kattenoppas Willebroek

Ontdek talentvolle catsitters in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Willebroek

Kattenoppas in Rumst (2840) - Anthony
Anthony
Rumst
5/5 (3 reviews)
Uw dier zou ten allen tijde met geduld en begrip behandeld worden, met respect voor alle behoeften (beweging, spelen, aandacht, liefde, kwaliteitsvol eten en zuiver water). Voornamelijk ervaring met honden. Sta open voor andere huisdieren en ben altijd bereid het nodige onderzoek te doen zodat ze van de geschikte zorg en opvang kunnen genieten. Instructies worden ook respectvol opgevolgd.
Kattenoppas in Londerzeel (1840) - Stefaan
Stefaan
Londerzeel
5/5 (3 reviews)
Ik ben een hondenliefhebber en samen met mijn gezin pas ik regelmatig op honden van kennissen of via ringtwice. We gaan 3a4 keer per dag wandelen met de honden (als ze zelf zin hebben uiteraard) en ook de rest van de dag krijgen ze aandacht en knuffels.
Kattenoppas in Boom (2850) - Hallie
Hallie
Boom
5/5 (3 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend. dus voor mij is op jouw beste vriend/in passen helemaal geen probleem. dit doe ik bij u thuis of bij mij, allemaal geen probleem zelf heb ik wel een kat dus ik hoop dat jouw huisdier met andere dieren overweg kan😁
Kattenoppas in Kapelle-op-den-bos (1880) - Anna
Anna
Kapelle-op-den-bos
5/5 (3 reviews)
Ik heb veel respect en geduld met dieren. Ik hou van lange wandelingen en plezier. Ik beschouw het gezelschap van dieren als het mooiste dat je je kunt voorstellen.Ik ben verantwoordelijk en punctueel.
Kattenoppas in Hombeek (2811) - Caroline
Caroline
Hombeek
5/5 (2 reviews)
Ik ben gek op dieren - we hebben thuis een hond, 3 katten en 4 konijntjes. Ik pas regelmatig met heel veel plezier op op dieren van kennissen en familie.
Kattenoppas in Mechelen (2800) - Yasmina
Yasmina
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik hou mij heel graag bezig met dieren en heb zelf een aantal huisdieren. Dus in petsitting heb ik het meeste interesse. Sta ook open voor huishoudelijke taken.
Kattenoppas in Mechelen (2800) - Francisca
Francisca
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik hou van dieren. Ik heb zelf een 2 katten en een kitten, dus ik kan wel voor u dier zorgen. Ze zitten bij mij perfect omdat ik me graag met dieren bezig hou. Ik weet wat ik moet doen als het op dieren aankomt.
Kattenoppas in Blaasveld (2830) - Yanaika
Yanaika
Blaasveld
5/5 (1 reviews)
Goede kennis van huisdieren en hun gedrag, lichaamstaal en veel meer! Ik heb veel geduld, blijf rustig, zachtaardig en liefdevol in mijn omgang met dieren. Uw “furrbaby” is in goede handen bij mij en krijgt de beste zorgen.
Kattenoppas in Mechelen (2800) - Siege
Siege
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Mogelijk voor knaagdieren en reptielen, katten valt te bespreken. Ruime ervaring: -bachelor agro- en biotechnologie dierenzorg, 2,5j werkzaam in een dierenasiel, stages,…
Kattenoppas in Boom (2850) - Théra
Théra
Boom
Nieuw
Hoi, ik heb altijd zelf huisdieren gehad (honden, katten en vogels) en heb dus een groot hart voor dieren. Ik zou dan ook heel graag op jullie diertjes letten als jullie weg moeten. Ik woon in een duplex-appartement dus aan ruimte is er geen gebrek. Aangezien ik vlakbij de Schorre woon kan ik ook geregeld gaan wandelen indien ik op een hond(je) moet passen. Zoek je een goede oppas voor je viervoeter? Aarzel dan zeker niet om deze grote dierenvriend te contacteren.
Kattenoppas in Willebroek (2830) - Seyma
Seyma
Willebroek
Nieuw
Ik ben altijd al een dierenliefhebber geweest, en heb sinds kinds af aan katten gehad. Ook nu heb ik een kater, die ik enorm graag zie. Katten zijn mijn lievelingsdieren en daarom denk ik dat petsitten de ideale job is voor mij!
Kattenoppas in Niel (2845) - Sascha
Sascha
Niel
Nieuw
Hallo, ik ben een dierenvriend en ik hou vooral van honden ik heb vroeger goed voor mijn hond gezorgd en nu zorg ik soms op honden en katten van mijn neef. Ik ben ook bereid om voor u hond bij u op te passen en uit te laten en eten te geven. Ik ben zeer lief met dieren. Ze zullen vast en zeker gelukkig zijn. Tot snel?
Kattenoppas in Boom (2850) - Maxime
Maxime
Boom
Nieuw
Mijn vriend en ik wonen onlangs samen te Boom. Door de vele natuur zoals: de schorre en boom park is dit de perfecte buurt om jouw hond uit te laten! Ik ben er zeker van dat jouw viervoeter zich gelukkig bij mij zou voelen ☺️
Kattenoppas in Duffel (2570) - Laura
Laura
Duffel
Nieuw
Ik heb zelf 2 katten en een mooi gevuld aquarium.. ik kan na het werk langsgaan en je dier verzorgen, eventjes samen spelen, knuffelen of wandelen..
Kattenoppas in Rumst (2840) - Hanne
Hanne
Rumst
Nieuw
Met dieren bezig zijn is voor mij heel belangrijk. Het maakt mij oprecht blij. Ik heb zelf een hondje en een hele grote tuin. Ik ben bereid voor uw diertje te zorgen, te voeden, te wandelen, ook wil ik tot bij u komen. Het belangrijkste voor mij is dat ik goed overeen kom met de diertjes en dat zij gelukkig zijn! grtjs Hanne
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Willebroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Willebroek, kattenoppas gezocht Willebroek, kattenhotel Willebroek, kattenpension Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden