Vind de beste transporteur van Edegem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Transporteur in Kontich (2550) - Patrick
Patrick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.97/5 · 137 reviews
2550 Kontich
Dag allemaal ik heb een camionet en een aanhangwagen ik kan voor u allerlei materialen vervoeren eventueel grof vuil naar het containerpark vervoeren of kleine verhuis kasten of wasmachine en dergelijke
Transporteur in Wilrijk (2610) - Jianmin
Jianmin
4.82/5 · 106 reviews
2610 Wilrijk
Bij elke probleem bestaat een oplossing! Ben een servicegerichte vakman met zeer goede technische inzicht, beschik voldoende competentie over en rond mijn vakgebied. kan heel goed doeltreffende en nauwkeurige werken en mijn levens motto is: "laat de cijfers en resultaten voor u spreken":
Transporteur in Mortsel (2640) - Dave
Dave
4.9/5 · 49 reviews
2640 Mortsel
Ik ben vertegenwoordiger/ chauffeur van beroep werk dagelijks van 7u tot ... met camionet en nadien nog tijd en zin om mensen te helpen met klussen zoals verhuis of transport met mercedes sprinter.
Transporteur in Wilrijk (2610) - Hilde
Hilde
4.92/5 · 13 reviews
2610 Wilrijk
Hallo, ik ben Hilde. Ik bied mijn diensten aan om u te helpen bij het boodschappen doen, ergens heen brengen en helpen, iets leveren, ergens gaan wandelen... Ben in het bezit van een auto en ik ben een goede chauffeur. Bel me maar!
Transporteur in Wilrijk (2610) - Wesley
Wesley
5/5 · 6 reviews
2610 Wilrijk
Ik heb veel ervaring in verhuizingen. Ik had zelf een camionette waar ik regelmatig mensen mee hielp verhuizen maar die is niet door de controle geraakt door roest en onherstelbaar, maar dat komt zo snel mogelijk in orde. Momenteel ben ik dus enkel mankracht zonder wagen maar beter iemand dat goed werkt zonder wagen dan iemand met een wagen die minder goed werkt soms.
Transporteur in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
4.8/5 · 5 reviews
2640 Mortsel
Ervaring op de baan, circa 40000km per jaar. Ik ben iemand die altijd stipt op tijd komt, ga voorzichtig met goederen/personen om. Alles voor een vlotte levering of een comfortabele rit naar uw gewenste bestemming.
Transporteur in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
2610 Wilrijk
Ik heb zowel een aanhangwagen, een kamionette en een meubelbak met laadbrug ter beschikking en heb ruime ervaring om alles goed en correct te laden zo dat het ook vlekkeloos op de plaats van bestemming toekomt. Uiteraard steek ik graag de mouwen uit de mouwen bij het in & uitladen.
Transporteur in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.75/5 · 4 reviews
2610 Wilrijk
Ik heb 4 jaar ervaring in leveren en verhuizen ook. Ik Ken Antwerpen regio goed. Ik weet hoe ik pakketten veilige moet ik inpakken en bezorgen. Ik ben 7/24 beschikbaar.
Transporteur in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
2640 Mortsel
Met een grote wagen (VW California) en een aanhangwagen die ik regelmatig kan gebruiken, kan ik wel wat spullen transporteren. Ik woon zelf in Mortsel dus moest u in de ruime omgeving hulp nodig hebben, laat maar weten.
Transporteur in Mortsel (2640) - Mamadou
Mamadou
5/5 · 3 reviews
2640 Mortsel
Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al meer dan 12jaar in de industriel verppakingen en nu wil ik graag bijklussen: meubel, koerier . ik heb rijbewijs C Maar geen Camionette . aarzel niet om een beroep te doen op mij.
Transporteur in Mortsel (2640) - Tim
Tim Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Kleine leveringen doorheen Vlaanderen met de zekerheid op correct vervoer. Pakjes worden bij ons met zorg behandelt en de ontvanger zal op een warme en vriendelijke manier zijn/haar pakje overhandigt krijgen.
Transporteur in Mortsel (2640) - Matthijs
Matthijs Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Bent u op zoek naar een flexibele, sterke en aangename verhuiskracht? Dan bied ik u graag mijn hulp aan. Ik woon zelf in de provincie Antwerpen maar kan mij gemakkelijk verplaatsen met de wagen om u bij te staan bij jullie verhuis. Hopelijk tot later ;)
Transporteur in Wilrijk (2610) - Casey
Casey
5/5 · 1 reviews
2610 Wilrijk
Ik heb jaren ervaring met rijden ik heb een personenauto en een bestelwagen dus gemakkelijk om pakjes of andere dingen te laten leveren.
Transporteur in Edegem (2650) - Shanna
Shanna
5/5 · 1 reviews
2650 Edegem
Ik kan helpen met je levering van kleine pakketjes.Rij heel graag met de auto. Wel een mini one d, niet groot dus. Maar zeker niet minder handig.....
Transporteur in Berchem (2600) - Danny
Danny
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Net zelf meegemaakt, nieuwe meubels gekocht en de oude moesten dus weg, alles uit elkaar gehaald en dan maar regelen wie wat komt halen, zelf dingen naar containerpark brengen,...leuk hoor.

Transporteur Edegem: geëvalueerd met 4.94 door 336 klanten

Populaire dienstaanvragen: transporteur Edegem, prive chauffeur Edegem, pakje verzenden Edegem, vervoerder Edegem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
kleine verhuis
Thomas raadt Benjamin aan Benjamin
“ Heel gemakkelijk en alles perfect verlopen. Nadat ik mijn vraag had gesteld had ik direct reacties. ”
Zetels naar containerpark brengen
Frans raadt Robby aan Robby
“ Je kan kiezen tussen de verschillende aanbieders Voor een éémalig gebruik is 14,95 toch prijzig Wanneer je list minut meerdere keren nodig hebt is dit bedrag natuurlijk verwaarloosbaar ”
Vervoeren van mand 90x90x100 cm
Lisa raadt Eddy aan Eddy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen transporteur in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie transport in Edegem

Koerier van Edegem naar Munspeet Nederland - Omhaling van grof vuil - Huisvuil ophalen vandaag nog - containerpark - Opruim van overdaad aan huisvuilniszakken - 2 kasten die wegmog4n staan op het 1ste nog in goede staat - Ophaal grof huisvuil, naar het container park - Demontage + verhuis keuken - Kan er iemand mij afzetten van edegem naar kapellen - grofvuil komen ophalen - TRANSPORT GROF HUISVUL GEZOCHT EDEGEM - Kleerkast - Transport oude kasseien naar containerpark - Opruiming keldertje en garage - Ophaling bestelling IKEA, o.a. deur van 2.29 mH - Transport naar containerpark. Grote stuk van de zetel. - ophalen kledingkast IKEA - Ophalen grof vuil/bouwafval - Hout van tuinhuis ophalen - Stenen, hout, grof huisvuil,... wegdoen - Opzoek naar verhuiswagen met chauffeur - afhalen gasvuur,vaatwas en grote doos - Tapijten - Verhuis van een 3slaapkamer huis naar ee appartememt - Grof vuil steenpuin ophalen en wegdoen naar containerpark - Vervoer naar containerpark van 2 oude kippenhokken in hout - Steenpuin naar containerpark - Transport Trampoline - Grof huisvuil komen ophalen - Ophalen van goederen - Mankracht bij verhuizing - Verhuis in Edegem (2650) - Chauffeur gezocht om van Brasschaat naar Edegem te rijden op 1 September 's avonds - Vervoeren van puin / groenafval naar containerpark
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden