strijkhulp Hemiksem

Ontdek talentvolle strijkhulp in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Hemiksem

Strijkhulp in Hoboken (2660) - Chayenne
Chayenne
Hoboken
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben een zelfstandige vrouw dat vroeger van haar mama heeft leren strijken. Ik doe da me plezier en doet het graag. Heb nog nooit een ongeluk gehad tijdens het strijken
Strijkhulp in Niel (2845) - Sabine
Sabine
Niel
5/5 (1 reviews)
Dag! Ik werk als huishoudhulp deeltijds en wil graag de tijd dat ik vrij ben nog bij verdienen met strijken. Ik werk al 8 jaar als huishoudhulp en moet soms bij de klanten ook strijken dus heb ervaring
Strijkhulp in Niel (2845) - Stephanie
Stephanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (1 reviews)
Wij strijken alles van hemden tot pakken met stoomreiniger. Al uw speciale en gewoone stijlkenmerken kunnen wij voor u vervullen. Wel steeds op afspraak.
Strijkhulp in Hoboken (2660) - Tatjana
Tatjana
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Lukt het strijken niet zo goed of heb je hier geen tijd voor? Ik help graag! Zelf ben ik geen strijkster van opleiding, maar heb wel de richting ‘zorg’ gestudeerd, waarbinnen ik dit geleerd heb en uiteraard strijk ik onze eigen kleren ook telkens. Contacteer me gerust, mocht ik kunnen helpen!
Strijkhulp in Hemiksem (2620) - Lina
Lina
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik strijk al een hele lange tijd voor mezelf en andere familieleden en heb veel ervaring. Het is dus zeker handig meegenomen als bijverdienst. Ik help mensen graag met zoiets.
Strijkhulp in Hoboken (2660) - Hajar
Hajar
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Omdat strijken mijn passie is en doe het als ontspanning...ik doe het dus kei graag. Ik ben iemand heel actief,ik kan de mand'en komen ophalen en terug brengen.
Strijkhulp in Hoboken (2660) - Vicky
Vicky
Hoboken
Nieuw
Strijken zonder plooien ga ik niet uit de weg! Geef mij gerust uw hemden ik strijk ze graag glad! Ik luister graag naar uw wensen. De strijk kan naar mijn thuis adres gebracht worden of ter plekke bij u thuis gestreken worden.
Strijkhulp in Niel (2845) - Julie
Julie
Niel
Nieuw
Ik strijk graag en heb oog voor detail. Ik strijk zelf zo goed als alles en doe dit al enkele jaren. Voor zowel vrienden als familie ben ik ook de strijkhulp van dienst dus ik kan wel bevestigen dat ik hier goed en snel in ben.
Strijkhulp in Hemiksem (2620) - Resmie
Resmie
Hemiksem
Nieuw
Ik werk als huishoudhulp en strijk heel graag, strijk kan u brengen en halen. Ook hemden zijn geen enkel probleem. Ik woon in Hemiksem en kan Door de week s avonds uw strijk doen Tot binnenkort Groetjes
Strijkhulp in Niel (2845) - Marie-josée
Marie-josée
Niel
Nieuw
Dag,ik durf wel zeggen dat ik graag strijk en dat wel tamelijk goed kan in een huishouden met 4 mannen doe ik dat wel regelmatig . Hemden en broeken zijn mijn specialiteit.
Strijkhulp in Hoboken (2660) - Tessa
Tessa
Hoboken
Nieuw
Hallo allemaal , ik werk recent partime als schoonmaakster . Ik zou graag wat meer klantjes willen , ik werk snel en degelijk enzowat overal , Hoboken , wilrijk , hemiksem ... ik reis met het openbaarvervoer of met de fiets . Ik ben positief ingesteld en zou met plezier voor u willen werken
Strijkhulp in Wilrijk (2610) - Sofie
Sofie
Wilrijk
Nieuw
Mijn naam is Sofie en Ik ben 38 jaar. Ben onderwijzers en werk ook al 10 jaar in de horeca. Ik werk graag bij om een centje bij te verdienen. Indien nodig kom ik je was halen en breng hem terug tegen vergoeding.
Strijkhulp in Hoboken (2660) - Shafie
Shafie
Hoboken
Nieuw
Hallo,ik werk als huishoudhulp bij mensen thuis al 5 jaar,maar ik heb nog wel een paar extra uurtjes vrij om van thuis uit te strijken voor klanten. Groetjes Shafie
Strijkhulp in Hemiksem (2620) - Kim
Kim
Hemiksem
Nieuw
Hey! Ik strijk al meer dan 22 jaar voor mijn gezin maar heb tijd en ruimte om jouw strijk van je over te nemen zodat jij tijd hebt voor andere zaken! Hopelijk kan ik jou binnenkort het leven iets makkelijker maken ☺️. Groetjes!
Strijkhulp in Aartselaar (2630) - Lies
Lies
Aartselaar
Nieuw
hallo, ik ben ondertussen al 2 jaar animator, en 4 jaar babysitter ik strijk kuis kook en was heel graag en doe andere mensen graag een plezier . aarzen niet om mij te con tacteren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Hemiksem: geëvalueerd met 4.98 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Hemiksem, strijkhulp aan huis Hemiksem, stijkster Hemiksem, strijkdienst Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Hemiksem vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Hemiksem aan te werven. Strijkhulpen in Hemiksem helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de meest geschikte strijkhulp in Hemiksem?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Hemiksem

U hebt een strijkhulp in Hemiksem gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Hemiksem kan vragen, hang af van verschillende elementen.

De prijs voor strijkhulp in Hemiksem kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Hemiksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden