Vind de beste transporteur van Mortsel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Transporteur in Mortsel (2640) - Dave
Dave
4.9/5 · 49 reviews
2640 Mortsel
Ik ben vertegenwoordiger/ chauffeur van beroep werk dagelijks van 7u tot ... met camionet en nadien nog tijd en zin om mensen te helpen met klussen zoals verhuis of transport met mercedes sprinter.
Transporteur in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
4.8/5 · 5 reviews
2640 Mortsel
Ervaring op de baan, circa 40000km per jaar. Ik ben iemand die altijd stipt op tijd komt, ga voorzichtig met goederen/personen om. Alles voor een vlotte levering of een comfortabele rit naar uw gewenste bestemming.
Transporteur in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
2640 Mortsel
Met een grote wagen (VW California) en een aanhangwagen die ik regelmatig kan gebruiken, kan ik wel wat spullen transporteren. Ik woon zelf in Mortsel dus moest u in de ruime omgeving hulp nodig hebben, laat maar weten.
Transporteur in Mortsel (2640) - Mamadou
Mamadou
5/5 · 3 reviews
2640 Mortsel
Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al meer dan 12jaar in de industriel verppakingen en nu wil ik graag bijklussen: meubel, koerier . ik heb rijbewijs C Maar geen Camionette . aarzel niet om een beroep te doen op mij.
Transporteur in Mortsel (2640) - Tim
Tim Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Kleine leveringen doorheen Vlaanderen met de zekerheid op correct vervoer. Pakjes worden bij ons met zorg behandelt en de ontvanger zal op een warme en vriendelijke manier zijn/haar pakje overhandigt krijgen.
Transporteur in Mortsel (2640) - Matthijs
Matthijs Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Bent u op zoek naar een flexibele, sterke en aangename verhuiskracht? Dan bied ik u graag mijn hulp aan. Ik woon zelf in de provincie Antwerpen maar kan mij gemakkelijk verplaatsen met de wagen om u bij te staan bij jullie verhuis. Hopelijk tot later ;)
Transporteur in Mortsel (2640) - Tom
Tom
Nieuw
2640 Mortsel
Grote break auto ter beschikking. Reeds veel geholpen met verschillende verhuizen van vrienden en familie. Ervaring met verhuislift maar ook met het besturen van een kleine vrachtwagen. Goede hulp dus voor uw verhuis.
Transporteur in Mortsel (2640) - Patrick
Patrick
Nieuw
2640 Mortsel
Ik heb een 5 deurs Opel Vectra, met zeer grote koffer, de wagen is wel zeer opvallend bekleed omdat ik die beroepsmatig gebruik om iemand in te vervoeren die zuurstof nodig heeft .Referenties? Ik rijd voor advocaten en ben erkend Med vertrouwenspersoon
Transporteur in Mortsel (2640) - Marc
Marc
Nieuw
2640 Mortsel
Ik heb een mercedes sprinter spijtig genoeg nu een vuile diesel maar buiten de lez kan hij nog een grote dienst bewijzen.zodra het past koop ik mij een nieuwe .Stoppen met werken is niet aan mij besteed
Transporteur in Mortsel (2640) - Karim
Karim
Nieuw
2640 Mortsel
Wij willen het voor mensen zonder camionet vergemakkelijken om hun grofvuil weg te halen snel tot jullie dienst Betaalbare prijzen We nemen alles mee
Transporteur in Mortsel (2640) - Joshua
Joshua
Nieuw
2640 Mortsel
Naast al mijn sporten beschik ik van heel wat kracht dus ik moet het ergens goed voor kunnen gebruiken. Iemand nodig om zware dingens te doen aarzel zeker niet om me te sturen
Transporteur in Mortsel (2640) - Yannick
Yannick
Nieuw
2640 Mortsel
Ik ben jong en wil vooruit. Mijn auto is niet van de grootste, maar ik kan er wel een kleine aanhangwagen aan vastmaken. Dit kan handig zijn voor de net wat te grote delen.
Transporteur in Mortsel (2640) - Bram
Bram
Nieuw
2640 Mortsel
Lang geleden heb ik nog als verhuizer gewerkt. Telkens er iemand van de vrienden of familie verhuist, probeer ik erbij te zijn. Vele handen maken het werk sowieso lichter. Dus als je wat mankracht kan gebruiken, kom ik graag helpen.
Transporteur in Mortsel (2640) - Habibou
Habibou
Nieuw
2640 Mortsel
Ik heb ervaring omdat gewoon ik heb vrienden geholpen of als ik verhuis .Wat ik kan doen gewoon dingens mee nemen in de auto of camionet goed in orde maken. Als frigo ,meubelen of iets anders hulpen in de trappen doen toet auto raakt
Transporteur in Mortsel (2640) - Sindbad
Sindbad
Nieuw
2640 Mortsel
Door de jaren heen als taxichauffeur te hebben gewerkt, heb ik telkens allerlei leveringen in discretie van klanten gedaan. Ik ben een heel professioneel en ervaren leverancier.

Transporteur Mortsel: geëvalueerd met 4.95 door 63 klanten

Populaire dienstaanvragen: transporteur Mortsel, prive chauffeur Mortsel, pakje verzenden Mortsel, vervoerder Mortsel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
kleine verhuis
Thomas raadt Benjamin aan Benjamin
“ Heel gemakkelijk en alles perfect verlopen. Nadat ik mijn vraag had gesteld had ik direct reacties. ”
Zetels naar containerpark brengen
Frans raadt Robby aan Robby
“ Je kan kiezen tussen de verschillende aanbieders Voor een éémalig gebruik is 14,95 toch prijzig Wanneer je list minut meerdere keren nodig hebt is dit bedrag natuurlijk verwaarloosbaar ”
Vervoeren van mand 90x90x100 cm
Lisa raadt Eddy aan Eddy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen transporteur in Mortsel

De laatste aanvragen in de categorie transport in Mortsel

Verhuisafval + 2 middelmatige kastjes moeten weg - Tuinafval - Moving help - Grof huisvuil naar het containerpark doen. - Oude zetels - grof vuil vervoeren naar containerpark - Karton en rommel ophalen - Volle kamer die leeg moet - hout uit kelder halen en naar reciklagewerf brengn - Transport - Grof vuil : Camionette - kelder leegmaken en naar container brengen Rumst - Tafel + kastje in Mortsel + transport roeselar( - Kelder leeghalen - Tweede oproep: vervoer naar containerpark - Leegmaken garage en naar container park brengen - Verhuis van Mortsel naar Edegem - Hoeksalon naar containerpark brengen - Steen puin en kauft zakken 8 - moving in antwerp, end of june - Tuinkot opruim - verhuis buffetpiano - waarschijnlijk gekochte zetel naar mij thuis brengen - Retail meubel afvoeren grof vuil - ophalen en wegbrengen grof huisvuil - Grond van plantage weg halen. - afval wegbrengen - Rituals mortsel containerpark - Grof vuil in Mortsel (2640) - Ophalen van grof huisvuil
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden