strijkhulp Brecht

Ontdek talentvolle strijkhulp in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Brecht

Strijkhulp in Brecht (2960) - Ursula
Ursula
Brecht
5/5 (17 reviews)
Strijk graag, goed en snel. Alles wordt in de puntjes verzorgt. Correct opgevouwen en opgehangen. Werk het liefst met een stoomgenerator. Heeft u dit niet. Geen probleem ik neem de mijne wel mee. Vandaag gebracht heeft u het een dag later al terug. Kan ook gehaald worden. De prijs is per uur. Grtjs Ursula en hopelijk tot snel
Strijkhulp in Rijkevorsel (2310) - Diane
Diane
Rijkevorsel
4.67/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb ondertussen al veel ervaring met strijken.( moeder van 4) . Ik zou graag hiermee een beetje bijverdienen buiten mijn werkuren als poetshulp
Strijkhulp in Malle (2390) - Marguerite
Marguerite
Malle
5/5 (1 reviews)
Meer dan 40 jaren ervaring in een eigen huishouden met 4 kinderen laten me toe vlot en goed te strijken. Een wasmand strijk wordt gezwind weggewerkt.
Strijkhulp in Wuustwezel (2990) - Inne
Inne
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Ik woon zelf al een aantal jaren alleen en strijken doe ik het liefst in het huishouden. Ik doe dit ook wel eens om een klein centje bij te verdienen.
Strijkhulp in Brasschaat (2930) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Ik werk ondertussen al bijna 10jaar als huishoudhulp en strijken hoort daar zeker bij, klantjes zijn altijd tevreden over mijn strijkwerk en wat vooral belangrijk is ik doe het ook echt graag. Ook het iets moeilijkere werk zoals hemden schrik ik niet voor terug.
Strijkhulp in Wuustwezel (2990) - Nina
Nina
Wuustwezel
Nieuw
Hallo, al sinds mijn 16e strijk ik thuis al de was om mijn mama te helpen. Ik vind het een leuke bezigheid en het geeft me voldoening als alles weer netjes in de kast hang.
Strijkhulp in Wuustwezel (2990) - Myrthe
Myrthe
Wuustwezel
Nieuw
Hallo! Ik ben Myrthe. Ik ben 23 jaar en woon in Wuustwezel. Omdat ik maar halftijds werk door mijn studie verdien ik in mijn vrijtijd een centje bij. Ik ga ook af en toe poetsen en ik doe thuis regelmatig de strijk. Deze wil ik voor een klein prijsje ook voor u doen.
Strijkhulp in Schilde (2970) - Fien
Fien
Schilde
Nieuw
Hallo, ik ben Fien. Ik ben een jonge leerkracht die opzoek is naar een extra centje. Ik wil graag jullie huishoudelijke takenpakket verminderen door te komen strijken!
Strijkhulp in Malle (2390) - Ann
Ann
Malle
Nieuw
Hoi. Ik werk sinds 6 jaar als huishoudhulp en strijkhulp. Strijk je niet graag, heb je gewoon te weinig tijd of gaat het lichamelijk moeilijk, ik help je graag verder. Dit van bij mij uit thuis. Halen of brengen kan gerust besproken worden. Interesse, stuur me gerust een berichtje en we bekijken wat ik voor je kan doen.
Strijkhulp in Brecht (2960) - Christel
Christel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
Nieuw
Ik schep al jaren orde bij families die het druk hebben of die zelf niet meer kunnen poetsen, koken, strijken enz. Ik hou ervan om een perfect propere en opgeruimde woonst te creeren want dat geeft me veel voldoening. Bovendien strijk ik graag.
Strijkhulp in 'S Gravenwezel (2970) - Nathalie
Nathalie
'S Gravenwezel
Nieuw
Zelf een goed strijkijzer en plank ter beschikking! Hebt u zelf geen tijd of zin om de strijk te doen, u dropt deze bij mij thuis en komt deze terug ophalen als hij klaar is!
Strijkhulp in Malle (2390) - Ellen
Ellen
Malle
Nieuw
Heel nauwkeurig en oog voor detail.
Strijkhulp in Brecht (2960) - Christel
Christel
Brecht
Nieuw
Ik doe dat graag,het is een passie,het is een bijverdienste,het is ook om mensen te helpen ,om mensen hum werk te verlichten, zo kan ik ander mensen kennen
Strijkhulp in Wuustwezel (2990) - Maimouna
Maimouna Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wuustwezel
Nieuw
Ik heb meer dan 10 jaaren ervaring in schoonmaak van hôte, huizen en firma's. Ik heb mijn BTW nummer en mijn wagen en matériel. Meer info op 0
Strijkhulp in Brasschaat (2930) - Inasse
Inasse
Brasschaat
Nieuw
hallo, ik volg opleiding wasserij op school al 4 jaar, dus ik weet hoe ik alles moet strijken, plooien, wassen, drogen. hoplelijk ontmoeten we elkaar
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Brecht: geëvalueerd met 4.92 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Brecht, strijkhulp aan huis Brecht, stijkster Brecht, strijkdienst Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Brecht vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Brecht in dienst te nemen. Strijkhulpen in Brecht helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de meest geschikte strijkhulp in Brecht?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Brecht

Je hebt een strijkhulp in Brecht gevonden. Dit is natuurlijk niet gratis. De prijs die een strijkhulp in Brecht kan vragen, hang af van verscheidene factoren.

De prijs voor strijkhulp in Brecht kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens gedetailleerd te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verscheidene prijsaanbiedingen van verscheidene strijkhulpen in Brecht. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de feedback van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest frequente diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Brecht
Wekelijkse strijk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 manden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kleedjes strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkbeurt nodig€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Brecht, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsaanbieding te ontvangen.

Strijkhulp in Brecht: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Brecht in dienst nemen is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je wenst in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Brecht verscheidene klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem handiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Brecht. Dit kan natuurlijk een impact hebben jouw selectie van strijkhulp in Brecht. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen materiaal meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank aan te schaffen. Vraag dan om raad om de beste strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere diensten doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Brecht strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Brecht in dienst te nemen. Een strijkhulp in Brecht klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp zoekt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je juist wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een paar t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Brecht? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug tiptop op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw verwachtingen met onze strijkhulpen in Brecht en krijg een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige job en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsaanbiedingen van strijkhulpen in Brecht!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Brecht

De laatste aanvragen in de categorie strijkhulp in Brecht

Wekelijkse strijkhulp aan huis gezocht (13) - Wekelijkse strijkhulp aan huis gezocht (12) - Wekelijkse strijkhulp aan huis gezocht (11) - Wekelijkse strijkhulp aan huis gezocht (10) - Wekelijkse strijkhulp aan huis gezocht (9) - Wekelijkse strijkhulp aan huis gezocht (8) - Wekelijkse strijkhulp aan huis gezocht (7) - Wekelijkse strijkhulp aan huis gezocht (6) - Wekelijkse strijkhulp aan huis gezocht (5) - Wekelijkse strijkhulp aan huis gezocht (4) - Wekelijkse strijkhulp aan huis gezocht (3) - Wekelijkse strijkhulp aan huis gezocht (2) - Wekelijkse strijkhulp aan huis gezocht - Strijk
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden