strijkhulp Lier

Ontdek talentvolle strijkhulp in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Lier

Klaudia is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Strijkhulp in Lier (2500) - Klaudia
Klaudia
Lier
5/5 (61 reviews)
Hey ik ben Klaudia en ik heb ook veel ervaring en natuurlijk doe ik ook heel graag. Graag zoek ik extra werk als strijkhulp. Hopelijk ontmoeten elkaar binnenkort!
Strijkhulp in Lier (2500) - Wendy
Wendy
Lier
5/5 (4 reviews)
Ik vind het zelf heel belangrijk en leuk om een proper en ordelijk huis te hebben. Daarom wil ik mensen erbij helpen om ervoor te zorgen dat dit bij hun ook zo is! Niets is zo leuk dan in een netjes huis thuis te komen
Strijkhulp in Duffel (2570) - Christel
Christel
Duffel
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben een beetje perfectionist en daardoor doe ik mijn job zo correct mogelijk, wat het ook mag zijn. Mijn doel is dan ook de klant zo goed mogelijk tevreden te stellen. Ik beschik over een wagen en kan me eventueel elke dag beschikbaar maken na 16u.
Strijkhulp in Lier (2500) - Femke
Femke
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik strijk graag terwijl ik tv kijk. Dus als jij geen zin hebt in je strijk dan breng je hem gewoon naar mij of ik haal hem op voor een meerprijsje. Aangezien benzine fors van prijs is gestegen.
Strijkhulp in Berlaar (2590) - Farah
Farah
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Hallo! Uw strijk in een rookvrije ruimte? Klinkt dat als muziek in uw oren? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik woon alleen en werk deeltijds, dus heb nog tijd om uw strijk er bij te nemen. Ik beschik zelf over een wagen dus eventueel of komen terug brengen is nooit een probleem.
Strijkhulp in Boechout (2530) - Hanne
Hanne
Boechout
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Hanne. Ik strijk al enkele jaren alle hemden van m'n vader. Graag zou ik volgend jaar op mezelf willen gaan wonen, maar om die wens te vervullen heb ik nog een extra spaarpotje nodig, en ik hoop dit hiermee te vervullen. Rookvrije en diervrije omgeving.
Strijkhulp in Lier (2500) - Nur
Nur
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik strıjk graag. İk ben getrouwd en ik strıjk altijd mijn man en mijn kınderen kleren. İk strıjk meestal overhemden en broek maar ık strijk mijn gordijnen na het wassen.
Strijkhulp in Duffel (2570) - Ellen
Ellen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Duffel
Nieuw
Hey, breng gerust je volle wasmand tot bij mij in Duffel. Ik strijk je wasgoed met plezier zodat ze dezelfde avond of volgende dag klaar staat. Ik ben geen professioneel strijkster, dus als er specifieke aandachtspunten zijn, dan hoor ik het graag. Hierbinnen wordt niet gerookt en ik werk bijzonder netjes en ordelijk. See you!
Strijkhulp in Lier (2500) - Evi
Evi
Lier
Nieuw
Ik kan goed strijken,ben dit ook gewoon als vrouw van 49 . Hemden zijn geen probleem.
Strijkhulp in Berlaar (2590) - Zoe
Zoe
Berlaar
Nieuw
Ik ben Zoë ik ben 21j en woon in Berlaar. Ik help graag mensen in het huishouden. Ik help graag andere Ik heb 6maand bij mensen thuis gekuist en gestreken Hopelijk tot snel!
Strijkhulp in Lier (2500) - Marcia
Marcia
Lier
Nieuw
Voor mijn werk als poetshulp, moet ik ook soms strijken. Indien u voor één dag iemand zoekt mag u me contacteren. Strijk dient zelf gebracht te worden en opgehaald te worden dit omdat ik zelf geen vervoer heb en wegens omstandigheden die ik u graag uitleg als het zover is.
Strijkhulp in Lier (2500) - Mona
Mona
Lier
Nieuw
Hallo, ik werk 4/5 in een strijkatelier . Graag zoek ik extra werk als strijkhulp. Rookvrij en zonder huisdieren wordt u was gestreken. Hopelijk tot binnenkort
Strijkhulp in Lier (2500) - Veronique
Veronique
Lier
Nieuw
Ik ben een ervaren zorgkundige die al 20 jaar in het vak zit. Daar het een polyvalente job is, ben ik op alle vlakken thuis. Zorg, boodschappen, poetsen, administratie
Strijkhulp in Broechem (2520) - Lydia
Lydia
Broechem
Nieuw
Vroeger thuis moest ik al strijken was al 17j. En ik heb al wat ervaring mee. Hemden en kleine dingen en grote dingen geen probleem. En ik doe het graag.
Strijkhulp in Lier (2500) - Vanessa
Vanessa
Lier
Nieuw
Ik heb al 2 jaar ervaring maar door de zwangerschap kon ik minder werken dus heb ik mijn bijverdienste stopgezet. Ondertussen is onze spruit 9 maanden dus kan ik mijn hobby terug starten. Heb jij mijn hulp nodig?
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Lier: geëvalueerd met 5.0 door 72 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Lier, strijkhulp aan huis Lier, stijkster Lier, strijkdienst Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Lier vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Lier in te schakelen. Strijkhulpen in Lier helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de de ideale strijkhulp in Lier?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Lier

U hebt een strijkhulp in Lier gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Lier kan vragen, hang af van meerdere factoren.

De prijs voor strijkhulp in Lier kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden