kattenoppas Willebroek

Ontdek talentvolle catsitters in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Willebroek

Kattenoppas in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
Hemiksem
5/5 (6 reviews)
Ik ben de laatste twee jaar in augustus twee weken gaan oppassen op een Duitse Herder, een Labrador, een kleine poedel, een kat en drie kippen allemaal in hetzelfde huis, dus meerdere dieren tegelijk is ook geen enkel probleem voor mij. Ik die dit graag omdat ik het heel leuk en ontspannend vind om met dieren bezig te zijn. Zelf heb ik twee katten en een Engelse Cocker Spaniel die heel graag met andere honden speelt en zeker niet dominant is.
Kattenoppas in Londerzeel (1840) - Stefaan
Stefaan
Londerzeel
5/5 (2 reviews)
Ik ben dierenliefhebber maar heb door omstandigheden momenteel enkel een paar kippen. Als kind had ik een hond. Omdat ik later door mijn job te weinig thuis was, vond ik het beter om geen hond te houden. We hebben wel 13 jaar een kat gehad. Omdat ik nu een andere job heb, heb ik meer tijd en ik zou graag opnieuw wat meer met dieren bezig zijn.
Kattenoppas in Hemiksem (2620) - Gitte
Gitte
Hemiksem
3.5/5 (2 reviews)
Ik hou me graag bezig met dieren, ik speel er graag mee en zorg voor goede beweging. Maar ik ben ook verantwoordelijk voor eten schoon maken van de kattenbak en zeker voor medische zorgen. Ik kan pilletjes geven en en medicatie geven aangezien ik ook huisdieren heb met medische problemen.
Kattenoppas in Zemst (1980) - Charlotte
Charlotte
Zemst
5/5 (1 reviews)
Ik heb sins mijn 8 jaar een lieve labrador gehad en vaak zijn er andere honden bij ons op bezoek/vakantie geweest. Ik vind het heerlijk om met de hond te gaan wandelen en ze te verwennen met aandacht. Ik heb ook andere huisdieren (gehad) zoals konijnen en een paard.
Kattenoppas in Bonheiden (2820) - Renee
Renee
Bonheiden
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf altijd al vanaf baby een hond ik huis gehad, sinds een jaar niet meer. Heb al verschillende keren gepast op een jonge boxer. Heel energiek beestje, maar kan ook heel goed om met oude en rustige honden aangezien onze hond een Engelse Bulldog was en hier totaal het tegenovergestelde van was.
Kattenoppas in Hombeek (2811) - Caroline
Caroline
Hombeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben gek op dieren - we hebben thuis een hond, 3 katten en 4 konijntjes. Ik pas regelmatig met heel veel plezier op op dieren van kennissen en familie.
Kattenoppas in Mechelen (2800) - Yasmina
Yasmina
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik hou mij heel graag bezig met dieren en heb zelf een aantal huisdieren. Dus in petsitting heb ik het meeste interesse. Sta ook open voor huishoudelijke taken.
Kattenoppas in Kapelle-op-den-bos (1880) - Anna
Anna
Kapelle-op-den-bos
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel respect en geduld met dieren. Ik hou van lange wandelingen en plezier. Ik beschouw het gezelschap van dieren als het mooiste dat je je kunt voorstellen.Ik ben verantwoordelijk en punctueel.
Kattenoppas in Hemiksem (2620) - Silke
Silke
Hemiksem
Nieuw
Hallo, ik ben al van toen ik klein was met dieren bezig en ik heb al erg lang een kat. In de loop der jaren zijn dat dan 3 honden, 2 katten en een konijn geworden. Er hebben ook hamsters, cavia's en vissen bij on gezeten. Ik kan dus goed uit het gedrag van een dier afleiden wat er gaande is.
Kattenoppas in Boom (2850) - Théra
Théra
Boom
Nieuw
Hoi, ik heb altijd zelf huisdieren gehad (honden, katten en vogels) en heb dus een groot hart voor dieren. Ik zou dan ook heel graag op jullie diertjes letten als jullie weg moeten. Ik woon in een duplex-appartement dus aan ruimte is er geen gebrek. Aangezien ik vlakbij de Schorre woon kan ik ook geregeld gaan wandelen indien ik op een hond(je) moet passen. Zoek je een goede oppas voor je viervoeter? Aarzel dan zeker niet om deze grote dierenvriend te contacteren.
Kattenoppas in Hemiksem (2620) - Arthur
Arthur
Hemiksem
Nieuw
Al sinds mijn 2 jaar ben ik een groot dierenfanaat. Ik heb 100en boeken en films over de natuur en National Geographic. Ik heb thuis zelf een kat en een schildpad. Ik hou van honden, al heb ik er nooit 1 gehad. Ik ging dus altijd wandelen met de hond van de buren of van mijn vrienden. Ik heb een grote tuin met een bos achterin de tuin. Ik woon langs de Schelde waar men vele wandelingen kan maken.
Kattenoppas in Duffel (2570) - Sarah
Sarah
Duffel
Nieuw
Ik ben een enorme dierenliefhebber. Spijtig genoeg mogen wij in ons appartementje geen huisdieren houden. Daarom zorg ik met plezier voor jullie dieren!
Kattenoppas in Willebroek (2830) - Seyma
Seyma
Willebroek
Nieuw
Ik ben altijd al een dierenliefhebber geweest, en heb sinds kinds af aan katten gehad. Ook nu heb ik een kater, die ik enorm graag zie. Katten zijn mijn lievelingsdieren en daarom denk ik dat petsitten de ideale job is voor mij!
Kattenoppas in Niel (2845) - Sascha
Sascha
Niel
Nieuw
Hallo, ik ben een dierenvriend en ik hou vooral van honden ik heb vroeger goed voor mijn hond gezorgd en nu zorg ik soms op honden en katten van mijn neef. Ik ben ook bereid om voor u hond bij u op te passen en uit te laten en eten te geven. Ik ben zeer lief met dieren. Ze zullen vast en zeker gelukkig zijn. Tot snel?
Kattenoppas in Boom (2850) - Maxime
Maxime
Boom
Nieuw
Mijn vriend en ik wonen onlangs samen te Boom. Door de vele natuur zoals: de schorre en boom park is dit de perfecte buurt om jouw hond uit te laten! Ik ben er zeker van dat jouw viervoeter zich gelukkig bij mij zou voelen ☺️
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Willebroek: geëvalueerd met 4.81 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Willebroek, kattenoppas gezocht Willebroek, kattenhotel Willebroek, kattenpension Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden