kooklessen Merelbeke

Hulp voor kooklessen in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie kookleraars in de buurt van Merelbeke

Kooklessen in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Na mijn opleiding in het middelbaar, studeerde ik een jaar aan Spermalie Brugge. Hier behaalde ik met glans mijn diploma Kok en Zaalverantwoordelijke. Ik studeer nu talen maar zoek toch een manier om mijn ervaring in de keuken om te zetten naar de praktijk. Ik heb al ervaring in lesgeven (zangles) en zou dit willen verruimen naar mijn andere passie, koken.
Kooklessen in De pinte (9840) - Filip
Filip
De pinte
5/5 (1 reviews)
Mijn eerste werkervaringen deed ik op binnen de horeca (attest traiteur - banket). Ik kan dus zeker mijn mannetje staan in een keuken. Ik kom bij u thuis om samen met u een lekkere maaltijd op tafel te toveren. Noem me maar een 'SOS Piet' in 't klein ;-) Kostprijs = aankoop ingrediënten + € 10/u
Kooklessen in Gentbrugge (9050) - Swaanhilde
Swaanhilde
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik geef binnen het vak techniek ook kooklessen. Daarnaast hou ik zelf van koken. Ik ben een vegetariër en ben zeer creatief in de keuken. Groenten en goede vleesvervangers hebben voor mij geen geheimen.
Kooklessen in Gentbrugge (9050) - Shirley
Shirley
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb als opleiding koken gevolgd ik kan dan ook zeer lekker koken, ik geniet er van om in de keuken te staan en mensen iets nieuws te laten proeven.
Kooklessen in Gent (9000) - Daan
Daan
Gent
Nieuw
Als bakker met kookervaring in een feestzaal en een passie voor lesgeven, kan ik zeker en vast enkele zaken aanleren aan de beginnende hobbykok. Zelf ben ik gespecialiseerd in gebakjes en zeer geïnteresseerd in de klassieke franse keuken :)
Kooklessen in Gent (9000) - Hannah
Hannah
Gent
Nieuw
Ik ben hannah en een van mijn passies is koken. Ik kook vooral dagdagelijks, goedkoop en gezond! Ik kook elke dag zelf en probeer zoveel mogelijk gevarieerd te koken, maar met de basisingrediënten. Ik kook zeer vaak met bijvoorbeeld enkel groeten en vlees/vis of groenten en pasta/aardappel/rijst. Ik ben graag in de weer in de keuken en weet mijn plan er te trekken.
Kooklessen in Mariakerke (9030) - Doenja
Doenja
Mariakerke
Nieuw
Ik ben gepassioneerd door koken en goed op de hoogte van allerlei technieken, ingrediënten en de keukenterminologie. Wil je graag je kookkunst aanscherpen, dan help ik je graag!
Kooklessen in Sint-martens-latem (9830) - Jean
Jean Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-martens-latem
Nieuw
Groepen van 8 tot 10 personen koken samen onder mijn leiding. Er wordt samen geproefd, getafeld en opgeruimd. Elk recept wordt uitgeschreven en aan alle deelnemers meegegeven. Specialiteit is kreeft.
Kooklessen in Gent (9000) - Gitte
Gitte
Gent
Nieuw
Koken en bakken zijn altijd al passies van mij geweest. Ik word enorm geïnspireerd door de culturen waar ik mee ben opgegroeid en kan heel gevarieerd koken.
Kooklessen in Wetteren (9230) - Marleen
Marleen
Wetteren
Nieuw
Ik begin nu aan mijn 6de jaar Spermalie en ik werk ook als coördinator van kookworkshops in mijn vrije tijd. Vanuit mijn grote interesse in andere culturen is geen enkele keuken mij vreemd : een Frans stoofpotje, een Belgische gerechtje uit grootmoeders' keuken, de pure smaken van Italië, een spicy Aziatisch gerechtje, Griekse mezze, zwoele oosterse gerechtjes... u vraagt, wij draaien :)
Kooklessen in Gent (9000) - Eva
Eva
Gent
Nieuw
Heb 3 jaar zelf kookles gevolgd op middelbare school, kook elke dag vers voor eigen gezin. Heb ook 2 jaar stage gedaan in lager onderwijs dus de vaardigheden zijn aanwezig. Op mijn huidige job geef ik IT lessen aan volwassenen.
Kooklessen in Oosterzele (9860) - Valerie
Valerie
Oosterzele
Nieuw
Hoi! Ik ben Valerie en mijn passie is koken. Ik woonde lang in het buitenland en kan je leren hoe je japans, indonesisch of thais klaarmaakt. Lekker!!
Kooklessen in Gent (9000) - Eline
Eline Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Door mijn eerdere beroepservaring als coach en trainer sta ik makkelijk voor een groep en heb daar ook plezier in! Samen koken, praten over de producten, de eetgewoonten van nu en vroeger of bijvoorbeeld de dranken die de gerechten nog lekkerder doen smaken. Of bijvoorbeeld samen uitzoeken hoe u gezonder kunt koken voor uzelf of op uw werk in de zorg of opvang. Kom gerust met uw idee of vraag!
Kooklessen in Merelbeke (9820) - Norma
Norma
Merelbeke
Nieuw
ik kan kinderen leren hoe ze alledaagse dingen kunne maken ( pannekoeken , eitje maken , frietjes maken en nog veel meer ) ik kijk ernaar uit om mensen iets te leren en zelf iets bij te leren
Kooklessen in Sint-amandsberg (9040) - Abdelmajid
Abdelmajid
Sint-amandsberg
Nieuw
Al meer dan 15 jaar ervaring in de keukens , zelf de internationale keuken heb ik onder de knie. Met heel veel liefde voor mijn vak, wil ik het uiterste uit mij hale. Ik kook voor verschillende doelgroepen en naar verschillende behoeftes en smaken. Abbi's food *With love and passion*
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kooklessen Merelbeke: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

kookworkshop Merelbeke, kookles volwassenen Merelbeke, kookles Merelbeke, kookleraar Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden