smartphone herstellen Geel

Hulp voor smartphone herstellen in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Geel

Smartphone herstellen in Mol (2400) - Klaas
Klaas
Mol
4.93/5 (14 reviews)
Gespecialiseerd in elektriciteit, domotica, automatisering, high-tech, computer hardware en software. U kan bij mij terecht voor herstellingen alsook voor advies in de aankoop van nieuwe hardware. Met vriendelijke groet,
Smartphone herstellen in Mol (2400) - Joepie
Joepie
Mol
5/5 (6 reviews)
Door 18 jaar ervaring binnen functie aan de KU Leuven (een deel helpdesk en het grootste deel programmeur) kan ik zowel computers herstellen/installeren, hulp geven bij problemen en webtoepassingen (website of webtoepassingen) ontwikkelen. Daarnaast heb ik ook al in het volwassenonderwijs gestaan als docent voor onder andere Excel/Word/Access/Internet/... Neem contact op om even af te toetsen of ik u kan helpen. Indien gewenst kom ik aan huis.
Smartphone herstellen in Olen (2250) - Rafael
Rafael
Olen
5/5 (5 reviews)
hobbymatige herstelldienst voor PC, Laptop en smartphones. Met een enorm uitgebreide up to date kennis kan ik uw probleem snel verhelpen. Ik heb uit persoonlijke gebruik alle softwareoplossingen voor windows 7, 8 en 10 voor u klaarliggen
Smartphone herstellen in Eindhout (2430) - Ilvie
Ilvie
Eindhout
1.0/5 (1 reviews)
Ik kan herstelling van gsm's en pc eender welk merk maakt ni uit ik bestel de stukken en draarna plaats ik de stukken in u toestel levering niet enkel tot bij komen
Smartphone herstellen in Kasterlee (2460) - Pieter
Pieter
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Sinds 5 jaar bezig met het repareren van laptops, telefoons en televisies voor familie en vrienden en mezelf. Doordat ik het leuk vindt om elektronica van de afvalberg te redden in onze wegwerpmaatschappij. Vooral iPhones doe ik regelmatig en hier heb ik ook wat onderdelen op voorraad van liggen.
Smartphone herstellen in Geel (2440) - Erik
Erik
Geel
Nieuw
Verantwoordelijk voor een uitgebreid pc park: installatie, configuratie en onderhoud. Les gegeven over pc technologie en netwerken bij de avondschool.
Smartphone herstellen in Geel (2440) - Leon
Leon
Geel
Nieuw
IT is een onderdeel van het alledaags leven en het is belangrijk dat alles in orde is zodat je zorgeloos kan focussen op andere onderdelen van je leven. Missende onderdelen zal ik je altijd advies over geven zodat je een geïnformeerde beslissing kunt nemen. Ik ben 10 jaar werkend in de IT industrie als ICT Service Engineer met een ICT-graduaat
Smartphone herstellen in Herentals (2200) - Afsin
Afsin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herentals
Nieuw
Ik heb de laatste jaren gewerkt in een computerwinkel waar ik dagelijks 4-5 computers moest herstellen voor de klanten. Dit kan van hardware tot software zijn. windows, mac, tablets, gsm zijn voor mij geen enkel probleem. Ook bij het terughalen van gegevens kan ik u helpen. laat maar iets weten als u iets nodig hebt.
Smartphone herstellen in Geel (2440) - Felix
Felix
Geel
Nieuw
Hulp nodig voor problemen met uw smartphone of computer? Dan bent u bij de juiste persoon. Ik heb verschillende jaren informatica gestudeerd en beschik ook een diploma boekhouden/informatica. Zelf ben ik ook altijd bezig met computers(software of hardware). Voor meer vragen of informatie kan u mij altijd contacteren!
Smartphone herstellen in Eindhout (2430) - Philip
Philip
Eindhout
Nieuw
Door mijn 15 jaar ervaring in de sector weet ik zeker dat ik ook jou herstelling snel tot een goed einde kan brengen en dat voor een zeeraangename prijs.
Smartphone herstellen in Olen (2250) - Daan
Daan
Olen
Nieuw
Met al je computerproblemen kan je bij mij terecht! Ik werk zelf in de ICT als system engineer, waardoor een computer nog maar weinig geheimen heeft voor mij. Geef me gerust een seintje wat je probleem of vraag is, dan kunnen we samen naar een oplossing zoeken.
Smartphone herstellen in Geel (2440) - David
David
Geel
Nieuw
Heb altijd al een enorme interesse gehad in technologie en gadgets. Ik volg alle nieuwe ontwikkelingen van kortbij op. Dit maakt dat ik een goede kennis wat betreft deze zaken.
Smartphone herstellen in Olen (2250) - Rub
Rub
Olen
Nieuw
Ik ben heel goed in computers en versta veel van als u hulp nodig heeft dm me zeker over laptops Mac iPhone gsm android websites en meer zeg maar wat je nodig hebt!
Smartphone herstellen in Meerhout (2450) - Toon
Toon
Meerhout
Nieuw
Algemene kennis over Apple, MacBooks en iPhones. .
Smartphone herstellen in Oevel (2260) - Milan
Milan
Oevel
Nieuw
Ik heb zelf een android telefoon en een gaming pc waar ik zeer geïnteresseerd in ben, deze is ook zelf opgebouwd dus als er hulp nodig is met vragen over de pc zelf of de hardware ervan kan ik u zeker verderhelpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
“ Voor mij een uiterst aangename kennismaking, ik wist niet dat zo een Service bestond en heb dat toevallig ontdekt via Google. ”
Bavo
“ gemakkelijk om een goede vakspecialist te contacteren in klare en duidelijke taal, het was een heel positieve ervaring ”
Roger
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Geel: geëvalueerd met 4.19 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Geel, phone repair Geel, scherm reparatie Geel, smartphone repair Geel,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen smartphone herstellen in Geel

De laatste aanvragen in de categorie smartphone herstellen in Geel

achterkant garmin gps: Edge 530 - Informatica - Depanneren en herstellen : iPhone - Iphone x herstel baseband - Iphone X korstsluiting moederbord - Batterij iPhone 7 vervangen - Scherm + Batterij vervanging - Scherm iPhone X vervangen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden