strijkhulp Brecht

Ontdek talentvolle strijkhulp in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Brecht

Strijkhulp in Brecht (2960) - Ursula
Ursula
Brecht
5/5 (31 reviews)
Strijk graag, goed en snel. Alles wordt in de puntjes verzorgt. Correct opgevouwen en opgehangen. Werk het liefst met een stoomgenerator. Heeft u dit niet. Geen probleem ik neem de mijne wel mee. Vandaag gebracht heeft u het een dag later al terug. Kan ook gehaald worden. De prijs is per uur. Grtjs Ursula en hopelijk tot snel
Strijkhulp in Rijkevorsel (2310) - Diane
Diane
Rijkevorsel
4.67/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb ondertussen al veel ervaring met strijken.( moeder van 4) . Ik zou graag hiermee een beetje bijverdienen buiten mijn werkuren als poetshulp
Strijkhulp in Malle (2390) - Marguerite
Marguerite
Malle
5/5 (1 reviews)
Meer dan 40 jaren ervaring in een eigen huishouden met 4 kinderen laten me toe vlot en goed te strijken. Een wasmand strijk wordt gezwind weggewerkt.
Strijkhulp in Wuustwezel (2990) - Inne
Inne
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Ik woon zelf al een aantal jaren alleen en strijken doe ik het liefst in het huishouden. Ik doe dit ook wel eens om een klein centje bij te verdienen.
Strijkhulp in Brasschaat (2930) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Ik werk ondertussen al bijna 10jaar als huishoudhulp en strijken hoort daar zeker bij, klantjes zijn altijd tevreden over mijn strijkwerk en wat vooral belangrijk is ik doe het ook echt graag. Ook het iets moeilijkere werk zoals hemden schrik ik niet voor terug.
Strijkhulp in Wuustwezel (2990) - Nina
Nina
Wuustwezel
Nieuw
Hallo, al sinds mijn 16e strijk ik thuis al de was om mijn mama te helpen. Ik vind het een leuke bezigheid en het geeft me voldoening als alles weer netjes in de kast hang.
Strijkhulp in Wuustwezel (2990) - Myrthe
Myrthe
Wuustwezel
Nieuw
Hallo! Ik ben Myrthe. Ik ben 23 jaar en woon in Wuustwezel. Omdat ik maar halftijds werk door mijn studie verdien ik in mijn vrijtijd een centje bij. Ik ga ook af en toe poetsen en ik doe thuis regelmatig de strijk. Deze wil ik voor een klein prijsje ook voor u doen.
Strijkhulp in Schilde (2970) - Fien
Fien
Schilde
Nieuw
Hallo, ik ben Fien. Ik ben een jonge leerkracht die opzoek is naar een extra centje. Ik wil graag jullie huishoudelijke takenpakket verminderen door te komen strijken!
Strijkhulp in Malle (2390) - Ann
Ann
Malle
Nieuw
Hoi. Ik werk sinds 6 jaar als huishoudhulp en strijkhulp. Strijk je niet graag, heb je gewoon te weinig tijd of gaat het lichamelijk moeilijk, ik help je graag verder. Dit van bij mij uit thuis. Halen of brengen kan gerust besproken worden. Interesse, stuur me gerust een berichtje en we bekijken wat ik voor je kan doen.
Strijkhulp in Brecht (2960) - Christel
Christel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
Nieuw
Ik schep al jaren orde bij families die het druk hebben of die zelf niet meer kunnen poetsen, koken, strijken enz. Ik hou ervan om een perfect propere en opgeruimde woonst te creeren want dat geeft me veel voldoening. Bovendien strijk ik graag.
Strijkhulp in 'S Gravenwezel (2970) - Nathalie
Nathalie
'S Gravenwezel
Nieuw
Zelf een goed strijkijzer en plank ter beschikking! Hebt u zelf geen tijd of zin om de strijk te doen, u dropt deze bij mij thuis en komt deze terug ophalen als hij klaar is!
Strijkhulp in Malle (2390) - Ellen
Ellen
Malle
Nieuw
Heel nauwkeurig en oog voor detail.
Strijkhulp in Brecht (2960) - Christel
Christel
Brecht
Nieuw
Ik doe dat graag,het is een passie,het is een bijverdienste,het is ook om mensen te helpen ,om mensen hum werk te verlichten, zo kan ik ander mensen kennen
Strijkhulp in Wuustwezel (2990) - Maimouna
Maimouna Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wuustwezel
Nieuw
Ik heb meer dan 10 jaaren ervaring in schoonmaak van hôte, huizen en firma's. Ik heb mijn BTW nummer en mijn wagen en matériel. Meer info op 0
Strijkhulp in Brasschaat (2930) - Inasse
Inasse
Brasschaat
Nieuw
hallo, ik volg opleiding wasserij op school al 4 jaar, dus ik weet hoe ik alles moet strijken, plooien, wassen, drogen. hoplelijk ontmoeten we elkaar
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Brecht: geëvalueerd met 4.92 door 36 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Brecht, strijkhulp aan huis Brecht, stijkster Brecht, strijkdienst Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Brecht vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Brecht aan te werven. Strijkhulpen in Brecht helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de de ideale strijkhulp in Brecht?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Brecht

U hebt een strijkhulp in Brecht gevonden. Dit is natuurlijk niet gratis. De prijs die een strijkhulp in Brecht kan vragen, hang af van verschillende factoren.

De prijs voor strijkhulp in Brecht kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden