verhuizer Sint-amandsberg

Ontdek talentvolle verhuizers in Sint-amandsberg

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Sint-amandsberg

Verhuizer in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (105 reviews)
Ik heb rijbewijs B, maar ik heb zelf geen auto. Ik heb redelijke fysieke mogelijkheid voor zware inspanningen. Dus ik kan rijden, en daarnaast mijn kracht gebruiken.
Ioan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Verhuizer in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.69/5 (74 reviews)
Ben meerdere jaren actief geweest in transport van goederen , Ikea meubels , keukens en inbouwtoestellen , ook voor andere transporten , kan beschikken over een camionette , heb een wagen met voldoende ruimte om mensen of goederen te vervoeren ben proffesionele chauffeur , met alle nodige vereiste documenten , zoals medische schifting, code 95, ADR collis, of in tanks etc , doe verschillende jobs,
Johan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Verhuizer in Oostakker (9041) - Johan
Johan
Oostakker
4.96/5 (72 reviews)
Hallo, ik ben Johan. Zoek je een verhuizer? Met een grote Remorque (2,5 L op 1,35 B) met huifopbouw of met de vrachtwagen kunnen we heel wat verhuisnoden oplossen, ook voor jou. Geef maar een seintje via Ring Twice en we komen er aan. Bij verhuis voor de ganse inboedel komen we altijd eerst vooraf ter plaatse om alles juist in te schatten (tijd, mankracht, eigen hulp, verdiepingen, parkeren,...).
Verhuizer in Gent (9000) - Rudy
Rudy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.49/5 (59 reviews)
Heb de nodige materialen om het mogelijk te maken voor korte en middel lange trajecten. Helpen met het inpakken als het afkoppelen als koppelen van toestellen en vervoer klaar leggen. Ben in bezit van een aanhangwagen.
Verhuizer in Gent (9000) - Christophe
Christophe
Gent
4.53/5 (30 reviews)
Met verhuizen heb ik heel wat ervaring. Reserveert u op tijd, dan kom ik met een bestelwagen om ook eventueel grotere stukken te vervoeren. Steeds met grote zorg voor uw spullen.
Verhuizer in Gent (9000) - Veli
Veli
Gent
4.91/5 (22 reviews)
Ik ben handige Harry - afbraak en herstellen - vervoer en verplaatsen- schilderen en laminaat leggen - kleine klusjes werk - meubels monteren - en beetje van alles- de klant zal wel tevreden zijn over mijn werk dat ik zou leveren
Verhuizer in Gent (9000) - Lieve
Lieve
Gent
5/5 (16 reviews)
Ik kom niet zelf méé verhuizen, maar ik help je om je verhuis in goede banen te leiden. Zo spaar je veel stress en ergernis uit en kom je metéén in een goed georganiseerd huis terecht.
Verhuizer in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Heb je iemand nodig die met zorg jullie materiaal en meubels helpt verhuizen? Zoek dan niet verder, ik help je met plezier. Uiteraard met de nodige voorzichtigheid, mankracht en een portie enthousiasme.
Verhuizer in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Ik ben een sterke en grote klusjesman. Ik help u met gemak bij uw verhuis. Ik heb veel vrije tijd in de week en af en toe ook in het weekend. Je kan enkel op m’n mankracht rekenen, m’n uitgelezen vervoersmiddel is de fiets. Grtjs Tom
Verhuizer in Gent (9000) - Johan
Johan
Gent
5/5 (9 reviews)
Dag, ik beschik over een Volkswagen Transporter, lichte vracht. Heb reeds vele malen zelf verhuisd 😉 en al veel vrienden helpen verhuizen 😏 En dat doe ik met het nodige respect voor de meubels en objecten.
Verhuizer in Gent (9000) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.2/5 (5 reviews)
Wanneer mensen hun woning met ons verkopen helpen we hen ook verhuizen naar hun nieuwe bestemming. Via deze weg willen wij ook anderen laten genieten van deze service.
Verhuizer in Oostakker (9041) - Neven
Neven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
5/5 (3 reviews)
Heb al 6j ervaring in het transport. Levering van postpaketten bij diverse klanten als ook leveringen op lange afstand ( express) heb ook voor B post gewerkt. Ik beschik over camionette Renault Kangoo meet laadvermogen 495kg en laadvolume 3m2. Indien gewenst kan ik ook de aanhangwagen gebruiken.
Verhuizer in Gent (9000) - Robbert
Robbert
Gent
4.67/5 (3 reviews)
Heb intussen al zeer veel mensen geholpen met hun verhuis. Vorig jaar heb ik periodes gehad waarbij ik bijna elk weekend ben gaan helpen bij de verhuis van een vriend of kennis. Ik deins er niet van terug om zware stukken te verplaatsen.
Verhuizer in Sint-amandsberg (9040) - Yahya
Yahya Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
3.67/5 (3 reviews)
100% betrouwbaar! Vaste prijs! Direct beschikbaar! Laagste prijs garantie! Heeft u reeds een prijs ontvagen van onze concullegas? Laat ons deze weten en wij proberen er onder te gaan!
Verhuizer in Gent (9000) - Mario
Mario
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik kan u helpen met het efficiënt verhuizen van uw spullen. Ik ben een jong en fysiek actief persoon die erg handig is. Hier en daar een handje toesteken bij het monteren en demonteren van uw meubels is geen probleem.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ overzichtelijk aanbod Platform is vlot in communicatie met de aanbieders prijs overzicht en reviews ”
Raf
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
Benjamin
“ Heel snel antwoord op mijn vraag , èn de juiste persoon doorgestuurd , bedankt graag tot later eens ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Sint-amandsberg: geëvalueerd met 4.75 door 446 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Sint-amandsberg, verhuizingen Sint-amandsberg, verhuizers gezocht Sint-amandsberg, verhuisfirma Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen verhuizer in Sint-amandsberg

De laatste aanvragen in de categorie verhuizer in Sint-amandsberg

verhuis van dingen - Matras 1m40 te verhuizen - Vervoeren van tafel binnen Gent - hulp om kachel te verplaatsen - ophalen grasmachine - Verhuizers gezocht voor winkel
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden