verhuizer Gentbrugge

Ontdek talentvolle verhuizers in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Gentbrugge

Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Verhuizer in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.83/5 (151 reviews)
Ik beschik over een ruime camionette met dubbele cabine zodat ik bij verhuis zowel huisraad als mensen kan meenemen. Ophalen van afval en vervoer naar een containerpark doe ik ook. M.v.g. Martin
Verhuizer in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (105 reviews)
Ik heb rijbewijs B, maar ik heb zelf geen auto. Ik heb redelijke fysieke mogelijkheid voor zware inspanningen. Dus ik kan rijden, en daarnaast mijn kracht gebruiken.
Verhuizer in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.73/5 (93 reviews)
Ben meerdere jaren actief geweest in transport van goederen , Ikea meubels , keukens en inbouwtoestellen , ook voor andere transporten , kan beschikken over een camionette , heb een wagen met voldoende ruimte om mensen of goederen te vervoeren ben proffesionele chauffeur , met alle nodige vereiste documenten , zoals medische schifting, code 95, ADR collis, of in tanks etc , doe verschillende jobs,
Verhuizer in Gent (9000) - Jamel
Jamel
Gent
4.33/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb zelf heel wat ervaring met verhuis. Kan zowel helpen bij het inpakken en verhuizen. Ik heb zelf ook een rijbewijs b dus kan zelf ook rijden als dat eventueel nodig is.
Verhuizer in Sint-amandsberg (9040) - Yahya
Yahya Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
3.67/5 (3 reviews)
100% betrouwbaar! Vaste prijs! Direct beschikbaar! Laagste prijs garantie! Heeft u reeds een prijs ontvagen van onze concullegas? Laat ons deze weten en wij proberen er onder te gaan!
Verhuizer in Gent (9000) - Berten
Berten
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik heb een bestelwagen ter beschikking en eventueel ook een aanhangwagen. Ik kan u helpen met het verhuizen van goederen en grotere stukken. Ook het demonteren en monteren van meubels is geen probleem.
Verhuizer in Gent (9000) - Mario
Mario
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik kan u helpen met het efficiënt verhuizen van uw spullen. Ik ben een jong en fysiek actief persoon die erg handig is. Hier en daar een handje toesteken bij het monteren en demonteren van uw meubels is geen probleem.
Verhuizer in Gent (9000) - Stijn
Stijn
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik heb al veel verhuisd in mijn leven en dus de nodige ervaring ondertussen. Kan wel zware lasten dragen en ben heel secuur zo dat alles veilig over geraakt natuurlijk
Verhuizer in Gent (9000) - Sander
Sander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (2 reviews)
Iemand die beschikt over een bestelwagen wordt altijd gevraagd op verhuizen. Ik verhuisde 80% van mijn vriendengroep. Hierdoor heb ik inzicht gekregen in de beste en meest ergonomische manier om spullen en kasten uit een huis te krijgen. Rare bochten in je trap of te lage deuren om je matras of lattenbodem onder te krijgen schrikken me zeker niet af.
Verhuizer in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik werk al 15jaar in de schoonmaak en heb tal van ervaringen van grove opkuis tot detail kruisen,, alsook ramenwasser, onkruid weg plukken of terrassen opschuren ,ik doe dit heel graag en ben pas tevreden als de klant ook tevreden is
Verhuizer in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Door zelf vaak te verhuizen en regelmatig te helpen bij anderen, ken ik inmiddels de efficiënte organisatie van een verhuis. Ik ben een graag geziene werkkracht doordat ik aan een stevig tempo, met oog voor oplossingen, een grote glimlach en aardig wat kracht kan verhuizen.
Verhuizer in Gent (9000) - Jente
Jente
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb al meermaals in de verhuis van vrienden en familie meegeholpen en ben altijd al vrij snel daarmee geweest. Ik zal met alle plezier een helpende hand zijn voor een snelle en vlotte verhuis.
Verhuizer in Ledeberg (9050) - Lisa
Lisa
Ledeberg
5/5 (1 reviews)
Hoi. Ik beschik een kleine Ford Ka. Toch ben ik een kampioen om mijn auto vol te krijgen! U kan bijvoorbeeld voor mij kiezen als het gaat om de laatste kleine zaken nog te verhuizen. Bovendien help ik u een handje om mijn auto vol te proppen :D
Verhuizer in Gent (9000) - Hein
Hein
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben jong, sterk en heb een uitstekende conditie. Gemotiveerd en gewend om zware fysieke arbeid te verrichten. Heb reeds ervaring met verhuizen voor mezelf en vrienden.
Verhuizer in Sint-amandsberg (9040) - Lars
Lars Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
4.0/5 (1 reviews)
Voor mijn job als zelfstandige beschik ik over een Fiat Talento waarmee ik heel wat kan verhuizen. Als decorbouwer is goederen transporteren een dagelijks onderdeel van de job. Dus als je meubels of andere zaken met de grootste zorgvuldigheid wil verhuizen ben je bij mij aan het juiste adres.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ overzichtelijk aanbod Platform is vlot in communicatie met de aanbieders prijs overzicht en reviews ”
Raf
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
Benjamin
“ Heel snel antwoord op mijn vraag , èn de juiste persoon doorgestuurd , bedankt graag tot later eens ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Gentbrugge: geëvalueerd met 4.78 door 372 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Gentbrugge, verhuizingen Gentbrugge, verhuizers gezocht Gentbrugge, verhuisfirma Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen verhuizer in Gentbrugge

De laatste aanvragen in de categorie verhuizer in Gentbrugge

Voor vandaag mankracht voor laden en lossen - Verhuis - Wasmachine naar boven dragen - Verhuis - Verhuis binnen Gent - Mankracht bij verhuis - Verhuis zetel - Verhuis zetel - verhuishulp gezocht - KLEINE PLEISTERWERKEN EN STUCCEN SCHOUW - Overbrenging - VERHUIZEN KLEIN MEUBILAIR EN HUISRAAD (in dozen) - verhuizen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden