smartphone herstellen Sint-niklaas

Hulp voor smartphone herstellen in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Sint-niklaas

Gert is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Smartphone herstellen in Nieuwkerken-waas (9100) - Gert
Gert
Nieuwkerken-waas
4.94/5 (18 reviews)
In een pc kan ik elk onderdeel desgewenst vervangen, upgraden enz... Ook laptops kan ik sneller maken, SSD steken, ... windows opleiding nodig? Geen probleem. Uw smartphone of tablet doet niet wat u ervan verwacht? Ik help u graag verder. En ook bij mij: geen oplossing? geen kosten!
Smartphone herstellen in Nieuwkerken-waas (9100) - Abdel
Abdel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
5/5 (6 reviews)
Als zelfstandige computer en systeem beheerder bij meerdere KMO’s ben ik de persoon die al uw pc en informatica problemen kan oplossen. Geen probleem is te moeilijk en geen oplossing te ver. Ik kom aan huis en zorg voor uw interne infrastructuur
Smartphone herstellen in Beveren-Leie (8791) - Milo
Milo
Beveren-Leie
5/5 (3 reviews)
Ik kan perfect een computer of smartphone/tablet in en uit elkaar halen. Vooral ondersteuning, herinstallatie en virusvrij (sneller maken) maken van pc's is mijn specialiteit. Vaak gaat mijn hulp gepaard met advies om in de toekomst de euvels te voorkomen. Ik lever dus niet alleen een directe fix, maar ook preventieve maatregelen.
Smartphone herstellen in Hamme (9220) - Joris
Joris
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diepgaande kennis van android en windows telefoons, trage en niet opstartende smartphones zijn kinderspel voor mij om terug aan de praat te krijgen.
Smartphone herstellen in Meerdonk (9170) - Laurens
Laurens
Meerdonk
Nieuw
Voor ik aan mijn verbouwingen begon heb ik mij een hele tijd verdiept in alles wat met computers te maken had. Ik heb dan ook steeds zelf mijn computer onderhouden (geformatteerd, opgeruimd, ...). Daarnaast heb ik tot nu toe altijd de meeste problemen voor andere mensen kunnen oplossen. Doordat ik dit graag doe zou ik dit nu ook voor andere mensen willen doen.
Smartphone herstellen in Beveren-Leie (8791) - Laurens
Laurens
Beveren-Leie
Nieuw
Al jaren onderhoud ik de computer infrastructuur thuis en bij vrienden. Echter wil ik er nu ook een centje mee bijverdienen. Ik kan van jouw oude pc weer een zeer snelle pc maken of de installatie van software vergemakkelijken...
Smartphone herstellen in Sint-pauwels (9170) - Gert
Gert
Sint-pauwels
Nieuw
Beste, graag heb ik u bij alle soorten computer problemen. Van het installeren en configureren van uw mailbox tot het installeren van uw printer. Uw emails overal beschikbaar maken op uw telefoon, tablet en PC. Ook iets geavanceerdere zaken zoals een beveiligingscamera of slimme deurbel kan ik aan.
Smartphone herstellen in Belsele (9111) - Hamza
Hamza
Belsele
Nieuw
Reeds meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het herstellen van hardware en softwareproblemen gaande van kleine probleempjes tot het serieuzere werk :-) Heb je dus een probleem met je computer, laptop of smartphone... dan wil ik graag de kans aanvaarden om mijn passie te komen demonstreren. Ik ben woonachtig te Sint-Niklaas en werk bij voorkeur binnen een straal van 20km. Groetjes Hamza
Smartphone herstellen in Beveren-waas (9120) - Jordi
Jordi
Beveren-waas
Nieuw
Problemen met uw computer? Werkt iets niet naar behoren? U heeft iets nieuw aangeschaft maar weet niet hoe het werkt? Ik kan je helpen. Met meer dan 10 jaar ervaring in IT ben ik op alle vlakken wel thuis.
Smartphone herstellen in Sint-niklaas (9100) - Samir
Samir
Sint-niklaas
Nieuw
Deskundig advies of hulp nodig? Onderhoud, traagheid of virusproblemen oplossen? Ik kan het allemaal. Ik doe ook aan data-recovery, backups, PC opnieuw herinstalleren, upgraden of onderdelen vervangen. Zowel hardware & software, PC's & MAC, smartphones, tablet, opslagmedia, netwerk & wifi problemen. Ik doe ook interventies bij u thuis en remote support vanop afstand voor grote of kleine problemen.
Smartphone herstellen in Nieuwkerken-waas (9100) - Aleksander
Aleksander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Al jaar en dag repareer ik gsm's via vrienden en hun contacten. computers smeet ik open en repareerde ik met onderdelen van andere computers sinds mijn 12 jaar. software matig ben ik getrained geweest door mijn ouders die zelfstandige lesgevers zijn in de informatica wereld. uitlezen van verloren data (hdd die stuk is), probleemoplossend denken voor programmeren is ook geen probleem.
Smartphone herstellen in Nieuwkerken-waas (9100) - Jonas
Jonas
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Al van kinds af aan ben ik graag bezig met het herstellen van multi-media. Ik help graag mensen en zorg dat de prijs betaalbaar is, ook zorg ik voor garantie op elk toestel na het herstellen en gebruik alleen originele onderdelen. Ik heb alle nodige tools en u kan bij mij terecht voor allerlei reparaties met een goede service
Smartphone herstellen in Zele (9240) - Stephan
Stephan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zele
Nieuw
Ik heb reeds meer dan 30 jaar ervaring met het herstellen van pc's, laptops, smartphones en tablets en computernetwerken. De unieke aanpak op vlak van IT & Electro en Mobiel maakt de winkel te Zele zo uniek.
Smartphone herstellen in Sinaai-waas (9112) - Stijn
Stijn
Sinaai-waas
Nieuw
In mijn vrije tijd ben ik altijd al zeIf geweest met alles omtrend PC's en smartphones. Ik zal ook altijd het extra stapje zetten om het probleem toch opgelost te krijgen.
Smartphone herstellen in Elversele (9140) - Ebrahim
Ebrahim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Elversele
Nieuw
Ik heb jaren ervaring in het reparatie van gsm en laptop en ik doe het heel graag bij mijn professionele hoofd job als software en embedded systems ingenieur. Bij elke reparatie jij zaal een garantie van minst 6 manden krijgen. Ik gebruik altijd hoog kwaliteit materialen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snelle reactie vanwege Ring Twice op eventuele opdracht ! Perfecte medewerker gestuurd ! ”
Maarten
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.99 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Sint-niklaas, phone repair Sint-niklaas, scherm reparatie Sint-niklaas, smartphone repair Sint-niklaas,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden