smartphone herstellen Aalst

Hulp voor smartphone herstellen in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Aalst

Smartphone herstellen in Wichelen (9260) - Domien
Domien
Wichelen
4.92/5 (13 reviews)
Als Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen ben ik momenteel werkzaam als Software Engineer. In mijn vrije tijd werk ik aan eigen software én hardware projecten. Ervaring in alle domeinen: netwerken & printers, beveiliging, databeheer, ... noem maar op. Mijn diepgaande kennis stellen me in staat om nét dat tikkeltje meer te doen dan de doorsnee IT-hulp ;-). Ik leg ook uit wat ik doe bij jou.
Smartphone herstellen in Welle (9473) - Philip
Philip
Welle
4.91/5 (11 reviews)
Ik heb ervaring met courante hardware en software problemen onder Windows. Mijn specialiteiten zijn koelingsproblemen van zowel desktops als laptops, driver-problemen (bijvoorbeeld van oude apparaten die niet meer ondersteund worden), Windows installaties opschonen of PC's sneller maken dan toen ze nieuw waren.
Smartphone herstellen in Lebbeke (9280) - Jurgen
Jurgen
Lebbeke
5/5 (5 reviews)
Een trage PC. Totaal geen idee hebben hoe uw nieuw besturingssysteem werkt De computer start niet Computer start op maar er is geen beeld Windows start traag op of blijft hangen in het laadscherm Abnormaal functionerend besturingssysteem en/of software. De pc maakt rare geluiden. Traag Internet. CD/DVD-station wordt niet gevonden. Printer print niet
Smartphone herstellen in Denderleeuw (9470) - Michael
Michael
Denderleeuw
5/5 (2 reviews)
Systeembeheer, netwerkbeheer, web development voor statische HTML, hulp bij eerste computerproblemen - heel uiteenlopend, netwerkverbindingen aanleggen
Smartphone herstellen in Opwijk (1745) - Ayoub
Ayoub
Opwijk
3.0/5 (1 reviews)
Zit je vast 🤬 met een computer probleem? Ik kan u opleiden, advies verstrekken en helpen met al u problemen. Ik ben een sociaal geek en altijd met een glimlach 😊. Ik woon in Opwijk en kan je helpen waar de trein 🚂 geraakt of van op afstand in sommige gevallen . Je parle parfaitement Anglais et Français 😉!
Smartphone herstellen in Dendermonde (9200) - Bram
Bram
Dendermonde
Nieuw
Ik werk in de It sector dus ben zeer vertrouwd met allerhande manieren van troubleshooting etc. Ik ben ook beschikbaar voor begeleiding bij het leren gebruiken van bepaalde software.
Smartphone herstellen in Gijzegem (9308) - Frank
Frank
Gijzegem
Nieuw
Of u nu Windows of Mac gebruikt, welk merk van PC of smartphone ook, graag gebruik ik mijn jarenlange ervaring als technisch medewerker van een telecombedrijf om u verder te helpen.
Smartphone herstellen in Moorsel (9310) - Wim
Wim
Moorsel
Nieuw
- installatie en herinstallatie - NAS installatie - VOIP - camera installatie - netwerken installatie - aanleg netwerk - opleiding windows en Mac - ...
Smartphone herstellen in Lebbeke (9280) - Alexander
Alexander
Lebbeke
Nieuw
Hulp nodig voor uw computer, tablet of telefoon? Ik werk al ruim 15 jaar in de sector en geef je graag advies bij problemen. Automatiseren of optimaliseren van taken of workflow is mijn passie, ook hierbij kan ik je helpen... Teveel spam, of mails? Ik help je graag met het automatisch opruimen en organiseren van je mails.
Smartphone herstellen in Ternat (1740) - Amine
Amine
Ternat
Nieuw
Zelf ben ik een software ingenieur met een diploma computerwetenschappen. Daarnaast heb ik 9 jaren gewerkt als student ik een computershop waar ik van alles heb geleerd. Alles wat met computers of IT te maken heeft, beheers ik enorm goed. Schermen van laptops en smartphones vervangen. Windows herinstalleren. MAC OS X updaten. etc... Letterlijk alles :)
Smartphone herstellen in Lede (9340) - Andy
Andy
Lede
Nieuw
Ik herstel iPhone,Samsung en huawei merken we overlopen wat de schade is. Ik kijk hoelang het zal duren voor de stukken toekomen en laat weten wanneer u toestel zal klaar zijn met een scherpe prijs.
Smartphone herstellen in Asse (1730) - Kris
Kris
Asse
Nieuw
Eerlijk gezegd, ik ben geen IT’er en ben geen nerd die nu al weet wat Huawei, Apple, Dell en noem alle merken maar op binnen 5 maanden zullen lanceren. Maar als mijn eigen pc of smart phone stuk is, dan repareer ik die wel zelf. Soms is het wat zoeken, afhankelijk van het merk, maar op mijn werk staat men toch dikwijls al eens aan mijn bureau met vragen over “hoe doe je dit op pc of smartphone?”
Smartphone herstellen in Aalst (9300) - Jasper
Jasper
Aalst
Nieuw
Wilt u weer helemaal mee zijn, of bent u al helemaal mee maar loopt het wat strop. Geef me een seintje en we brengen samen je computer weer helemaal up to date. Mijn ervaring in mijn job als IT Support Consultant , voor honderden gebruikers van verschillede sytemen, kan hopelijk ook jou ten goede komen!
Smartphone herstellen in Berlare (9290) - Davy
Davy
Berlare
Nieuw
Glas gebroken scherm kapot nieuwe batterij nodig dat fiks ik wel met kindjes in huis gebeurt dit regelmatig den bespaar je al snel weer een nieuwe tablet of smartphone
Smartphone herstellen in Berlare (9290) - Levi
Levi
Berlare
Nieuw
Ik heb al enkele malen een scherm, batterij en camera vervangen van iPhones met succes. Ik wil zeker nog veel bijleren. Ik heb ook mijn eigen materiaal
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
“ Voor mij een uiterst aangename kennismaking, ik wist niet dat zo een Service bestond en heb dat toevallig ontdekt via Google. ”
Bavo
“ gemakkelijk om een goede vakspecialist te contacteren in klare en duidelijke taal, het was een heel positieve ervaring ”
Roger
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Aalst: geëvalueerd met 4.57 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Aalst, phone repair Aalst, scherm reparatie Aalst, smartphone repair Aalst,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen smartphone herstellen in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie smartphone herstellen in Aalst

Scherm reparatie - Scherm Xr - iPhone 8 scherm gebarsten
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden