transport Edegem

Transport Edegem Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Edegem: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Transporteur in Wilrijk (2610) - Jianmin
Jianmin
Wilrijk
4.82/5 (106 reviews)
Bij elke probleem bestaat een oplossing! Ben een servicegerichte vakman met zeer goede technische inzicht, beschik voldoende competentie over en rond mijn vakgebied. kan heel goed doeltreffende en nauwkeurige werken en mijn levens motto is: "laat de cijfers en resultaten voor u spreken":
Dave is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Transporteur in Mortsel (2640) - Dave
Dave
Mortsel
4.9/5 (49 reviews)
Ik ben vertegenwoordiger/ chauffeur van beroep werk dagelijks van 7u tot ... met camionet en nadien nog tijd en zin om mensen te helpen met klussen zoals verhuis of transport met mercedes sprinter.
Transporteur in Wilrijk (2610) - Wesley
Wesley
Wilrijk
5/5 (6 reviews)
Ik heb veel ervaring in verhuizingen. Ik had zelf een camionette waar ik regelmatig mensen mee hielp verhuizen maar die is niet door de controle geraakt door roest en onherstelbaar, maar dat komt zo snel mogelijk in orde. Momenteel ben ik dus enkel mankracht zonder wagen maar beter iemand dat goed werkt zonder wagen dan iemand met een wagen die minder goed werkt soms.
Transporteur in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Ervaring op de baan, circa 40000km per jaar. Ik ben iemand die altijd stipt op tijd komt, ga voorzichtig met goederen/personen om. Alles voor een vlotte levering of een comfortabele rit naar uw gewenste bestemming.
Transporteur in Mortsel (2640) - Rene
Rene
Mortsel
4.2/5 (5 reviews)
Ik werk als magazijnier chauffeur bij een kringloopwinkel en heb ervaring met tijdsinschattingen hoe je een vracht het beste laadt hoe je makkelijk kan lossen hoe je de lading moet vastzetten ik kan ook voor een voertuig zorgen voor als chauffeur te rijden ik beschik over een rijbewijs B en heb ervaring met leveringen bij klanten en ook ophalingen als het nodig is
Transporteur in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (4 reviews)
Ik heb zowel een aanhangwagen, een kamionette en een meubelbak met laadbrug ter beschikking en heb ruime ervaring om alles goed en correct te laden zo dat het ook vlekkeloos op de plaats van bestemming toekomt. Uiteraard steek ik graag de mouwen uit de mouwen bij het in & uitladen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.75/5 (4 reviews)
Ik heb 4 jaar ervaring in leveren en verhuizen ook. Ik Ken Antwerpen regio goed. Ik weet hoe ik pakketten veilige moet ik inpakken en bezorgen. Ik ben 7/24 beschikbaar.
Transporteur in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Met een grote wagen (VW California) en een aanhangwagen die ik regelmatig kan gebruiken, kan ik wel wat spullen transporteren. Ik woon zelf in Mortsel dus moest u in de ruime omgeving hulp nodig hebben, laat maar weten.
Transporteur in Mortsel (2640) - Mamadou
Mamadou
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al meer dan 12jaar in de industriel verppakingen en nu wil ik graag bijklussen: meubel, koerier . ik heb rijbewijs C Maar geen Camionette . aarzel niet om een beroep te doen op mij.
Transporteur in Mortsel (2640) - Tim
Tim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Kleine leveringen doorheen Vlaanderen met de zekerheid op correct vervoer. Pakjes worden bij ons met zorg behandelt en de ontvanger zal op een warme en vriendelijke manier zijn/haar pakje overhandigt krijgen.
Transporteur in Mortsel (2640) - Matthijs
Matthijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Bent u op zoek naar een flexibele, sterke en aangename verhuiskracht? Dan bied ik u graag mijn hulp aan. Ik woon zelf in de provincie Antwerpen maar kan mij gemakkelijk verplaatsen met de wagen om u bij te staan bij jullie verhuis. Hopelijk tot later ;)
Transporteur in Wilrijk (2610) - Casey
Casey
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Ik heb jaren ervaring met rijden ik heb een personenauto en een bestelwagen dus gemakkelijk om pakjes of andere dingen te laten leveren.
Transporteur in Edegem (2650) - Shanna
Shanna
Edegem
5/5 (1 reviews)
Ik kan helpen met je levering van kleine pakketjes.Rij heel graag met de auto. Wel een mini one d, niet groot dus. Maar zeker niet minder handig.....
Transporteur in Berchem (2600) - Danny
Danny
Berchem
5/5 (1 reviews)
Net zelf meegemaakt, nieuwe meubels gekocht en de oude moesten dus weg, alles uit elkaar gehaald en dan maar regelen wie wat komt halen, zelf dingen naar containerpark brengen,...leuk hoor.
Transporteur in Edegem (2650) - Sabine
Sabine
Edegem
5/5 (1 reviews)
Mensen op hun bestemming brengen, of een lichte vracht. Geen zware fysieke arbeid. Tijdens de rit een luisterend oor is een mogelijkheid. Ik ben nl ook vrijwilliger als ervaringsdeskundige in de ggz.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Echte redder. Mijn eerste keer dat ik de service gebruik en ik was er erg blij mee. Een goed platform voor mensen die mensen helpen om anderen te helpen. ”
Sandra
“ Zeer gebruiksviendelijk, een aanrader wegens de goede en correcte service een aanrader voor wie betrouwbare hulp nodig heeft ”
Ilian
“ Goede service. Ik weet niet of jullie al in Nederland opereren, maar daar kunnen wij een site als deze zeker gebruiken. ”
Gerdi
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Edegem: geëvalueerd met 4.9 door 192 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Edegem, prive chauffeur Edegem, transport Edegem, pakje verzenden Edegem, vervoerder Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen transporteur in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie transport in Edegem

Afval - Grof vuil naar het containerpark - Tapijt naar het containerpark brengen - ophalen van grof vuil - Mijn tuinhuisje afval - Kleine verhuis 10 mei s'avonds - ophaling grof vuil voor containerpark - Zetel komen oppikken die naar het recyclagepark kn - Grof huisvuil komen ophalen - Afvoer afgebroken vestiairekast - ophalen inLimburg leopoldsburg (2) - ophalen inLimburg leopoldsburg - Verplaatsen defecte wasmachine - Artikel ophalen en afzetten - Omhaling van grof vuil - Huisvuil ophalen vandaag nog - containerpark - Opruim van overdaad aan huisvuilniszakken - 2 kasten die wegmog4n staan op het 1ste nog in goede staat - Ophaal grof huisvuil, naar het container park - Demontage + verhuis keuken - Kan er iemand mij afzetten van edegem naar kapellen - TRANSPORT GROF HUISVUL GEZOCHT EDEGEM - Kleerkast - Transport oude kasseien naar containerpark - Opruiming keldertje en garage - Ophaling bestelling IKEA, o.a. deur van 2.29 mH - Transport naar containerpark. Grote stuk van de zetel. - ophalen kledingkast IKEA - Ophalen grof vuil/bouwafval - Hout van tuinhuis ophalen - Stenen, hout, grof huisvuil,... wegdoen - Opzoek naar verhuiswagen met chauffeur - afhalen gasvuur,vaatwas en grote doos - Tapijten - Verhuis van een 3slaapkamer huis naar ee appartememt - Grof vuil steenpuin ophalen en wegdoen naar containerpark - Vervoer naar containerpark van 2 oude kippenhokken in hout - Steenpuin naar containerpark - Transport Trampoline - Grof huisvuil komen ophalen - Ophalen van goederen - Mankracht bij verhuizing - Verhuis in Edegem (2650) - Chauffeur gezocht om van Brasschaat naar Edegem te rijden op 1 September 's avonds - Vervoeren van puin / groenafval naar containerpark
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden