strijkhulp Hemiksem

Ontdek talentvolle strijkhulp in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Hemiksem

Strijkhulp in Hoboken (2660) - Chayenne
Chayenne
Hoboken
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben een zelfstandige vrouw dat vroeger van haar mama heeft leren strijken. Ik doe da me plezier en doet het graag. Heb nog nooit een ongeluk gehad tijdens het strijken
Strijkhulp in Niel (2845) - Sabine
Sabine
Niel
5/5 (1 reviews)
Dag! Ik werk als huishoudhulp deeltijds en wil graag de tijd dat ik vrij ben nog bij verdienen met strijken. Ik werk al 8 jaar als huishoudhulp en moet soms bij de klanten ook strijken dus heb ervaring
Strijkhulp in Niel (2845) - Stephanie
Stephanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (1 reviews)
Wij strijken alles van hemden tot pakken met stoomreiniger. Al uw speciale en gewoone stijlkenmerken kunnen wij voor u vervullen. Wel steeds op afspraak.
Strijkhulp in Hoboken (2660) - Tatjana
Tatjana
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Lukt het strijken niet zo goed of heb je hier geen tijd voor? Ik help graag! Zelf ben ik geen strijkster van opleiding, maar heb wel de richting ‘zorg’ gestudeerd, waarbinnen ik dit geleerd heb en uiteraard strijk ik onze eigen kleren ook telkens. Contacteer me gerust, mocht ik kunnen helpen!
Strijkhulp in Hemiksem (2620) - Lina
Lina
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik strijk al een hele lange tijd voor mezelf en andere familieleden en heb veel ervaring. Het is dus zeker handig meegenomen als bijverdienst. Ik help mensen graag met zoiets.
Strijkhulp in Hoboken (2660) - Vicky
Vicky
Hoboken
Nieuw
Strijken zonder plooien ga ik niet uit de weg! Geef mij gerust uw hemden ik strijk ze graag glad! Ik luister graag naar uw wensen. De strijk kan naar mijn thuis adres gebracht worden of ter plekke bij u thuis gestreken worden.
Strijkhulp in Niel (2845) - Julie
Julie
Niel
Nieuw
Ik strijk graag en heb oog voor detail. Ik strijk zelf zo goed als alles en doe dit al enkele jaren. Voor zowel vrienden als familie ben ik ook de strijkhulp van dienst dus ik kan wel bevestigen dat ik hier goed en snel in ben.
Strijkhulp in Hemiksem (2620) - Resmie
Resmie
Hemiksem
Nieuw
Ik werk als huishoudhulp en strijk heel graag, strijk kan u brengen en halen. Ook hemden zijn geen enkel probleem. Ik woon in Hemiksem en kan Door de week s avonds uw strijk doen Tot binnenkort Groetjes
Strijkhulp in Niel (2845) - Marie-josée
Marie-josée
Niel
Nieuw
Dag,ik durf wel zeggen dat ik graag strijk en dat wel tamelijk goed kan in een huishouden met 4 mannen doe ik dat wel regelmatig . Hemden en broeken zijn mijn specialiteit.
Strijkhulp in Hoboken (2660) - Tessa
Tessa
Hoboken
Nieuw
Hallo allemaal , ik werk recent partime als schoonmaakster . Ik zou graag wat meer klantjes willen , ik werk snel en degelijk enzowat overal , Hoboken , wilrijk , hemiksem ... ik reis met het openbaarvervoer of met de fiets . Ik ben positief ingesteld en zou met plezier voor u willen werken
Strijkhulp in Wilrijk (2610) - Sofie
Sofie
Wilrijk
Nieuw
Mijn naam is Sofie en Ik ben 38 jaar. Ben onderwijzers en werk ook al 10 jaar in de horeca. Ik werk graag bij om een centje bij te verdienen. Indien nodig kom ik je was halen en breng hem terug tegen vergoeding.
Strijkhulp in Hoboken (2660) - Shafie
Shafie
Hoboken
Nieuw
Hallo,ik werk als huishoudhulp bij mensen thuis al 5 jaar,maar ik heb nog wel een paar extra uurtjes vrij om van thuis uit te strijken voor klanten. Groetjes Shafie
Strijkhulp in Hemiksem (2620) - Kim
Kim
Hemiksem
Nieuw
Hey! Ik strijk al meer dan 22 jaar voor mijn gezin maar heb tijd en ruimte om jouw strijk van je over te nemen zodat jij tijd hebt voor andere zaken! Hopelijk kan ik jou binnenkort het leven iets makkelijker maken ☺️. Groetjes!
Strijkhulp in Aartselaar (2630) - Lies
Lies
Aartselaar
Nieuw
hallo, ik ben ondertussen al 2 jaar animator, en 4 jaar babysitter ik strijk kuis kook en was heel graag en doe andere mensen graag een plezier . aarzen niet om mij te con tacteren.
Strijkhulp in Hoboken (2660) - Bozena
Bozena
Hoboken
Nieuw
Ik strijk graag en kan niet genoeg hebben als je moe ben of wil je niet doen laat me weten ik kom en zal voor jou mooi strijken en netjes proper terug geven
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Hemiksem: geëvalueerd met 4.97 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Hemiksem, strijkhulp aan huis Hemiksem, stijkster Hemiksem, strijkdienst Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Hemiksem vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Hemiksem in te schakelen. Strijkhulpen in Hemiksem helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de perfecte strijkhulp in Hemiksem?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Hemiksem

Je hebt een strijkhulp in Hemiksem gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Hemiksem kan vragen, hang af van meerdere factoren.

De prijs voor strijkhulp in Hemiksem kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens zeer duidelijk te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je meerdere prijsvoorstellen van meerdere strijkhulpen in Hemiksem. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de evaluaties van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest frequente diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Hemiksem
Wekelijkse strijkbeurt€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 draagmanden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hemden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkbeurt nodig€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Hemiksem, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsofferte te krijgen.

Strijkhulp in Hemiksem: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Hemiksem in dienst nemen is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je wenst in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Hemiksem meerdere klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem gemakkelijker om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Hemiksem. Dit kan natuurlijk een effect hebben jouw selectie van strijkhulp in Hemiksem. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen gerief meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank aan te schaffen. Vraag dan om hulp om de meest geschikte strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere klusjes doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Hemiksem strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Hemiksem in dienst te nemen. Een strijkhulp in Hemiksem klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp inschakelt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je juist wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een stapel t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Hemiksem? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug picco bello op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw verwachtingen met onze strijkhulpen in Hemiksem en krijg een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige klus en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsvoorstellen van strijkhulpen in Hemiksem!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Hemiksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden