yogales Evergem

Hulp voor yogales in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor yogales Evergem

Yogales in Gent (9000) - Izaak
Izaak Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (5 reviews)
De laatste jaren ben ik zelf meer in healing en andere technieken gaan zoeken voor mijn eigen welzijn. Ik deel graag, ik ben reiki master, geef ademhalingstechnieken, voetmassage...
Yogales in Mariakerke (9030) - Jan
Jan
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Mijn naam is Jan, de laatste tijd begonnen mensen me te vertellen dat ik een geschenk heb. Mijn aanraking. Ik zou dat geschenk met meer mensen willen delen. Ik ben kunstenaar en lichaamstherapeut. Ik heb veel nieuwsgierigheid naar het menselijk lichaam en de genezingsprocessen. In mijn sessie werk ik met een fusie van somatische Thaise yoga massage en Ilan Lev Method.
Yogales in Zelzate (9060) - Louis
Louis
Zelzate
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik heet louis een ervaren YOGI/LEVEN’s GURU KOM NAAR MIJ MET AL JE VRAGEN IK ZAL ZE BEANTWOORDEN OP UNIVERSELE GOLF-LENGTE NIKS WAT TE KORT KOMT EN ZEKER GEEN MAGIE Ik zorg voeg uiterste ontspanning en ontsnapping aan het dagelijkse leven in al zijn vormen
Yogales in Sint-amandsberg (9040) - Nathalie
Nathalie
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik ben in 2016 afgestudeerd als gecertificeerd yogaleerkracht. Ik geef lessen in verschillende stijlen voor zowel beginners als ervaren yogi’s. Iedereen welkom!
Yogales in Gent (9000) - Francis
Francis
Gent
Nieuw
Yogales in Sint-amandsberg (9040) - Simon
Simon Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
Nieuw
Mijn sociale aard en vriendelijk voorkomen hebben er in het verleden voor gezorgt dat mijn terwerkstellingen in adventure toerisme (5j) en Outdoor retail (2j) een prachtige ervaring zijn geweest. Op die manier heb ik veel bijgeleerd over het persoonlijk begeleiden van mensen tijdens moeilijkere en makkelijkere uitdagingen.
Yogales in Gent (9000) - Guy
Guy
Gent
Nieuw
Ben al 32 coach voor alle problemen. Ervaring voor alle problemen Gespecialiseerd in MEDITATIE. BOEDHIST gewijd in 1983. Ervaring met leren leven in stilte en rust.
Yogales in Mariakerke (9030) - Hanne
Hanne
Mariakerke
Nieuw
Ik geef yoga aan kinderen en volwassenen. Voor beide heb ik een grondige opleiding gekregen en ruime ervaring opgedaan. We werken heel persoonlijk aan zaken die op dat moment aandacht nodig hebben. Het fysieke en mentale gaan hand in hand en worden beiden aangepakt. Zowel met ademhalingsoefeningen, beweging en ontspanning. Bij kinderen werk ik aan de hand van verhalen.
Yogales in Mariakerke (9030) - Hanne
Hanne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
Nieuw
Ik breng op een rustige manier beweging en ontspanning in uw leven. Ik ben down-to-earth en bekwaam in het geven van hatha-yoga, vinyasa en relaxatie. Ik heb een 200h yoga teacher training gevolgd bij Talia Sutra en school me bij voor andere vormen van yoga. Op dit moment is dat Arm balances, handstand en stoelyoga. Voor ieder wat wils dus! Ook voor kinderyoga kan je mij inschakelen.
Yogales in Sint-amandsberg (9040) - Jasmien
Jasmien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
Nieuw
Professionele begeleiding aangepast aan jouw noden en doelen, op een blessure preventieve manier. WE GOT THIS👊 Diploma👩‍🎓: professionele bewegingsdeskundige
Yogales in Sint-amandsberg (9040) - Lauren
Lauren
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik heb een hele persoonlijke aanpak. K lichaam is anders, we verkennen samen waar jij aan wil werken; ademhaling, yogahoudingen, stretching, ontspanning… Er vindt altijd eetst een kort gesprek plaats zodat we de les kunnen invullen volgens jouw verwachtingen en dit echt een self-care ogenblik kan zijn.
Yogales in Gent (9000) - Griet
Griet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
In mijn eigen centrum voor natuurlijk leven geef ik les in meditatie, verbinding, dansmeditatie, lichaamswerk, persoonlijke groei, ontspanning, ontstressen,... Het is zelf mijn passie dus deel ik het graag met anderen.
Yogales in Gent (9000) - Maaike
Maaike
Gent
Nieuw
Hallo iedereen, ik ben opgeleid in Hatha yoga en Yin yoga. Hiernaast heb ik ook ervaring in Gentle yoga, yoga Nidra en Vinyasa yoga. Mijn stijl is intuïtief met een focus op ademhaling en lichaamsbewustzijn.
Yogales in Gent (9000) - Phaedra
Phaedra
Gent
Nieuw
Lieve mensen, Yoga is mijn passie en ik heb ervaring in het geven van yogalessen voor verscheidene doelgroepen. Mijn yogalessen zijn steeds aangepast aan de persoon in kwestie. Ze kunnen dus zowel voor zwangere vrouwen, beginners of ervaren yogi's zijn. Daarnaast geef ik yogalessen in combinatie met meditatie, yoga nidra en diepe relaxatie. Ik kan mijzelf verplaatsen en bij u thuis yogales geven.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Yogales Evergem: geëvalueerd met 5.0 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

yogales Evergem, yoga Evergem, yoga oefeningen Evergem, zwangerschapsyoga Evergem, yoga voor beginners Evergem, yoga lessen Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden