vertaler nederlands Hasselt

Ontdek talentvolle vertalers Nederlands in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Nederlands in de buurt van Hasselt

Vertaler nederlands in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heet Tina en ben 25 jaar. Ik bied u relaxerende massage aan bij u thuis. De massage technieken heb ik verworven in Thailand. Verder luister ik graag naar mensen & ben ik een volwaardige huishoudhulp; koken, wassen, strijken, poetsen,... Zo kan ook u gezellig thuis blijven wonen. Doe gerust eens beroep op mij en oordeel zelf of de behandeling u past. Hopelijk tot snel!
Vertaler nederlands in Appelterre-eichem (9400) - John
John
Appelterre-eichem
3.0/5 (1 reviews)
Vertalen naar het Nederlands is geen probleem. Omgekeerd is moeilijk omdat ik de vreemde talen in mijn beroep haast uitsluitend mondeling heb gebruikt. Teksten maken of redigeren in het Nederlands (ook buiten de sport) doe ik ook wel.
Vertaler nederlands in Zonhoven (3520) - Jolien
Jolien
Zonhoven
Nieuw
In het middelbaar studeerde ik Economie-Talen. Opstellen schrijven was voor mij wekelijkse kost. In het begin was het moeilijk om inspiratie te vinden, dingen te herschrijven totdat de juiste letters op de juiste plek stonden en alles een mooi geheel vormde. Door de jaren heen is dit een passie geworden en sinds ik Rechten studeer hecht ik nog meer belang aan het juist verwoorden van dingen.
Vertaler nederlands in Hasselt (3500) - Evy
Evy
Hasselt
Nieuw
Ik heb Engels en geschiedenis gestudeerd aan de Arteveldehogeschool en begin in september met mijn master opleiding taal- en letterkunde Engels - Nederlands.
Vertaler nederlands in Genk (3600) - Lore
Lore
Genk
Nieuw
Ik help graag leerlingen/kinderen met hun huiswerk in het algemeen. Taal is wel één van mijn eigen sterktes.. verder kan ik zeggen dat ik veel geduld hebben altijd het onderste uit de kan probeer te halen.
Vertaler nederlands in Hasselt (3500) - Uzma
Uzma
Hasselt
Nieuw
Bent u een opzoek naar een juiste vertaler? Ik help u graag met het vertalen van Nederlandse en Engelse teksten, brieven, enzovoort. Ik ben zelf een Nederlander en engels is mijn moedertaal
Vertaler nederlands in Alken (3570) - Viviane
Viviane
Alken
Nieuw
Ik ben vertrouwd met medische terminologie, kan zonder fouten schrijven, heb jarenlange ervaring in de geneeskunde alsook in het typen van expertises.
Vertaler nederlands in Genk (3600) - Claudia
Claudia
Genk
Nieuw
Ik ben Claudia. Nederlands is mijn moedertaal en ik ben lerares Frans sinds 15 jaar. Ik kan teksten/documenten e.d. vertalen, nakijken,... Dit kan zowel van het Nederlands naar het Frans als andersom!
Vertaler nederlands in Hasselt (3500) - Martijn
Martijn
Hasselt
Nieuw
Een liefde voor teksten zit al lang in mij. Je ken ze wel, die altijd-aanwezige taalverbeteraar. Degene die je zegt dat het "groter dan ik" is in plaats van "groter als mij". Die persoon, dat ben ik. En dat Engels? Ook in die taal heb ik hetzelfde. Mijn schrijven of spreken in "British English" heeft al menig Engelsman overtuigt dat ik zelf van in hun buurt was.
Vertaler nederlands in Stevoort (3512) - Rob
Rob
Stevoort
Nieuw
Ik heb inmiddels zo'n 8 jaar ervaring in het taalonderwijs en copywriting: - Met volwassen in een professionele context. - Met studenten secundair en hoger onderwijs. Ik help zowel met het aanleren van een taal, als het nalezen en helpen bewerken van teksten of presentaties.
Vertaler nederlands in Zonhoven (3520) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zonhoven
Nieuw
Op mijn 50ste levensjaar heb ik uiteraard al wat ervaringen achter de kiezen. Ik ben een bezige bij en heb op verschillende vakgebieden aardige expertise. Nederlands al 2de taal is mijn specialiteit maar ook de logistieke sector(chauffeur vind ik boeiend) Proberen zou ik zeggen !
Vertaler nederlands in Hasselt (3500) - Robbie
Robbie
Hasselt
Nieuw
Na 14 jaar verschillende opdrachten uit te voeren in het onderwijs, durf ik te zeggen dat taal mijn kostbaarste werktuig is. Heeft u nood aan een heldere instructietaal, een samenvattende tekst, een kritisch oog op uw zelfgeschreven tekst? Contacteer me en samen tillen we jouw tekst een niveau hoger.
Vertaler nederlands in Kuringen (3511) - Valéry
Valéry
Kuringen
Nieuw
Na mijn masteropleiding in het internationaal en Europees recht ben ik reeds een tijdje als jurist aan de slag. Mijn schrijfvaardigheden zijn zeer goed en mijn kennis van het Engels en Frans is zeker aanwezig.
Vertaler nederlands in Hasselt (3500) - Sophie
Sophie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Met mijn studieachtergrond in de Toegepaste Taalkunde (Frans-Nederlands) en mijn ervaring als copywriter in reclamebureaus waar ik ook regelmatig vertaal vanuit het Frans naar het Nederlands, denk ik dat ik de ideale persoon ben om jouw teksten te vertalen!
Vertaler nederlands in Hasselt (3500) - Poder
Poder
Hasselt
Nieuw
Duits is mijne moedertaal. En sinds 20 jaar woon ik in Belgien, in Limburg. Ik heb ook kennis van engl. ik heb alleen voor vrienden moeten vertalen,dat was prima 🙂 dus vraag mij maar
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Nederlands Hasselt: geëvalueerd met 4.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

vertaler Nederlands Engels in Hasselt, vertaler Nederlands Frans in Hasselt, vertaler Nederlands Spaans in Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Nederlands in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden