smartphone herstellen

Hulp voor smartphone herstellen bij jou in de buurt

Meer dan 821 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers

Smartphone herstellen in Antwerpen (2018) - Michel
Michel
Antwerpen
4.97/5 (344 reviews)
Ik los alle problemen op met PC's, tablets en smartphones. Professioneel ben ik 10 jaar ICT'er geweest voor deze materie. Ik ben ook een ervaren lesgever terzake. Dus u kan ook beroep op mij doen voor hulp, begeleiding en privé-les, in mensentaal. Ik heb specifieke ervaring met senioren. Luisterend, rustig, op uw tempo.
Smartphone herstellen in Torhout (8820) - Dave
Dave
Torhout
4.97/5 (98 reviews)
Geef me een seintje en we bekijken dit samen. We zullen altijd tot een oplossing komen. Het pinpointen van een computer probleem is niet altijd even simpel als sommigen laten uitschijnen. Hier komt ervaring van toepassing
Smartphone herstellen in Sint-martens-lennik (1750) - Bavo
Bavo
Sint-martens-lennik
4.92/5 (66 reviews)
Hulp nodig voor u computer? Dan bent u aan het juiste adres! Voor het opschonen, herinstalleren of andere kleinere IT gerelateerde problemen moet je bij mij zijn ;)
Smartphone herstellen in Gent (9000) - Ayko
Ayko
Gent
5/5 (64 reviews)
Hulp nodig voor uw pc, Mac, mobiel apparaat…? Werkt er een systeem niet naar behoren of is er bepaalde infrastructuur toe aan vernieuwing? Ik help als gediplomeerd IT’er in Gent en deelgemeenten bij technische problemen, hulp en uitleg. Ik kan snel ter plaatse komen, reserveonderdelen leveren en heb jaren ervaring met zowat elk merk!
Smartphone herstellen in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.79/5 (48 reviews)
Ik ben zeer handig , ik herstel computers, laptops, smartphones enzo.. scherm vervangen of en of andere componenten kan ik allemaal vervangen en of herstellen. Zowel software als hardeware.
Smartphone herstellen in Merelbeke (9820) - Huseyin
Huseyin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merelbeke
5/5 (44 reviews)
Ik heb altijd interesse gehad in computer onderdelen, software als hardware,… hierbij heb ik veel mee kunnen herstellen bij gelijkaardige situaties mag u me gerust contacteren
Smartphone herstellen in Schoten (2900) - Ruben
Ruben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.95/5 (43 reviews)
Sinds kleins af aan ben ik al bezig in de ICT. Hierdoor heb ik dan ook al veel ervaring opgelopen. Van een kapotte telefoon, tot je computer die niet meer opstart (of wanneer je toe bent aan een upgrade), kan ik je hier met helpen. Ook al is het een software-matig probleem, zoals het zoeken van documenten, problemen met je email, sociale media. We zoeken samen naar een oplossing!
Smartphone herstellen in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (37 reviews)
Uw computer, smartphone of tablet werkt niet zoals dat moet. Ik kan u ermee helpen. Ik woon in het centrum van Antwerpen en ik heb een auto dus ik kan verplaatsen. Laat me weten wat kan ik voor u doen. Tot uw dienst, Jacek K.
Smartphone herstellen in Bree (3960) - Robin
Robin
Bree
4.92/5 (37 reviews)
Brede waaier aan kennis van allerlei multimedia. Ik volg namelijk een opleiding die betrekking heeft tot dit. Voor allerlei vragen kan u mij dus altijd contacteren en dan zoeken we samen naar een oplossing.
Smartphone herstellen in Putte (2580) - Kristof
Kristof Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Putte
4.97/5 (30 reviews)
Niet enkel computer of laptops herstellen is voor mij mogelijk. Ook al uw elektronica is in goede handen bij mij. Dit kan gaan van een koffiezetapparaat tot een stofzuiger.
Smartphone herstellen in Genk (3600) - Walter
Walter
Genk
4.96/5 (27 reviews)
Storingen verhelpen, programma's installeren, instellen of juist verwijderen. Een backup van je gegevens maken en deze overzetten naar een nieuw toestel. Of je GSM (opnieuw) instellen.
Smartphone herstellen in Antwerpen (2030) - Hassan
Hassan
Antwerpen
4.96/5 (26 reviews)
Beste aangezien dat ik informatica studder op hogeschool heb ervaring met batterij Laptop te vervangen,of keyboard,apps downloaden,software,accounts terug herstellen, werk met acces word excel PowerPoint heel vlot. Hulp nodig ?stuur een berichtje !
Smartphone herstellen in Nazareth (9810) - Dylan
Dylan
Nazareth
5/5 (21 reviews)
In mijn opleiding IT heb ik zowel op software als op hardware vlak veel bijgeleerd. Met deze kennis wil ik andere mensen verder helpen om hun problemen zo op te lossen
Smartphone herstellen in Hansbeke (9850) - Noah
Noah
Hansbeke
5/5 (21 reviews)
Ik heb een gezonde interesse in elektronica en PC's. Al van jongs af aan ben ik met IT en elektronica bezig. Daarom help ik jou graag verder met jouw computerproblemen.
Smartphone herstellen in Mol (2400) - Klaas
Klaas
Mol
4.95/5 (20 reviews)
Gespecialiseerd in elektriciteit, domotica, automatisering, high-tech, computer hardware en software. U kan bij mij terecht voor herstellingen alsook voor advies in de aankoop van nieuwe hardware. Met vriendelijke groet,
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel smartphone herstellers

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie: geëvalueerd met 4.89 door 1.739 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen, phone repair, scherm reparatie, smartphone repair, goedkope herstelling iphone,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Waar kan je het beste je telefoon herstellen?


Het vinden van de beste plek om je telefoon te laten repareren hangt af van verschillende factoren, zoals de aard van het probleem, het merk en model van je telefoon, je locatie en je persoonlijke voorkeuren. Hier zijn enkele opties om te overwegen:


Wat moet je doen als je scherm van je telefoon kapot is?


Als het scherm van je telefoon kapot is, zijn er verschillende stappen die je kunt volgen om het probleem op te lossen:

  1. Beoordeel de schade: Controleer de ernst van de schade aan het scherm. Als het slechts kleine barsten of krassen zijn, kun je mogelijk zelf enkele voorlopige maatregelen nemen. Bij ernstige schade is het raadzaam om professionele hulp in te schakelen.
  2. Maak een back-up: Voordat je actie onderneemt, is het verstandig om een back-up te maken van de gegevens op je telefoon. Hierdoor voorkom je gegevensverlies tijdens de reparatie.
  3. Raadpleeg de garantie: Als je telefoon nog onder de garantie valt, kun je contact opnemen met de fabrikant of je serviceprovider om te kijken of de schermreparatie gedekt is.
  4. Zoek een professionele reparatieservice of reparateur: Voor een veilige en efficiënte reparatie is het aanbevolen om een professionele reparatieservice of reparateur op te zoeken. Dit kunnen gecertificeerde reparatiewinkels of betrouwbare onafhankelijke reparateurs zijn, zoals de dienstverleners bij Ring Twice.
  5. Vergelijk prijsvoorstellen: Neem contact op met verschillende smartphone reparateurs en vergelijk de prijsvoorstellen met elkaar. Vraag ook naar de geschatte reparatietijd.
  6. Laat de reparatie uitvoeren: Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie en inloggegevens verstrekt.

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en niet zelf te proberen het scherm te repareren, tenzij je ervaring hebt met telefoonreparaties. Een professionele reparatieservice of reparateur kan de beste optie zijn om de schade op een veilige en efficiënte manier te herstellen.

Hoeveel kost het om een gsm te herstellen?


De kosten voor het repareren van een telefoon kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk en model van de telefoon, het type probleem, de benodigde onderdelen en de locatie van de reparatieservice. Hier zijn enkele punten om te overwegen:


Over het algemeen kunnen de kosten voor het repareren van een telefoon variëren van enkele tientallen euro's tot enkele honderden euro's. Het is raadzaam om offertes op te vragen bij verschillende reparatieservices of reparateurs, hun ervaring en reputatie te onderzoeken en de prijzen te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Houd er ook rekening mee dat de goedkoopste optie niet altijd de beste kwaliteit of service biedt, dus overweeg ook de betrouwbaarheid die wordt geboden.Andere categorieën gelijkaardig aan smartphone herstellen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden