Vind de beste transporteur van Kapellen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Transporteur in Kapellen (2950) - Chantal
Chantal
4.97/5 · 29 reviews
2950 Kapellen
Hebt u iets te vervoeren of andere klusjes waar een auto bij nodig is laat het mij maar weten. Ik heb een HYUNDAI Tucson waar het één en het andere in kan. Een trekhaak heb ik ook aan de auto zodat ik indien nodig met aanhangwagen kan zijden.
Transporteur in Kapellen (2950) - Marc
Marc Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 9 reviews
2950 Kapellen
dag ik heb een camionnette met een laadvolume van 1M³ plus een aanhangwagen , dubbel asser , ben vooral actief in de omgeving van kapellen mvg marc
Transporteur in Kapellen (2950) - Sven
Sven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 9 reviews
2950 Kapellen
Met 2 aanhangwagens (dubbel assers) en 2 bestelwagens heb ik voldoende ruimte en plaats om meer dan 10 cuub te vervoeren. Als tuinman ben ik niet bang om men handen uit de mouwen te steken of vuil werk te doen.
Transporteur in Kapellen (2950) - Kevin
Kevin
5/5 · 4 reviews
2950 Kapellen
Ook voor het ophalen en afvoeren van grof vuil en andere kan ik doen voor u. Maar natuurlijk doe ik niet enkel vuil maar ook met leveringen en verhuizingen kan ik u helpen en heb nog een 2de persoon beschikbaar voor zwaardere verhuizingen of verplaatsingen.
Transporteur in Kapellen (2950) - Rudy
Rudy
5/5 · 3 reviews
2950 Kapellen
Ben handige harry harde werker en veel ervaring met grote bedrijven te verhuizen en terug opbouwen heb zelf ook een camionette en kan elke avond in de week of zaterdag
Transporteur in Kapellen (2950) - Bart
Bart
5/5 · 2 reviews
2950 Kapellen
Ik heb een Ford Mondeo stationwagen en ben in het bezit van een twee assige, ongeremde aanhangwagen. Hiermee mag ik 500kg laden. Dit is een open aanhangwagen, ideaal voor naar het containerpark te gaan of voor medium verhuizen. Het laadoppervlak is ongeveer 2.50m op 1.32m
Transporteur in Kapellen (2950) - Caro
Caro
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Ik heb veel een grote aanhangwagen dubbelas, .aar ook kracht om uw te helpen met transport van verschillende producten. Meubel of tuingros, afval en nog meer...
Transporteur in Kapellen (2950) - Daniel
Daniel
Nieuw
2950 Kapellen
Dag , mijn naam is Dan , ik rijd met een middelgrote luxe lichte vracht auto met een trekhaak Ik doe graag zowel personenvervoer als vervoer van kleine goederen. Maximum laadgewicht in de auto : 4 pers + 750 kg in koffer 1.5 x1.7 m Maximum trekgewicht ( aanhanger): 2000 kg
Transporteur in Kapellen (2950) - Mathieu
Mathieu
Nieuw
2950 Kapellen
Hallo, Ik zou u graag helpen bij u verhuis. Bent u maar alleen en heeft u iemand nodig om al uw spullen het huis uit te krijgen? Dan zou ik hier graag bij helpen.
Transporteur in Kapellen (2950) - Maxim
Maxim
Nieuw
2950 Kapellen
Hallo, ik heb een wagen en aanhangwagen waardoor ik u kan helpen met grofvuil ophalen en het naar het containerpark te brengen.
Transporteur in Kapellen (2950) - Katrien
Katrien
Nieuw
2950 Kapellen
Ik ben in het bezit van een rijbewijs en eigen wagen. Ik ben in de mogelijkheid om het leveren of ophalen van kleine goederen voor mijn rekening te nemen. Het transport gebeurt in alle voorzichtigheid. De te rijden afstand wordt vooraf gecommuniceerd.
Transporteur in Kapellen (2950) - Oussama
Oussama
Nieuw
2950 Kapellen
Ik heb 9 jaar gewerkt als koerier ik heb veel ervaring in bezorging nationaal en internationaal alles komt natjes op tijd goed werk klanten zijn altijd blij voor goed werk
Transporteur in Kapellen (2950) - Thessa
Thessa
Nieuw
2950 Kapellen
Heb je nog iets staan dat dringend naar het containerpark moet of gewoon iets waar je van af wil, dan kan je dit door mij komen laten ophalen en afvoeren ik beschik over een tussenmodel met best veel ruimte in de bak. En een remork waar nodig. Hoopelijl tot snel !
Transporteur in Kapellen (2950) - Willy
Willy
Nieuw
2950 Kapellen
ik heb spontaniteit en veel doorzetting en eerlijk. Ik heb een passie voor de aziatische keuken en doe zelfs heel grote feesten. Eten van de wereldkeuken
Transporteur in Kapellen (2950) - Milan
Milan
Nieuw
2950 Kapellen
Ik ben Milan , ik ben sociaal en help graag een handje. Ik kan met de auto mee jullie spullen transporteren en de sfeer erin brengen. Ook kan ik wel wat zaken dragen.

Transporteur Kapellen: geëvalueerd met 5.0 door 57 klanten

Populaire dienstaanvragen: transporteur Kapellen, prive chauffeur Kapellen, pakje verzenden Kapellen, vervoerder Kapellen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
kleine verhuis
Thomas raadt Benjamin aan Benjamin
“ Heel gemakkelijk en alles perfect verlopen. Nadat ik mijn vraag had gesteld had ik direct reacties. ”
Zetels naar containerpark brengen
Frans raadt Robby aan Robby
“ Je kan kiezen tussen de verschillende aanbieders Voor een éémalig gebruik is 14,95 toch prijzig Wanneer je list minut meerdere keren nodig hebt is dit bedrag natuurlijk verwaarloosbaar ”
Vervoeren van mand 90x90x100 cm
Lisa raadt Eddy aan Eddy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen transporteur in Kapellen

De laatste aanvragen in de categorie transport in Kapellen

Transport - Weghalen en naar containerpark doen - Met klein huisvuil naar containerpark - Grofvuil ophalen - Transport - Grof vuil : Aanhangwagen - Grofvuil wegbrengen - grofvuil wegbrengen - Transport - Grof vuil : Aanhangwagen - Afvoer naar container - 2 zware bureelbladen 2mx1m naar 1ste verdiep - Mr - Verhuizen van grote stukken - Ophalen grofvuil - Zetel mast hey container park - Transport bouwpakket hout 800kg, lengte 4.80cm - Tafel ophalen - containerpark - Verhuis - Ik zoek 2 mannen met een kleine vrachtwagen om te verhuizen. tussen 9 en 15 augustus - Transport - Verhuis : Camionette - Transport gezocht persoonlijke assistentie - Klein tuinonderhouid - transport naar kringwinkel en containerpark - Kast moet weg - Levering salon - Ophalen steigerhouten kast - Meubels naar containerpark brengen - Meubels naar containerpark brengen - Vandaag meubels halen naarcontainerpark - even zetelbed ophalen bij kringloop merksem en vervoeren naar kapellen (beneden) ophalen in merk - Grof vuil in Kapellen (2950)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden