transport Mortsel

Transport Mortsel Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Mortsel: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Dave is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Transporteur in Mortsel (2640) - Dave
Dave
Mortsel
4.9/5 (50 reviews)
Ik kan helpen met kleine verhuisjes of kan u men mankracht aanbieden. Ben zelf van Mortsel maar werk in een straal van 20km. Ben elke dag beschikbaar vanaf 13u.
Transporteur in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Ervaring op de baan, circa 40000km per jaar. Ik ben iemand die altijd stipt op tijd komt, ga voorzichtig met goederen/personen om. Alles voor een vlotte levering of een comfortabele rit naar uw gewenste bestemming.
Transporteur in Mortsel (2640) - Rene
Rene
Mortsel
4.2/5 (5 reviews)
Ik werk als magazijnier chauffeur bij een kringloopwinkel en heb ervaring met tijdsinschattingen hoe je een vracht het beste laadt hoe je makkelijk kan lossen hoe je de lading moet vastzetten ik kan ook voor een voertuig zorgen voor als chauffeur te rijden ik beschik over een rijbewijs B en heb ervaring met leveringen bij klanten en ook ophalingen als het nodig is
Transporteur in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Met een grote wagen (VW California) en een aanhangwagen die ik regelmatig kan gebruiken, kan ik wel wat spullen transporteren. Ik woon zelf in Mortsel dus moest u in de ruime omgeving hulp nodig hebben, laat maar weten.
Transporteur in Mortsel (2640) - Mamadou
Mamadou
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al meer dan 12jaar in de industriel verppakingen en nu wil ik graag bijklussen: meubel, koerier . ik heb rijbewijs C Maar geen Camionette . aarzel niet om een beroep te doen op mij.
Transporteur in Mortsel (2640) - Hossam
Hossam
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik doe allerlei soorten bewegingen. Apparaten, meubels, fietsen, motorfietsen, wasmachines, koelkast, van een locatie naar andere. Van en locatie naar containerpark. Etc..
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Mortsel (2640) - Matthijs
Matthijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Bent u op zoek naar een flexibele, sterke en aangename verhuiskracht? Dan bied ik u graag mijn hulp aan. Ik woon zelf in de provincie Antwerpen maar kan mij gemakkelijk verplaatsen met de wagen om u bij te staan bij jullie verhuis. Hopelijk tot later ;)
Transporteur in Mortsel (2640) - Tom
Tom
Mortsel
Nieuw
Grote break auto ter beschikking. Reeds veel geholpen met verschillende verhuizen van vrienden en familie. Ervaring met verhuislift maar ook met het besturen van een kleine vrachtwagen. Goede hulp dus voor uw verhuis.
Transporteur in Mortsel (2640) - Patrick
Patrick
Mortsel
Nieuw
Ik heb een 5 deurs Opel Vectra, met zeer grote koffer, de wagen is wel zeer opvallend bekleed omdat ik die beroepsmatig gebruik om iemand in te vervoeren die zuurstof nodig heeft .Referenties? Ik rijd voor advocaten en ben erkend Med vertrouwenspersoon
Transporteur in Mortsel (2640) - Marc
Marc
Mortsel
Nieuw
Ik heb een mercedes sprinter spijtig genoeg nu een vuile diesel maar buiten de lez kan hij nog een grote dienst bewijzen.zodra het past koop ik mij een nieuwe .Stoppen met werken is niet aan mij besteed
Transporteur in Mortsel (2640) - Karim
Karim
Mortsel
Nieuw
Wij willen het voor mensen zonder camionet vergemakkelijken om hun grofvuil weg te halen snel tot jullie dienst Betaalbare prijzen We nemen alles mee
Transporteur in Mortsel (2640) - Joshua
Joshua
Mortsel
Nieuw
Naast al mijn sporten beschik ik van heel wat kracht dus ik moet het ergens goed voor kunnen gebruiken. Iemand nodig om zware dingens te doen aarzel zeker niet om me te sturen
Transporteur in Mortsel (2640) - Yannick
Yannick
Mortsel
Nieuw
Ik ben jong en wil vooruit. Mijn auto is niet van de grootste, maar ik kan er wel een kleine aanhangwagen aan vastmaken. Dit kan handig zijn voor de net wat te grote delen.
Transporteur in Mortsel (2640) - Bram
Bram
Mortsel
Nieuw
Lang geleden heb ik nog als verhuizer gewerkt. Telkens er iemand van de vrienden of familie verhuist, probeer ik erbij te zijn. Vele handen maken het werk sowieso lichter. Dus als je wat mankracht kan gebruiken, kom ik graag helpen.
Transporteur in Mortsel (2640) - Habibou
Habibou
Mortsel
Nieuw
Ik heb ervaring omdat gewoon ik heb vrienden geholpen of als ik verhuis .Wat ik kan doen gewoon dingens mee nemen in de auto of camionet goed in orde maken. Als frigo ,meubelen of iets anders hulpen in de trappen doen toet auto raakt
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk een dienstverlener te vinden (via het systeem) om de taken te laten uitvoeren die je wenst. ”
Hans
“ Prachtige organisatie om mensen te helpen die met een klein probleem zitten en waar o.a. een firma of een instantie niet voor langskomt. Dit (hulp)net zou officieel en over heel Vlaanderen (België) moeten verspreid ... ”
Frederic
“ Zeer goede oplossing voor alleenstaande mensen en zeker voor degenen die geen auto of een kleine auto heeft. ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Mortsel: geëvalueerd met 4.84 door 69 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Mortsel, prive chauffeur Mortsel, transport Mortsel, pakje verzenden Mortsel, vervoerder Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen transporteur in Mortsel

De laatste aanvragen in de categorie transport in Mortsel

Containerpark - Van mortsel naar wijnegem - 2Mannen om te helpen bij een verhuis - Grofvuil brengen naar containerpark - Huisvuilnis - Afhaling plastieken zakken + grasmaaier (defect) - 4 toestellen naar containerpark - Aantal spullen weg brengen naar grofvuil en storage . - Garage Grof vuil - Vervoer zonnetent - Huis Legen - Ophaling grof huisvuil - ophaling en vervoer naar containerpark grof huisvi - Camionette en mankracht gezocht voor kleine verhuis in 2 delen - Zetel vervoeren - Verhuis zetel - door verhuizing oude dingen weg moet - Zetel ophalen voor containerpark - Vervoer van dozen en klein huisraad - Oude keuken moet weg - Containerpark - Vuile huis leegmaken van oude bewoner . - Verhuisafval + 2 middelmatige kastjes moeten weg - Tuinafval - Moving help - Grof huisvuil naar het containerpark doen. - Oude zetels - grof vuil vervoeren naar containerpark - Karton en rommel ophalen - Volle kamer die leeg moet - hout uit kelder halen en naar reciklagewerf brengn - Transport - Grof vuil : Camionette - kelder leegmaken en naar container brengen Rumst - Tafel + kastje in Mortsel + transport roeselar( - Kelder leeghalen - Tweede oproep: vervoer naar containerpark - Leegmaken garage en naar container park brengen - Verhuis van Mortsel naar Edegem - Hoeksalon naar containerpark brengen - Steen puin en kauft zakken 8 - moving in antwerp, end of june - Tuinkot opruim - verhuis buffetpiano - waarschijnlijk gekochte zetel naar mij thuis brengen - Retail meubel afvoeren grof vuil - ophalen en wegbrengen grof huisvuil - Grond van plantage weg halen. - afval wegbrengen - Rituals mortsel containerpark - Grof vuil in Mortsel (2640)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden