smartphone herstellen Ukkel

Hulp voor smartphone herstellen in Ukkel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Ukkel

Smartphone herstellen in Vorst (1190) - Nicolas
Nicolas
Vorst
4.9/5 (10 reviews)
Hebt u problemen met u computer of smartphone? Ik help u met plezier verder. Gezien mijn professionele ervaring, ben ik gewend te werken met verschillende technologieën. Ik ben beschikbaar in regio Brussel en drietalig (nl,fr & en)
Smartphone herstellen in Anderlecht (1070) - Ben
Ben
Anderlecht
5/5 (3 reviews)
De meeste huis-tuin en keuken computers kennen weinig geheimen voor mij. Hulp nodig met het installeren, werken, verbeteren met je computer/telefoon/wifi router. Ik sta tot uw dienst.
Smartphone herstellen in Ganshoren (1083) - Mauro
Mauro
Ganshoren
5/5 (3 reviews)
Hierbij kan ik enkel de dienst bewijzen van et herstellen van iphone schermen en de eventuele verbanging van de batterij. Alvorens van start te gaan dien ik het model te weten zodat ik de stukken kan bestellen.
Smartphone herstellen in Anderlecht (1070) - Ian
Ian
Anderlecht
5/5 (1 reviews)
- Herstel van iPhone scherm (prijs varieert van type). - Vervanging batterij (prijs varieert) Regelmatig doe ik vervanging van schermen en batterijen voor vrienden en familie, dus heb hier ondertussen toch al wat ervaring mee.
Smartphone herstellen in Elsene (1050) - Habib un nabi
Habib un nabi
Elsene
5/5 (1 reviews)
I'm a Master of Applied computer science, finished my MSc from VUB. Having more than 10 years of professional experience on IT troubleshooting , installation , recover etc related work. There is no doubt you will get best quality of Service if you hire me !
Smartphone herstellen in Itterbeek (1701) - Vangersh
Vangersh
Itterbeek
Nieuw
Door te werken in verschillende IT/ICT bedrijven heb ik tal van technologieën, systemen en toepassingen gezien, en daardoor een heel uitgebreide ervaring en portfolio kunnen opbouwen voor al uw technische IT problemen.
Smartphone herstellen in Oudenaken (1600) - Rutger
Rutger
Oudenaken
Nieuw
Hulp nodig voor uw computer? Een smartphone herstellen? Dat is voor mij! Ik heb een bachelor in informatica en werk al 6 jaar in de sector. Ik kan uw computer herformateren, opleidingen geven, advies verstrekken.
Smartphone herstellen in Sint-gillis (1060) - Yahya
Yahya
Sint-gillis
Nieuw
hulp nodig voor uw computer ?een smartphone herstellen? dat is voor mij!ik heb een opleiding in informatica en werk al 12 jaar in dit domain , ik kan uw computer herformatern ,advise geven, ik verplaats me overal in brussel en omgeving en als het mogelijk is ook in belgie waaneer zie ik het belangrijk is . dat ben ik Yahya
Smartphone herstellen in Brussel (1000) - Sven
Sven
Brussel
Nieuw
heb je hulp nodig? ik doe: herstellen van PC en Smartphone/Tablet als er Software fouten zijn. uitwisselen van PC componenten. maar ook Console Modding voor Nintendo consoles.
Smartphone herstellen in Hoeilaart (1560) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoeilaart
Nieuw
Ik zoek steeds naar verschillende oplossingen, van de goedkoopste tot de meest volledige. Deze bespreek ik steeds met de klant en zo komen we samen tot de gewenste oplossing in functie van budget en gewenste uitkomst/functionaliteit.
Smartphone herstellen in Ganshoren (1083) - Mohammad
Mohammad
Ganshoren
Nieuw
I can fix any software issue related to windows OS or iphone . In addition, installing windows operating system , IOS and all software maintenance tools.describe and give computer lessons in using, networking and advice for better experience
Smartphone herstellen in Sint-jans-molenbeek (1080) - Zacharia
Zacharia
Sint-jans-molenbeek
Nieuw
Sinds kleins af aan heb ik al passie voor technologie. sindsdien werk ik, bouw ik en repareer ik computers voor mij, mijn vrienden, contacten en bedrijven. Momenteel studeer ik computerwetenschappen/informatica aan de UGent en wil graag dus ook bezig zijn met mijn passie voor technologie en meer specifiek, het bouwen en repareren van computers. Hopelijk zie ik u binnenkort!
Smartphone herstellen in Dilbeek (1700) - Killian
Killian
Dilbeek
Nieuw
Ik ben student in toegepaste informatica dus ik blijf mijn kennid bijschaven zowel op software als hardware vlak. Ik kan u helpen met het kleinste probleem tot de grootste. Ik zie het als een mogelijkheid om mijn kennis ook bij te schaven doordat ik niet zal stoppen tot ik het probleem heb gevonden.
Smartphone herstellen in Brussel (1000) - Faouzi
Faouzi
Brussel
Nieuw
Bonnes connaissances en informatique et smartphones Je peux aider dans la réparation ou l'installation de logiciels. L'informatique est un domaine vaste qui nécessite du temps, mais avec le temps nous pouvons tout réparer.
Smartphone herstellen in Sint-jans-molenbeek (1080) - Maya
Maya
Sint-jans-molenbeek
Nieuw
Ik ben in een ict-vaardige thuis opgegroeid en heb ook verder gestudeerd in de richting ICT. Ik ben goed met Windows en android smartphone's sinds ik hier ook gebruik van maak. Mac ben ik tijdelijk aan het bestuderen dus zou eventueel wel mee kunnen helpen afhankelijk van het probleem. Toch wel benieuwd waarmee ik kan helpen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel smartphone herstellers in Ukkel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vond alles duidelijk en soepel lopen. Ben blij dat ik een vakkundige helper trof. ”
Walter
“ de uiteenlopende diensten die hier geboden worden en de betrouwbaarheid zijn voor mij een reden om hier zeker nog gebruik van te maken. ”
Mircea
“ Goed systeem om snel op professionele manier herstellingen betaalbaar uit te voeren ”
Milosz
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Ukkel: geëvalueerd met 4.98 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Ukkel, phone repair Ukkel, scherm reparatie Ukkel, smartphone repair Ukkel,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan smartphone herstellen in Ukkel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden