smartphone herstellen Leuven

Hulp voor smartphone herstellen in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Leuven

Smartphone herstellen in Leuven (3000) - Veerle
Veerle
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben ICT-coordinator in een middelbare school en heb 2,5 jaar in de ICT-sector gewerkt. Al sinds mijn jeugd help ik vrienden en familie met hun technische problemen.
Smartphone herstellen in Everberg (3078) - Moozy m
Moozy m
Everberg
4.57/5 (7 reviews)
IT-specialist met 15jaar ervaring staat klaar om u te helpen met de installatie, reparatie of onderhoud van Desktop, Laptop, MacBook, Tablet, smartphone, Smart tv, WiFi installatie, printer en scanners enz…
Smartphone herstellen in Leuven (3000) - Koen
Koen
Leuven
5/5 (4 reviews)
Uw computer is defect, start niet meer op, heeft een virus, is traag? Ik probeer voor u een correcte en betaalbare oplossing te vinden. Ik focus hierin op een degelijke kwalitatieve oplossing waarmee u weer lange tijd verder kan.
Smartphone herstellen in Haacht (3150) - Wim
Wim
Haacht
5/5 (3 reviews)
Ik kan uw toestellen nazien, repareren, backups maken, problemen oplossen,... Ik heb veel ervaring met Windows, Android, iOS,.. en kan me vlot verplaatsen per auto. Liefst driehoek Mechelen-Leuven-Zaventem.
Smartphone herstellen in Leuven (3000) - Marc
Marc
Leuven
5/5 (2 reviews)
Een van mijn passies is het oplossen van informatica-problemen, software (Windows/Office ea) ,maar ook hardware, vb. een desktop of laptop uitbreiden, upgraden, harde schijf, geheugen, en andere componenten wisselen. Ook los ik graag problemen met smartphones en tablets op, zoals traagheid, installatie-problemen, backups, overzetten van data ea. Contacteer me gerust met een specifieke vraag.
Smartphone herstellen in Leefdaal (3061) - Joery
Joery Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leefdaal
Nieuw
Wij bouwen en herstellen degelijks gepassioneerd computers en geven hierbij de allerbeste service. Wij zijn vakmensen en nemen ons beroep dan ook heel serieus. Dienstverlening staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Een computer kopen kan u overal, maar als het eens fout loopt heeft u iemand nodig om u te helpen. Dan kan u op ons rekenen en dat wordt elders al wel eens vergeten. Herstellingen kunnen aan huis of in ons atelier te Leefdaal.
Smartphone herstellen in Kessel lo (3010) - Jan
Jan
Kessel lo
Nieuw
Ik heb in avondonderwijs de opleiding 'installateur van huishoudinstallaties' gevolgd, en ben dus getrained om kleine herstellingen (en eventueel ook grotere projecten) te doen op vlak van electriciteit.
Smartphone herstellen in Heverlee (3001) - Jasper
Jasper
Heverlee
Nieuw
Ik heb redelijk wat ervaring met het installeren en herstellen van computers, zowel op vlak van hardware als software. Qua problemen met smartphones en tablets kan ik je misschien ook helpen maar dan enkel bij softwareproblemen. Bij herstellingen aan schermen e.d. kan ik je helaas niet helpen.
Smartphone herstellen in Herent (3020) - Simon
Simon Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herent
Nieuw
hulp aan huis voor al uw computerproblemen Mijn kennis: Windows & Apple OSX Android & Apple IOS Netwerken Printers Randapparatuur Sociale media Windows Powershell Webdesign
Smartphone herstellen in Kessel lo (3010) - Rik
Rik
Kessel lo
Nieuw
30 jaar in de IT wereld als technieker en beheerder als technieker en beheerder als technieker en beheerder als technieker en beheerder als technieker en beheerder
Smartphone herstellen in Nieuwrode (3221) - Sven
Sven
Nieuwrode
Nieuw
Al van kleins af aan ben ik gepassioneerd door informatica. Als 8-jarige mijn eerste stapjes reeds gezet in het programmeren van eenvoudige basicapplicaties. Heb jij probleempjes met PC of iPhone? Ik los ze mogelijk voor u op.
Smartphone herstellen in Blanden (3052) - Maurice
Maurice
Blanden
Nieuw
Problemen met je internet of wilt de printer weer niks doen. Ik kan je graag uit de brand helpen zodat zorgeloos kunt verder surfen. Ik heb een grote kennis van alle besturingssystemen.
Smartphone herstellen in Leuven (3000) - Ayko
Ayko
Leuven
Nieuw
Ik ben heel handig met toestellen en heb hier zelf ook veel interesse in. Ik zoek graag het probleem wat er is. Ik vind het altijd redelijk snel. Dus bij mij bent u aan het goede adres!
Smartphone herstellen in Linden (3210) - Kevin
Kevin
Linden
Nieuw
Hulp voor uw computer of smart device nodig? Dankzij mijn opleiding in informatica en jaren persoonlijke ervaring is geen enkel probleem onoplosbaar voor mij.
Smartphone herstellen in Lubbeek (3210) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lubbeek
Nieuw
Herstellingen binnen de opgegeven tijd, met duidelijke afspraken en binnen het afgesproken budget. Met meer dab 15 jaar relevante ervaring hebt u binnen de kortste tijd de correct analyse.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel smartphone herstellers in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
“ Je hebt de keuze tussen meerdere dienstverleners en het is moeilijk te kiezen want ze zijn allemaal van goed niveau - Bepaalde criteria en evaluaties bij Ring Twice helpen je alsnog bij je keuze. ”
Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Leuven: geëvalueerd met 4.89 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Leuven, phone repair Leuven, scherm reparatie Leuven, smartphone repair Leuven,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan smartphone herstellen in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden