taalles Merelbeke

Hulp voor taalles in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Merelbeke

Taalles in Bottelare (9820) - Luc
Luc
Bottelare
4.86/5 (14 reviews)
Gepensioneerd leraar, haalde een masters wijsbegeerte en letteren aan de RUG,gaf 40 jaar les, filosofie, logica, Frans, en Engels, dit altijd in het Frans. Ik ben zeer geduldig en ervaren met het opluisteren van droge leerstof.
Taalles in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Ik werk graag met mensen! Ben lerares van beroep en ben zeer sterk in spreken Engels, Nederlands en Russisch. Ik heb al taallessen gegeven aan volwassenen en kinderen.
Taalles in Gent (9000) - Christiaan
Christiaan
Gent
5/5 (3 reviews)
Privaatleraar Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands met 50+ jaren praktische ervaring. Alle lessen vinden plaats bij mij thuis. Er is altijd parkeerruimte in de straat. Vertaling van websites, documenten, boeken, C.V.s etc. Flexi. Welkom!
Taalles in Gent (9000) - Francis
Francis
Gent
4.5/5 (2 reviews)
Niet alleen ben ik in het Frans opgevoed en heb ik Franstalige familie in Wallonië en Brussel maar eigenlijk heb ik al mijn hele leven interesse voor taal. Om de één of andere reden kan ik goed uitleggen wat ik zelf ken. Toen ik zelf nog naar school ging vroeg de leraar Frans me regelmatig om vooraan te komen en iets uit te leggen als het hem niet lukte.
Taalles in Merelbeke (9820) - Erwin
Erwin
Merelbeke
5/5 (1 reviews)
Ik geef reeds meer dan 25 jaar les in basisonderwijs. Taal is mijn passie. Lezen is mijn hobby. Met veel geduld help ik jouw kind graag verder in het beheersen van de Nederlandse taal.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Swaanhilde
Swaanhilde
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik geef momenteel Nederlandse les aan anderstalige jongeren. Daarnaast ben ik tweetalig opgevoed. Engels is mijn moedertaal. Ik hou van les geven en kennis te delen met anderen.
Taalles in Balegem (9860) - Val
Val
Balegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht Frans in het secundair onderwijs. Ik geef les in de tweede en derde graad ASO. Ik ben geduldig en kan goed iets uitleggen. Bijlessen ‘1 op 1’ hebben al heel vaak hun nut bewezen, het is dat extra duwtje in de rug!
Taalles in Mechelen (2800) - Sabine
Sabine
Mechelen
Nieuw
Door mijn studies in Vlaanderen heb ik Nederlands geleerd. Sinds 4 jaar geef ik bijles Nederlands aan Waalse leerlingen vanuit het middelbaar die moeilijkheden ervaren en geen motivatie hebben. Ik ben sinds kort verhuisd naar Mechelen en zou nu graag anderstaligen helpen door hen Nederlands te leren op een intuitieve en creatieve manier! Ik ben enthousiast en geduldig !
Taalles in Gentbrugge (9050) - Erika
Erika
Gentbrugge
Nieuw
Ervaring gecombineerd met geduld, veel enthousiasme en humor ... daarmee overtuig ik zelfs de allerkleinste 'taalknobbel' ;-) Als taallesgever doorliep ik in binnen- en buitenland alle niveaus (BSO tot hoger onderwijs), alle domeinen (algemeen tot vakspecifiek) en alle leeftijden (12 tot volwassenenonderwijs) met telkens even veel plezier ... voor beide partijen.
Taalles in Melle (9090) - Anne-li
Anne-li
Melle
Nieuw
Van jongs af aan probeerde mijn mama de -dt regels in mijn hoofd te krijgen. Ze had ook een hekel aan het sms-taaltje en zijn bijhorende afkortingen. Deze opvoeding zorgde ervoor dat mijn Nederlands heel beheerst en zo goed als foutloos is. Die kennis wil ik nu graag delen met andere mensen die het moeilijk hebben met de spelregels van onze ingewikkelde grammatica en spelling.
Taalles in Merelbeke (9820) - Jielke
Jielke
Merelbeke
Nieuw
Ik studeer nu voor lager onderwijs, maar Nederlands is ook lang een optie geweest. Uiteindelijk ben ik voor lager onderwijs gegaan, omdat ik voor deze leeftijd les wil geven.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Jan
Jan
Gentbrugge
Nieuw
Mijn Nederlands is goed, ik ben nogal zorgvuldig met correct taalgebruik, en ook Engels spreek ik al vele jaren, so when you're not too advanced in English, I'm sure I can help to move forward.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Joyce
Joyce
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben 24 jaar en student diergeneeskunde. Hiernaast ben ik tolk op evenementen. Ik heb ervaring in bijles geven tot het 5e middelbaar. Engels en Frans zijn mijn specialiteiten.
Taalles in Ledeberg (9050) - Caroline
Caroline
Ledeberg
Nieuw
Ik heb ruim 18 jaar ervaring met lessen Nederlands geven, voornamelijk aan hoogopgeleide anderstaligen. Moedertaalsprekers kunnen ook bij mij terecht voor een opfrissing van de grammatica - of spellingsregels en correctie van teksten. Geduld is een van mijn sterktes en ik maak voor u met plezier lesmateriaal op maat.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Nina
Nina
Gentbrugge
Nieuw
Na mijn studies werkte ik 1,5j in Frankrijk als gids in Stade De France (nationaal stadion). Ik gaf er rondleidingen in het Nederlands, Frans, Engels en Duits voor bedrijven, toeristen en scholengroepen. Vooral wie wat hulp kan gebruiken bij mondelinge vaardigheden, kan ik op weg zetten naar een vlotter gesprek in het Frans of Engels.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Merelbeke: geëvalueerd met 4.88 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Merelbeke, taalleraar Merelbeke, op zoek naar een taalleraar Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden