transport Nijlen

Transport Nijlen Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Nijlen: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Transporteur in Lier (2500) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (30 reviews)
Leveringen nationaal en internationaal, bij ons zijn uw goederen in goede handen, correct en met de nodige discretie, flexibel en betrouwbaar.........
Transporteur in Berlaar (2590) - Kobe
Kobe
Berlaar
4.56/5 (16 reviews)
Ik rij met de auto van mijn vader, peugeot expert ( lichte vracht ). In deze auto heb ik leren rijden dus ken deze auto en weet hoe ik ermee moet omgaan. Ik ben stipt en doe mijn uiterste best om optijd te komen in de mate van het mogelijke.
Transporteur in Berlaar (2590) - Nick
Nick
Berlaar
4.93/5 (15 reviews)
Ik heb een mercedes a class waarmee ik graag jouw kaartjes, uitnodigingen, pakjes enz. bezorg. Ik ben zelf van regio Mechelen(Berlaar) dus best in die regio. Maar ik kan zeker een uitzondering maken.
Transporteur in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (15 reviews)
Beste, ik beschik over een eigen wagen en ben heel flexibel om ingeschakeld te worden als privé chauffeur of om bepaalde leveringen te doen. Ik ben heel enthousiast om anderen te helpen waar nodig. Je kan me gerust contacteren als ik van dienst kan zijn!
Transporteur in Ranst (2520) - Marc
Marc
Ranst
5/5 (13 reviews)
beste ik ben in bezit van camionette master deze kan dienen voor kleine transporten ook s avonds ik beantwoord al uw vragen ikzelf ben van regio lier heel de week ,beschikbaar behalve mvg marc vh
Transporteur in Ranst (2520) - Gijs
Gijs
Ranst
5/5 (11 reviews)
Heeft u wat extra hulp nodig bij een verhuis? Als stevige vent is dat geen probleem. Standaard wordt ik opgeroepen als mijn vrienden of familie verhuizen. In totaal heb ik zo geholpen met al heel wat verhuizen. Verder heb ik ook heel wat ervaring met het uiteen halen en in elkaar zetten van meubelen, bevestigen van verlichting, ophangen van kaders, ...
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Broechem (2520) - Timmy
Timmy
Broechem
4.83/5 (6 reviews)
Beste, ik beschik over een eigen aanhangwagen en wil deze ter beschikking stellen om eventueel uw zwaar huisvuil af te voeren. Moest er interesse zijn dan laat u maar iets weten. Groetjes Timmy
Transporteur in Lier (2500) - Hugo
Hugo
Lier
5/5 (5 reviews)
Ik heb een aanhangwagen ter beschikking die je kan gebruiken om goederen te verhuizen of dingen naar containerpark te doen. Ik heb al verschillende verhuizen gedaan. Ik kan tillen, ik werk veilig en zorg ervoor dat je verhuis vlotjes verloopt.
Transporteur in Bevel (2560) - Ruben
Ruben
Bevel
5/5 (2 reviews)
Met auto ter beschikking en 2 extra handen is een verhuis een stuk sneller gedaan. Een extra paar handen komt altijd van pas.
Transporteur in Ranst (2520) - Danny
Danny
Ranst
5/5 (1 reviews)
Beste,ben in het bezit van een wagen,woonachtig te Broechem,pakjes afleveren/ophalen,eender wat....kan u steeds beroep op me doen. Weekend werk schrikt me zeker niet af, verder in de week 's avonds na 18u beschikbaar
Transporteur in Bevel (2560) - Joost
Joost Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bevel
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik heb voor u ter beschikking een Opel Vivaro lengte 2, met plaats voor zeven passagiers en heel veel bagage. Deze ruimte kan ook benut worden voor het vervoer van goederen of pakketten. Niets op palet, heb een kofferklep, geen deuren. Bescheiden aanhangwagens kunnen ook getrokken worden. Ik ben ideaal inzetbaar om bv Ikea-paketten op te halen en te komen monteren.
Transporteur in Nijlen (2560) - Ferre
Ferre
Nijlen
1.0/5 (1 reviews)
Ik ben in het bezit van een Citroën Berlingo (bakkersauto) en kan alles vervoeren wat daar in past.
Transporteur in Berlaar (2590) - William
William
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Er zijn verschillende mogelijkheden qua inzetbaarheid. Ik beschik over een eigen camionette. Een aanhangwagen is eveneens mogelijk. Hopelijk kunnen we tot een samenwerking komen
Transporteur in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
Nieuw
Hoi, Ik ben Steven uit Lier. Ik ben 30 jaar en op zoek naar een fijne bijverdienste. Ik ben al 6 jaar als opvoeder/begeleider aan het werken in een voorziening voor mensen met een mentale beperking. Ik ben sociaal in de omgang, gebruik veel humor en sta open voor een variatie aan werk.
Transporteur in Nijlen (2560) - Ine
Ine
Nijlen
Nieuw
Ik beschik over een vw polo waarmee ik me vaak in vertoef. Dit doe ik dan ook erg graag en zou dit graag als jobje doen. Heb je een pakketje maar geen tijd dit te leveren/halen. Ik doe het graag voor je tegen een kleine vergoeding.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel transporteurs in Nijlen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlot en vlug contact met dienstverleners, overzichtelijk, klantvriendelijk platform. Chatfunctie is een plus. ”
Azeddine
“ Ring Twice was mij totaal onbekend. Is een uitstekende dienst, de moeite waard om verder te vertellen. ”
Bjorn
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Nijlen: geëvalueerd met 4.64 door 117 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Nijlen, prive chauffeur Nijlen, transport Nijlen, pakje verzenden Nijlen, vervoerder Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden