hondentoilettage Willebroek

Hulp voor hondentoilettage in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Willebroek

Hondentoilettage aan huis in Niel (2845) - Siana
Siana
Niel
5/5 (1 reviews)
Ik studeer dierenzorg. Ik kan de honden wassen, borstelen, drogen en nagels knippen. Teken verwijderen kan ik ook. Maar dan moet u zelf wel de nodige materialen hebben.
Hondentoilettage aan huis in Blaasveld (2830) - Yanaika
Yanaika
Blaasveld
5/5 (1 reviews)
Goede kennis van huisdieren omwille van opleiding en stage ik een dierenasiel. Het welzijn van het dier staat altijd op de eerste plaats. Ik help graag met de verzorging van je huisdier, op het tempo van het dier zelf zodat de handeling in kwestie zo min mogelijk stress en ongemak met zich meebrengt.
Hondentoilettage aan huis in Mechelen (2800) - Siege
Siege
Mechelen
5/5 (1 reviews)
In het dierenasiel heb ik ervaring opgelopen met betrekking tot het verzorgen van honden, indien deze speciale zorg nodig heeft. Trimmen ben ik echter niet voor opgeleid.
Hondentoilettage aan huis in Londerzeel (1840) - Nina
Nina
Londerzeel
Nieuw
Na mijn opleiding agro-en biotechnologie dierenzorg ben ik ook nog een extra jaar gaan studeren in Syntra voor hondentrimmer en pensionhouder. Daarbuiten heb ik ook al veel ervaring met hondenverzorging door oppas
Hondentoilettage aan huis in Niel (2845) - Nesibe
Nesibe
Niel
Nieuw
Grote dieren vriend ik zou het fijn vinden om je hond uit te laten, voeden als dat nodig is Het wassen wat u maar wenst. Ik sta voor u klaar als u nog vragen heeft stelt u die maar gerust Tot dan. Alleen maar liefde 🌹
Hondentoilettage aan huis in Mechelen (2800) - Jill
Jill
Mechelen
Nieuw
Hey , ik ben heel graag met honden bezig ik heb zelf veel honden en kan heel mijn dag er mee bezig houden ik maak ze schoon en fris en ik doe al de moeite voor het beestje met heel veel plezier !!!
Hondentoilettage aan huis in Niel (2845) - Kelly
Kelly
Niel
Nieuw
ik probeer honden zo goed mogelijk te verzorgen op welk vlak dan ook ik ben bereid om me verder in te leren over honden en meer te weten te komen over de verzorging
Hondentoilettage aan huis in Londerzeel (1840) - Katia
Katia
Londerzeel
Nieuw
Ik heb geen ervaring en geen verzorging voor honden , maar ben bereid om dat zeker te leren ! Ik hou wel heel veel van dieren ! Is altijd mijn droom geweest om dieren te verzorgen .
Hondentoilettage aan huis in Hombeek (2811) - Zenat
Zenat
Hombeek
Nieuw
ik hou van honden en ik heb ook hond ik will altijd met honde zijn dat die niet allen gaan voelen en ik will graag spelen met honden ook met andere dieren
Hondentoilettage aan huis in Willebroek (2830) - Sam
Sam
Willebroek
Nieuw
Ik ben zelf opgegroeid met honden, en zou mij geen leven zonder kunnen voorstellen. Ik kan wandelen, wassen, eten geven. Zelf heb ik een hond geadopteerd, die mishandeld geweest is. Ik ben geen gecertificeerde hondentrainer, maar heb wel geduld. De hond komt op de eerste plaats
Hondentoilettage aan huis in Rumst (2840) - Bianca
Bianca
Rumst
Nieuw
Bij een huisbezoek geef ik je hond eten, kan ik zijn bak proper maken en is er altijd plaats voor een knuffelmomentje. Zo heb je een happy dog bij terugkomst.
Hondentoilettage aan huis in Puurs (2870) - Veerlr
Veerlr
Puurs
Nieuw
Tevens ben ik ook herborist en help ik honden graag verder met problèmen zoals allergie, jeuk, nierproblemen op natuurlijke basis. Ik hou er van om honden te masseren en ze even te laten genieten
Hondentoilettage aan huis in Sint-katelijne-waver (2860) - Rani
Rani
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Hallo iedereen, ik ben volop bezig om mijn diploma te halen voor hondentrimmer. Ik hou ervan een de honden weer helemaal mooi te maken. Zelf heb ik een poedel die ik zelf trim en een duitse herder kruising. Heb je enkel een was of borstelbeurt nodig, ook daar ben ik voor te vinden! Hoe meer ik kan doen, hoe meer ervaring ik kan opbouwen.
Hondentoilettage aan huis in Rumst (2840) - Caro
Caro
Rumst
Nieuw
Altijd al had ik een voorliefde voor dieren. Ik ben sinds 4,5 jaar samen met mijn vriend die thuis opgroeide met 5 honden van verschillende rassen. Hierdoor werd ik snel gewend aan het leven met honden en verschillende karakters. Ook mijn ouders hebben een hond waar ik ook af en toe op pas. Graag zou ik in mijn vrije tijd ook mee willen helpen met de zorg voor uw viervoeter.
Hondentoilettage aan huis in Willebroek (2830) - Jana
Jana
Willebroek
Nieuw
Ik ben goed in het helpen van mensen! ik doe dit namelijk heel graag. En ik ben een grote fan van huisdieren! dit is dan ook nog iets wat ik dan graag zou doen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Willebroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Willebroek, hondentrimmer Willebroek, hondenverzorging Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden