smartphone herstellen Deinze

Hulp voor smartphone herstellen in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Deinze

Smartphone herstellen in Ooigem (8710) - Bjorn
Bjorn
Ooigem
4.84/5 (45 reviews)
Reeds 15 jaar ervaring in installatie, back-up, pc herinstalleren, virusvrij maken. Assemblage... Trage pc of laptop? Geen probleem. Samen bespreken we alles wat mogelijk is.
Dylan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Smartphone herstellen in Nazareth (9810) - Dylan
Dylan
Nazareth
5/5 (18 reviews)
In mijn opleiding IT heb ik zowel op software als op hardware vlak veel bijgeleerd. Met deze kennis wil ik andere mensen verder helpen om hun problemen zo op te lossen
Smartphone herstellen in Astene (9800) - Tijl
Tijl
Astene
5/5 (4 reviews)
Ik heb ervaring met het oplossen van problemen op Windows en Linux computers. Dit kan gaan van het installeren van printers tot het oplossen van internet problemen. Met smartphones herstellen heb ik vooral ervaring met het vervangen van onderdelen zoals schermen en batterijen.
Smartphone herstellen in Kanegem (8700) - Arthur
Arthur
Kanegem
5/5 (2 reviews)
Als ICT'er is het voor mij zelfs een plezier om u te helpen met welk probleem dan ook. Dit kan gaan van een printer die niet werkt, tot het installeren van programma's of zelfs het helpen uitkiezen van de geschikte laptop/tablet/pc.
Smartphone herstellen in Aalter (9880) - Sven
Sven
Aalter
5/5 (2 reviews)
Hulp nodig met computer? tablet, word, excel, outlook. Geen enkel probleem. Ik ben afgestudeerd als Bachelor in ICT en werk sinds 2013 als ICT consultant voor grote en kleine bedrijven (kleine zelfstandigen).
Smartphone herstellen in Gavere (9890) - Ygor
Ygor
Gavere
5/5 (1 reviews)
Heb je een probleem met jouw computer en weet je niet hoe je dit moet oplossen? Ik ben werkzaam op de IT dienst van Lidl en heb ervaring met allerlei soorten IT materiaal (Windows, Apple, tablets en smartphones). Zowel voor problemen met hardware als software kan ik je helpen. Ook problemen met routers en decoders kan ik proberen oplossen. Ik heb in een vorige job gewerkt als Proximustechnieker.
Smartphone herstellen in Deurle (9831) - Charles
Charles
Deurle
5/5 (1 reviews)
Probleempje met je PC? Ik zal er voor zorgen dat het weer tip top werkt! Virussen of rare applicaties die je PCs vertragen kunnen echt ambetand zijn, maar na vele herstellingen voor vrienden en familie zijn dit soort werkjes wat het liefste doe. Ik heb enorm veel privacy respect, dus geen paniek als er dingen op staan die niet mag geweten worden door anderen. Android GSMs maken daar deel van.
Smartphone herstellen in Lotenhulle (9880) - Kenny
Kenny
Lotenhulle
Nieuw
Indien je hulp nodig hebt bij het instellen van je nieuw apparaat, of er lukt iets niet helemaal zoals je het zou willen, dan kan dit meestal heel vlot en eenvoudig opgelost worden. Of wil je wegwijs geraken in Windows, Mac OSX, iOS, of Android of een toepassingsprogramma van welke aard dan ook, zonder dat je daar hele dure lessen of boeken voor hoeft te volgen en kopen?! Dan help ik je hier graag met verder.
Smartphone herstellen in Deinze (9800) - Jorg
Jorg
Deinze
Nieuw
Vragen, herstellingen, configuratie, aankopen op basis van jouw eisen. Je krijgt van mij een eerlijk antwoord of plan van aanpak. Laat iets weten welke problemen je ondervindt.
Smartphone herstellen in Drongen (9031) - Stephen
Stephen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Drongen
Nieuw
Toen mijn eerste iPhone het had begeven, ben ik begonnen iPhones te herstellen. Pc’s haal ik al veel langer uit elkaar, en ook terug ineen natuurlijk, maar dat is niet mijn favoriete bezigheid.
Smartphone herstellen in Dentergem (8720) - Y.
Y. Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dentergem
Nieuw
(Zie Intro) Goed thuis in typische herstellingen (Windows instellingen, herinstallatie, harde schijven, etc). Ook uitleg en opleidingen applicaties, etc (voor jong & oud).
Smartphone herstellen in Deurle (9831) - Alex
Alex
Deurle
Nieuw
- netwerkbeheer - optimalisatie wifi - internet of things - intelligente deurbellen plaatsen - herstellen of upgraden van uw pc of mac Let wel: u dient in te staan voor de aankoop van hardware indien nodig. Ik ben geen handelaar.
Smartphone herstellen in Afsnee (9051) - Edward
Edward
Afsnee
Nieuw
Computerproblemen? Hulp nodig met het installeren van nieuwe software of het aansluiten van nieuwe hardware? Ik ben een jonge student toegepaste infomatica met een brede kennis van alles wat met computers te maken heeft.
Smartphone herstellen in Eke (9810) - Louis
Louis Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Eke
Nieuw
Het herstellen van computers en smartphones hebben geen geheim meer voor mij, sinds 2015 herstelde ik al heel wat computers, iPhones en andere toestellen; met de nodige zorg is uw toestel zo weer gebruiksklaar.
Smartphone herstellen in Wielsbeke (8710) - Gaetan
Gaetan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wielsbeke
Nieuw
Reeds 20 Jaar ervaring, Herstellingen, Configuraties, hard -en software - MS windows - MS Office - Nieuwe configuraties - Aan huis - Eigen hersteldienst
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
“ Voor mij een uiterst aangename kennismaking, ik wist niet dat zo een Service bestond en heb dat toevallig ontdekt via Google. ”
Bavo
“ gemakkelijk om een goede vakspecialist te contacteren in klare en duidelijke taal, het was een heel positieve ervaring ”
Roger
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Deinze: geëvalueerd met 4.98 door 73 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Deinze, phone repair Deinze, scherm reparatie Deinze, smartphone repair Deinze,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden