verhuizer Destelbergen

Ontdek talentvolle verhuizers in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Destelbergen

Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Verhuizer in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.83/5 (178 reviews)
Ik beschik over een ruime camionette met dubbele cabine zodat ik bij verhuis zowel huisraad als mensen kan meenemen. Ophalen van afval en vervoer naar een containerpark doe ik ook. M.v.g. Martin
Verhuizer in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.83/5 (127 reviews)
Ben meerdere jaren actief geweest in transport van goederen , Ikea meubels , keukens en inbouwtoestellen , ook voor andere transporten , kan beschikken over een camionette , heb een wagen met voldoende ruimte om mensen of goederen te vervoeren ben proffesionele chauffeur , met alle nodige vereiste documenten , zoals medische schifting, code 95, ADR collis, of in tanks etc , doe verschillende jobs,
Verhuizer in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (106 reviews)
Ik heb rijbewijs B, maar ik heb zelf geen auto. Ik heb redelijke fysieke mogelijkheid voor zware inspanningen. Dus ik kan rijden, en daarnaast mijn kracht gebruiken.
Verhuizer in Oostakker (9041) - Johan
Johan
Oostakker
4.96/5 (73 reviews)
Hallo, ik ben Johan. Zoek je een verhuizer? Met een grote Remorque (2,5 L op 1,35 B) met huifopbouw of met de vrachtwagen kunnen we heel wat verhuisnoden oplossen, ook voor jou. Geef maar een seintje via Ring Twice en we komen er aan. Bij verhuis voor de ganse inboedel komen we altijd eerst vooraf ter plaatse om alles juist in te schatten (tijd, mankracht, eigen hulp, verdiepingen, parkeren,...).
Verhuizer in Gentbrugge (9050) - Pieter
Pieter
Gentbrugge
5/5 (16 reviews)
Met mijn Opel Movano voer ik al een aantal jaren kleine verhuis - en transportopdrachten uit. Dit gaat dan meestal om éénstuksverhuizingen zoals meubels, sofa's, wasmachine,... Kringloopwinkel, containerpark, alsook kleine verhuizingen liggen binnen mijn activiteiten. Voor grotere verhuizingen verwijs ik graag door naar mijn collega's. Met vriendelijke groeten, Pieter
Verhuizer in Gent (9000) - Berten
Berten
Gent
4.83/5 (6 reviews)
Ik kan u helpen met het verhuizen van goederen en grotere stukken. Ook het demonteren en monteren van meubels is geen probleem. Extra mankracht of vervoer kan ook geregeld worden.
Verhuizer in Gent (9000) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.2/5 (5 reviews)
Wanneer mensen hun woning met ons verkopen helpen we hen ook verhuizen naar hun nieuwe bestemming. Via deze weg willen wij ook anderen laten genieten van deze service.
Verhuizer in Gent (9000) - Jamel
Jamel
Gent
4.5/5 (4 reviews)
Hallo, ik heb zelf heel wat ervaring met verhuis. Kan zowel helpen bij het inpakken en verhuizen. Ik heb zelf ook een rijbewijs b dus kan zelf ook rijden als dat eventueel nodig is.
Verhuizer in Oostakker (9041) - Neven
Neven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
5/5 (3 reviews)
Heb al 6j ervaring in het transport. Levering van postpaketten bij diverse klanten als ook leveringen op lange afstand ( express) heb ook voor B post gewerkt. Ik beschik over camionette Renault Kangoo meet laadvermogen 495kg en laadvolume 3m2. Indien gewenst kan ik ook de aanhangwagen gebruiken.
Verhuizer in Gent (9000) - Mario
Mario
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik kan u helpen met het efficiënt verhuizen van uw spullen. Ik ben een jong en fysiek actief persoon die erg handig is. Hier en daar een handje toesteken bij het monteren en demonteren van uw meubels is geen probleem.
Verhuizer in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik werk al 15jaar in de schoonmaak en heb tal van ervaringen van grove opkuis tot detail kruisen,, alsook ramenwasser, onkruid weg plukken of terrassen opschuren ,ik doe dit heel graag en ben pas tevreden als de klant ook tevreden is
Verhuizer in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
5/5 (2 reviews)
Mijn auto heeft een inhoud van 550L (Ford Mondeo), wat het mogelijk maakt om heel wat voorwerpen, alsook lange voorwerpen te vervoeren (3m x 1.5m). Ook ben ik een jonge sterke kerel die heel wat zaken efficiënt en zonder brokken (niet tegen muren stoten) kan dragen. Ik heb ervaring met verhuizen door het helpen van vrienden en kennissen.
Verhuizer in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Door zelf vaak te verhuizen en regelmatig te helpen bij anderen, ken ik inmiddels de efficiënte organisatie van een verhuis. Ik ben een graag geziene werkkracht doordat ik aan een stevig tempo, met oog voor oplossingen, een grote glimlach en aardig wat kracht kan verhuizen.
Verhuizer in Gent (9000) - Emmanuel
Emmanuel
Gent
5/5 (1 reviews)
Ervaren, energieke verhuishulp met CrossFit - kracht. Laat mij je helpen met jouw verhuizing. Betrouwbare sterk en vol met uithoudingsvermogen. Kies voor een moeiteloze en efficiënte verhuiservaring.
Verhuizer in Ledeberg (9050) - Lisa
Lisa
Ledeberg
5/5 (1 reviews)
Hoi. Ik beschik een kleine Ford Ka. Toch ben ik een kampioen om mijn auto vol te krijgen! U kan bijvoorbeeld voor mij kiezen als het gaat om de laatste kleine zaken nog te verhuizen. Bovendien help ik u een handje om mijn auto vol te proppen :D
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Destelbergen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Goed systeem : de klant heeft een probleem (klus) , gaat naar Ring Twice, kiest zijn postcode, meldt de klus. En in de kortste tijd reageert er iemand die het wil uitvoeren. Bij mij binnen het half uur. De technieker... ”
Chris
“ Zeer goed maar ik zou als ik jullie was wat meer reclame maken, zodat jullie diensten beter bekend worden ”
Tom
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Destelbergen: geëvalueerd met 4.88 door 535 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Destelbergen, verhuizingen Destelbergen, verhuizers gezocht Destelbergen, verhuisfirma Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Destelbergen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden