smartphone herstellen Antwerpen

Hulp voor smartphone herstellen in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Antwerpen

Jacek is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Smartphone herstellen in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (34 reviews)
Uw computer, smartphone of tablet werkt niet zoals dat moet. Ik kan u ermee helpen. Ik woon in het centrum van Antwerpen en ik heb een auto dus ik kan verplaatsen. Laat me weten wat kan ik voor u doen. Tot uw dienst, Jacek K.
Smartphone herstellen in Antwerpen (2000) - Osman
Osman Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (17 reviews)
Heb reeds jaren ervaring met computer herstellen en andere apparaten. Heb een eigen bedrijf voor computer herstellen en repareren waardoor ik genoeg kennis heb opgebouwd.
Khallil is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Smartphone herstellen in Antwerpen (2000) - Khallil
Khallil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (13 reviews)
Algemene herstellingen PC of MAC Virus verwijderen Data recovery Spam verwijderen Herinstallatie van hardware en software Onderhoud van de software Onderhoud van de pc, koelpasta vernieuwen Computer krachtiger maken/upgraden Reparatie van een gebarsten scherm Herstellen van toetsenbord Waterschade herstellen Vervangen of upgraden van RAM geheugen Vervangen of upgraden van de harde schijf
Smartphone herstellen in Antwerpen (2000) - Joris
Joris
Antwerpen
4.75/5 (4 reviews)
Ik monteer zelf mijn eigen gaming desktop met custom waterkoeling. Heb heb dit nu reeds voor verschillende mensen gedaan. Ook een laptop open vijzen en een harde schijf vervangen is vaak mijn eerste opdracht op een familiefeest :)
Smartphone herstellen in Antwerpen (2050) - Mark
Mark
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
PC / hardware (insteekmodules), software , windows , linux, free software, ... (thuis)netwerk, WiFi, bekabeld, instellen modem/router/switch randapparatuur /printer / disk/ camera/.... Dual- of multiboot installaties (bvb Windows + Linux) windows-tuning / upgrades, opkuisen onnodige bestanden, defragmentatie ,stoppen onnodige processen,...
Smartphone herstellen in Antwerpen (2000) - Omar
Omar
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik los alle problemen op met PC's, tablets en smartphones. Recoveren van verloren data, besturingssystemen installeren en configuren, netwerk problemen, antivirussoftware, office, behoren ook tot mijn verworen competenties. Professioneel ben ik al reeds 6 jaar ICT'er voor KMO en grote bedrijven en ben ook een ervaren lesgever in verband met deze materie. Werkzaam als Network Engineer bij KBC.
Smartphone herstellen in Antwerpen (2000) - Karel
Karel
Antwerpen
Nieuw
PC defect? Virus infecties op je computer? Trage PC ? Ik heb de oplossing voor jou! Met mijn geavanceerde toolkit en ruime praktische kennis van macOS en Microsoft besturingssystemen, kan ik je gegarandeerd verder helpen!
Smartphone herstellen in Antwerpen (2050) - Ives
Ives
Antwerpen
Nieuw
software problemen krijgt u een neiuw gekocht toestel niet aangesloten werkt u wifi of internet niet PC te traag geworden.... kinderbeveiliging instellingen voor social media.....
Smartphone herstellen in Antwerpen (2000) - Antony
Antony
Antwerpen
Nieuw
Door mijn jaren ervaring met informatica heb ik een grondige kennis opgebouwd van pc's, laptops, servers, smartphones, tablets en Apple toestellen. Als het stuk is maak ik het of vind een oplossing voor uw probleem.
Smartphone herstellen in Antwerpen (2000) - Alex
Alex
Antwerpen
Nieuw
Alle nodige hulp voor al uw computers, laptops, tablets, smartphones, netwerk, etc. Voor al uw software en hardware problemen. Ook voor het verbeteren, uitbreiden of optimaliseren van uw toestellen. Inclusief computerlessen of opleidingen, enz.
Smartphone herstellen in Antwerpen (2018) - Steven
Steven
Antwerpen
Nieuw
Software en of hardware problemen? Geen probleem, laat U gerust maar iets weten zodat we een afspraak kunnen inplannen. Door mijn ervaring als System Admin, heb ik de geruime kennis om de problemen van je pc in orde te maken op de meest goedkope en efficiënte manier. Windows, Linux, Mac OS, Android, IOS, Printers,
Smartphone herstellen in Antwerpen (2000) - Jim
Jim
Antwerpen
Nieuw
Computers, smartphone en tablets hebben geen geheimen voor mij! Ik help je graag met veel geduld! In de regio's Gent of Antwerpen. Hopelijk tot snel :)
Smartphone herstellen in Antwerpen (2000) - Wouter
Wouter
Antwerpen
Nieuw
Ik voor herstellingen uit op Windows laptops en desktops.. Vervangingen, aanbevelingen, tips en hulp bij aankoop van nieuwe onderdelen of computers.
Smartphone herstellen in Antwerpen (2000) - Nicolaas
Nicolaas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Heel wat mensen denken vrij “old school” maar het is 2020. De digitalisering is al lang begonnen en is niet meer tegen te houden dus verander nog liever vandaag dan morgen jouw manier van denken. Durf jouw onderneming te promoten voor een zo laag mogelijke prijs!
Smartphone herstellen in Antwerpen (2000) - Thomas
Thomas
Antwerpen
Nieuw
Goededag! Ik ben gespecialiseerd in informatica en weet raad met al uw bekommernissen in de fantastische maar soms ook wat akelige wereld van de IT. Van probleemoplossing tot de ontwikkeling van uw website; ik doe het nodige!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
“ Voor mij een uiterst aangename kennismaking, ik wist niet dat zo een Service bestond en heb dat toevallig ontdekt via Google. ”
Bavo
“ gemakkelijk om een goede vakspecialist te contacteren in klare en duidelijke taal, het was een heel positieve ervaring ”
Roger
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Antwerpen: geëvalueerd met 4.95 door 70 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Antwerpen, phone repair Antwerpen, scherm reparatie Antwerpen, smartphone repair Antwerpen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden