smartphone herstellen Brugge

Hulp voor smartphone herstellen in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Brugge

Silas is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Smartphone herstellen in Heist-aan-zee (8301) - Silas
Silas
Heist-aan-zee
5/5 (12 reviews)
"Programma's installeren, updaten, printer instellen, wifi extenders, powerlines,... Werkt er iets niet van de hardware van je computer, zoek ik uit wat er aan de hand is, netwerkproblemen oplossen, wifi bereik verbeteren"
Smartphone herstellen in Damme (8340) - Xander
Xander
Damme
5/5 (11 reviews)
Ik ben 20 jaar en heb al heel m’n leven bezig met de digitale wereld. Zelf weet ik hoe lastig het is om niet te kunnen tokkelen op je toestel. hierbij help ik u om uw probleem te kunnen oplossen. geen oplossing? Geen betaling.
Smartphone herstellen in Brugge (8000) - Cedric
Cedric
Brugge
5/5 (9 reviews)
Mijn ervaring mijn hardware en software zijn tamelijk sterk; ik ben zeer flexible in uren, en kan de meeste problemen remote (op afstand) in orde brengen of kom ik langs met de wagen.
Smartphone herstellen in Sint-michiels (8200) - Herlinde
Herlinde
Sint-michiels
Nieuw
Naast mijn job als programmeur zijn computers één van mijn hobbies. Je kan gerust stellen dat computers maar weinig geheimen hebben voor mij. Ook smartphones haal ik met veel plezier uit elkaar. Heeft u problemen met een PC of Android smartphone? Stuur mij dan gerust een berichtje en we kijken samen om het probleem op te lossen. Indien gewenst kan ik bij u langskomen.
Smartphone herstellen in Sint-andries (8200) - Laurens
Laurens
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
Virussen verwijderen, uw oude pc opnieuw razendsnel laten werken (met Linux of Windows), backups instellen en terugzetten, advies over software en installatie ervan (zowel voor pc, smartphones als tablets), verbeteren van uw wifinetwerk... Regio Brugge & omstreken.
Smartphone herstellen in Brugge (8000) - Victor
Victor
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben student leerkracht informatica aan de Arteveldehogeschool. Ik heb ook van nature een grote interesse in technologie en computers. Ik los met veel plezier uw problemen op.
Smartphone herstellen in Knokke-heist (8300) - Nick
Nick
Knokke-heist
Nieuw
Computerproblemen (Zowel Apple als Windows), Smartphone herstellingen, Website ontwikkeling / onderhoud, Netwerkproblemen, Virus of malware opgelopen? Een opleiding nodig? Voor al deze zaken en nog veel meer kan u bij mij terecht. Groeten, Nick
Smartphone herstellen in Brugge (8000) - Anil
Anil
Brugge
Nieuw
Ik gebruik computer sinds dat ik 8 was. Ik kan helpen met alle problemen troubleshooten en het probleem oplossen. Ik kan jullie ook verder helpen bij kiezen van de computers bij aankoop van nieuwe toestellen. Noem het maar wat alle problemen i.v.m elektronische toestelen kan ik nachecken voor jullie. Ook als uw denkt dat het iets klein is wil ik gerust inkijken en erover adviseren .
Smartphone herstellen in Assebroek (8310) - Pascal
Pascal Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Assebroek
Nieuw
Computers, laptops, desktops,tablets,smartphones ik geef uw toestel terug een nieuw leven. windows - mac - linux -Ios Ik probeer eerst uw huidige computer te herstellen.
Smartphone herstellen in Heist-aan-zee (8301) - Patrick
Patrick
Heist-aan-zee
Nieuw
hi mijn naam is Patrick ik ben een zelfdidact die al menig pc heeft gebouwd en hersteld, alsook al eens een Iphone uit de dood heb doen herijzen, bestel mijn materiaal online waardoor het veelal stukken goedkoper is maar jammer genoeg een tijdje onderweg is.
Smartphone herstellen in Blankenberge (8370) - Pieter
Pieter
Blankenberge
Nieuw
Grote interesse altijd al gehad in ICT en multimedia technieken, hiervoor dan ook cursus gedaan voor helpdesk medewerker. Dus welkom met al jullie vragen en ideeën
Smartphone herstellen in Sint-andries (8200) - Wout
Wout
Sint-andries
Nieuw
kennis van allerlei hardware (gaande van vervangen scherm Iphones tot troubleshooten kapotte schermen tot vervangen harde schijf laptops en pc's). 5 jaar lang opgebouwd in huidige functie (IT Service Desk medewerker)
Smartphone herstellen in Blankenberge (8370) - Thiemo
Thiemo
Blankenberge
Nieuw
Al sinds mijn tienerjaren ben ik gefascineerd door computers en hardware in het algemeen. Een computer uit elkaar halen en opsporen waar de fout zit is dan ook iets dat ik regelmatig doe. Bij vragen aarzel niet om mij te contacteren.
Smartphone herstellen in Sint-andries (8200) - Valeri
Valeri
Sint-andries
Nieuw
I've been fixing and repairing electronics for the past 7 years. I strive to steer clear of waste and that's why I hardly give up when it comes to challenges. I can help you with your laptop, computer and smartphone and more specifically with: • Cleaning • Fixing • Upgrading • Advising for purchases • Assembling • Reinstalling • Battery and screen replacement
Smartphone herstellen in Sint-andries (8200) - Thomas
Thomas
Sint-andries
Nieuw
Ik los informatica problemen op. Voornamelijk windows en tablet/android. Bij dingen die ik niet weet, geef ik dit ook eerlijk toe. (Geen kosten)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel smartphone herstellers in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
“ Je hebt de keuze tussen meerdere dienstverleners en het is moeilijk te kiezen want ze zijn allemaal van goed niveau - Bepaalde criteria en evaluaties bij Ring Twice helpen je alsnog bij je keuze. ”
Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Brugge, phone repair Brugge, scherm reparatie Brugge, smartphone repair Brugge,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan smartphone herstellen in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden