transport Bilzen

Transport Bilzen Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Bilzen: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Transporteur in Hoeselt (3730) - Laurens
Laurens Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoeselt
4.79/5 (39 reviews)
Ik heb een camionette en enkele aanhangwagens in mijn bezit waarmee ik levering en transport kan uitvoeren. Voor langere afstanden (en/of kleine leveringen) geef ik de voorkeur aan het comfort van mijn personenwagen. Deze stationwagen heeft een aanzienlijk laadvermogen en is toegelaten in LEZ.
Transporteur in Riemst (3770) - Stijn
Stijn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Riemst
4.87/5 (15 reviews)
Jaren gewerkt in de in de transportsector en daar van alles geleverd van meubels tot pakketjes tot voertuigen dus een levering zou geen probleem mogen zijn
Transporteur in Genk (3600) - Raf
Raf
Genk
5/5 (10 reviews)
Tillen, demonteren, monteren,... U noemt het ik doe het. Ik kan altijd extra mankracht voorzien om de verhuis te verwezenlijken. Ik beschik niet over een verhuiswagen of camionette.
Transporteur in Diepenbeek (3590) - Stefan
Stefan
Diepenbeek
5/5 (8 reviews)
Ik heb de middelen om kleine verhuizingen te doen en heb ook altijd mijn eigen verhuizingen gedaan. Iemand een handje helpen heeft mij altijd veel plezier gedaan
Transporteur in Lanaken (3620) - Svetoslav
Svetoslav
Lanaken
5/5 (5 reviews)
Ik ben specialist in het monteren van verschillende soorten meubels, zoals kleerkasten, dressoirs, banken, tafels , bedden , tv kasten... Ook ben ik gespecialiseerd in de droogbouw : plaatsen van verlaagde plafonds, wanden , schilderwerk, houten of laminaat-vloeren , sanitaire en vele anderen.
Transporteur in Zutendaal (3690) - Pieter
Pieter
Zutendaal
5/5 (4 reviews)
Met mijn camionette en aanhangwagen sta ik tot u dienst voor u verhuizingen of transporten. Door mijn flexibele uurregeling kunnen deze werken ook snel uitgevoerd worden.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Ik rij graag met de wagen maar verder weet ik niet wat me meer geschikt zou maken dan iemand anders? Ben proper, punctueel, beleefd, verzorgd en discreet. 🙂.. miljoenen km gereden al zonder ongeval.
Transporteur in Bilzen (3740) - Marijke
Marijke
Bilzen
5/5 (3 reviews)
Ik rijd met een citroen Berlingo dus zowel een kleine boodschap als grotere stukken als een fiets of dergelijke zijn te vervoeren in mijn kofferbak! Ik hou van autorijden dus dat is 2 voor de prijs van 1!
Transporteur in Beverst (3740) - Joery
Joery
Beverst
5/5 (2 reviews)
Wilt u u grofvuil wegdoen maar u beschikt niet over de middelen. Geen probleem ik kan u grof vuil weg doen met camionet en aanhanger. Zodat u er geen last van heeft
Transporteur in Hoeselt (3730) - Johan
Johan
Hoeselt
5/5 (1 reviews)
Ik kan binnen een paar weken weer gebruik maken van mijn aanhangwagen en dat is een must om al eens naar het containerpark of andere plaatsen te gaan. Daarom stel uw vragen en ik doe de rest.
Transporteur in Hoeselt (3730) - Frank
Frank
Hoeselt
5/5 (1 reviews)
Dag , ik heb een propere dubbel as aanhangwagen circa 2.4 m lang en 1.2 breed met waterdichte huif ongeveer 1.5 hoog . Het maximum laadvermogen is ongeveer 500 kg ( eigen gewicht + lading maximum 750 KG want ongeremd ) . Ook langere trajecten doe ik graag en dat mag +1000 km zijn , ik kan rijden met eigen auto ( diesel ) of ander voorstel . Recent was ik in Portugal en Berlijn .
Transporteur in Gellik (3620) - Pascal
Pascal
Gellik
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben een prima chauffeur en beschik over een auto. Als je dringend ergens naartoe wil of je hebt kleine koerierdiensten te doen, dan ben ik misschien uw partner.
Transporteur in Hoeselt (3730) - Toon
Toon
Hoeselt
5/5 (1 reviews)
Ik rijd voorzichtig maar vlot naar locaties en zorg voor een vlotte aflevering. Als u een snelle vlotte service wenst bent u bij mij aan het goede adres.
Transporteur in Beverst (3740) - Niels
Niels
Beverst
5/5 (1 reviews)
Auto’s in het algemeen is mijn allergrootste passie, van kinds af aan heb ik hierin een heel grote interesse gecreëerd. Dit omvat zo een beetje alles. Van het wassen tot het rijden naar bepaalde bestemmingen.
Transporteur in Diepenbeek (3590) - Robin
Robin
Diepenbeek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een toyota yaris verso voor kleine dingen of te halen of voor te verzenden en ik heb peogeot partner met een een remorque voor grotere zaken. Voor degene die willen kan ik ze ook ophalen bij hun thuis naar een adress en van dat adress ook terug naar huis.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel transporteurs in Bilzen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlot en vlug contact met dienstverleners, overzichtelijk, klantvriendelijk platform. Chatfunctie is een plus. ”
Azeddine
“ Ring Twice was mij totaal onbekend. Is een uitstekende dienst, de moeite waard om verder te vertellen. ”
Bjorn
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Bilzen: geëvalueerd met 4.98 door 95 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Bilzen, prive chauffeur Bilzen, transport Bilzen, pakje verzenden Bilzen, vervoerder Bilzen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden