smartphone herstellen Hasselt

Hulp voor smartphone herstellen in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Hasselt

Smartphone herstellen in Hasselt (3500) - Michael
Michael
Hasselt
5/5 (10 reviews)
Als zijnde IT verantwoordelijke bij verschillende bedrijven heb ik veel ervaring in het in kaart brengen en aanleggen van (bedrijfs-)netwerken. Dit inclusief aankoop en instellen van alle hardware, optimaliseren van de beveiliging, opzetten van VPN verbindingen, optimaliseren van draadloze netwerken (Wifi), ... Voor problemen met je computer of laptop weet meestal vrijwel onmiddellijk waar de fout zit en kan u zo (goedkoop) uit de nood helpen.
Smartphone herstellen in Zonhoven (3520) - Frédéric
Frédéric
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Heeft u een defect toestel of zit u vast met een bepaald programma of instelling? Ik help u graag verder. Ook voor verdere uitleg kan je op mij rekenen
Smartphone herstellen in Alken (3570) - Ine
Ine
Alken
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig met de pc? Of liever met een gsm? Geen probleem. Ik heb genoten van een technische opleiding m.a.w. netwerkbeheer, tot eind juni. Ik heb in de laatste maand alle laatste kneepjes van het vak opgedaan en sta nu paraat om iedereen te hulp te schieten! :-) Hopelijk tot snel!
Smartphone herstellen in Guigoven (3723) - Michael
Michael
Guigoven
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig met uw computer? Is het een Windows, Mac , IOS of Android device. Maakt niet uit. Ik help u graag met uw probleem. Enkel installatie en configuratie geen reparatie. Heeft u toelichting nodig hoe u met uw toestel moet werken of hoe bepaalde programma's werken? Ook hiervoor kan u bij te terecht. Tot snel 😉
Smartphone herstellen in Stevoort (3512) - Tim
Tim
Stevoort
Nieuw
Hallo, Ik ben Tim en ik zoek nog wat klusjes om in mijn vrije tijd te doen. Ik ben een student op de pxl. Ik studeer rechtspraktijk. Ik ben zeer gemotiveerd, en heb graag sociaal contact. Indien je iemand zoekt met flexibele uren en nauwkeurige werkprestaties ben je aan het juiste adres.
Smartphone herstellen in Spalbeek (3510) - Maarten
Maarten
Spalbeek
Nieuw
Reeds meerdere jaren los ik grote en kleine problemen met computers en tablets op. Of dit nu een programma is dat niet meer goed werkt, een harde schijf die het begeven heeft of een ander probleem is. Ik zoek steeds naar de best mogelijke oplossing.
Smartphone herstellen in Zolder (3550) - Joachim
Joachim
Zolder
Nieuw
Reeds meer dan 30 iphone’s hersteld voor famillie en kennisen. Voornamelijk schermherstellingen. Maar ook andere herstellingen zoals accu, laadconnector, camera,...
Smartphone herstellen in Bilzen (3740) - Roel
Roel
Bilzen
Nieuw
Ik ben Roel en ben zowel sociaal assistent als IT'er en doe diverse klussen: - computer onderhoud - hulp bij netwerk en wifi problemen - smartphone onderhoud en reparatie - (sociaal) administratieve hulp en ondersteuning - website ontwikkeling en onderhoud
Smartphone herstellen in Zonhoven (3520) - Jordi
Jordi
Zonhoven
Nieuw
Zit jij ook met een kapot scherm? Of heb je een nieuwe batterij nodig? Of eender ander probleem, bij ons heeft uw Electronica zeker nog een kans. Zowel: computer, gsm, mixer, oven, stofzuiger, auto, Playstation,... Neem contact op en dan kunnen we samen zien wat het probleem is en probereren wij deze te herstellen. Tot snel!
Smartphone herstellen in Hasselt (3500) - Ronny
Ronny
Hasselt
Nieuw
Ik kan u helpen met problemen met uw computer of thuisnetwerk. Van het installeren van printers tot formatteren van uw harde schijf, het kan allemaal. Ervaring met Windows, Linux, en MacOS in mindere mate. Ook bij netwerkproblemen, zowel bekabeld als met WiFi kan ik u helpen.
Smartphone herstellen in Hasselt (3500) - Federico
Federico
Hasselt
Nieuw
Personal experience in the sector. I've already repair and clean several console, iPhone, pc and tablet this year. You will find that all my service are at best price.
Smartphone herstellen in Heusden-Zolder (3550) - Ronny
Ronny
Heusden-Zolder
Nieuw
PC's herstellen, updaten of onderhouden...doet uw gsm of tablet niet wat die moet doen. Is uw wifi niet goed en mag het bereik wat beter worden. Heb je soms storingen op TV en int...Zijn er zaken die je wil veranderen of uitbreiden. Eigenlijk voor al je multimedia problemen moet je maar aan 1 adres zijn
Smartphone herstellen in Hasselt (3500) - Lennert
Lennert
Hasselt
Nieuw
100% als het gaat om pc opnieuw in te stellen of virussen te elimineren. We geven er ook altijd een free clean up bij van de pc !
Smartphone herstellen in Hasselt (3500) - Test
Test
Hasselt
Nieuw
ipoaerzpuioaezuioaerzuaezproaezioruiaezopruipoaezuripoaezuripoaeuzripoaezuripouaezoriuaeziporuipoaezruipoazeuripoauripoauirpoeuprioazeuirouazeiporuaeziorup
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
“ Voor mij een uiterst aangename kennismaking, ik wist niet dat zo een Service bestond en heb dat toevallig ontdekt via Google. ”
Bavo
“ gemakkelijk om een goede vakspecialist te contacteren in klare en duidelijke taal, het was een heel positieve ervaring ”
Roger
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Hasselt, phone repair Hasselt, scherm reparatie Hasselt, smartphone repair Hasselt,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden