massage aan huis Evergem, massage gezocht Evergem, thai massage aan huis Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen massage aan huis in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden