petsitter Herent

Ontdek talentvolle petsitters in Herent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Herent

Petsitter in Haacht (3150) - Astrid
Astrid
Haacht
5/5 (10 reviews)
ben al heel mijn leven dierenvriend, zelf katten en honden gehad en momenteel in he bezit van een grijze roodstaartpapegaai. Wil dieren vooral een gelukkig leven geven.Liefst in een straal van 20 km van woonplaats
Petsitter in Herent (3020) - Iris
Iris
Herent
5/5 (9 reviews)
Een avondje uit met vrienden, een trouwfeest, een ziekenhuisopname.. Ik ben zeker bereid om je kat/ hond op te vangen, van eten en drinken te voorzien en uit te laten. Wij hebben zelf 2 katjes en vinden het ook belangrijk om deze niet te lang alleen te laten.
Petsitter in Herent (3020) - Julie
Julie
Herent
5/5 (3 reviews)
Als kind had ik vroeger een Bolognezer (Maltezer) en een Westie. Later had ik een Sheltie die achteraf naar mijn grootmoeder is gegaan omdat deze jaloers gedrag vertoonde aan mijn pasgeboren dochterje. Daar kon ik dan nog regelmatig bij haar op bezoek en al eens oppassen en verzorgen indien nodig. Nu komt de Border Collie ook regelmatig op bezoek.
Petsitter in Wilsele (3012) - Flo
Flo
Wilsele
5/5 (3 reviews)
Hallo! Ik ben een enorme dierenvriend en ga graag wandelen. Heb nu ook heel wat extra tijd door mijn online lessen dus eens wandelen met uw hond lijkt me ideaal! Heb vroeger namelijk ook een hond gehad waar ik heel erg graag mee wandelde en dat mis ik nu wel
Petsitter in Haacht (3150) - Tom
Tom
Haacht
5/5 (3 reviews)
Als geattesteerd instructeur weet ik dat naar de hondenschool gaan best spannend kan zijn. Wat hulp krijgen is dan vaak erg handig. Naast braaf leren naast je zitten is er in gezinsverband nog zo veel meer waar je als baasje een duwtje in de rug kan gebruiken. Ik help je graag van het kiezen voor de juiste pup tot kiezen van voeding en tools tot hoe help ik mijn hondje op leeftijd
Petsitter in Herent (3020) - Orozco barrios
Orozco barrios
Herent
5/5 (2 reviews)
ik heb mijn honden in curaçao ,leren om te zit geef pot en stay een e spot , ik was altijd ook zorg voor mijn dieren als ze zijn ziek ik hou om te stappen met de honden buiten
Petsitter in Wilsele (3012) - Inge
Inge
Wilsele
5/5 (2 reviews)
Ik ben dierenarts van opleiding. Ik heb zelf 2 honden, 3 katten, dwergpapegaaien en guppies. Ik kan ook medicatie geven indien nodig. We gaan minstens 2 keer per dag buiten (wandelen). Eventueel trainingen.
Petsitter in Winksele (3020) - Tessa
Tessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Winksele
5/5 (1 reviews)
Van jongsaf ben ik al een grote dierenvriend. Heb altijd veel dieren gehad thuis om voor te zorgen. Momenteel zorg ik met zeer veel liefde voor mijn 2 viervoeters. Ben bereid om met uw hond te gaan wandelen, oppassen en te voeden wanneer u niet thuis bent, dit bij u thuis in de vertrouwde omgeving.
Petsitter in Herent (3020) - Amber
Amber
Herent
5/5 (1 reviews)
Ik heb werkelijk een passie voor dieren en in het bijzonder voor honden! Al van kleins af aan hadden we thuis dieren en hield ik me voor en na school bezig met hun verzorging.
Petsitter in Herent (3020) - Stijn
Stijn
Herent
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf eigenaar van enkele katten. Doordat ik in een rustige omgeving ben opgegroeid kwamen er veel zwerfkatten bij ons op bezoek (soms wel 10 tegelijkertijd). Eten en drinken geven, kattenbakken en ongelukjes opkuisen zijn geen probleem
Petsitter in Herent (3020) - Jana
Jana
Herent
5/5 (1 reviews)
Ik ben dol op katten! Ik heb zelf ooit twee katten gehad en weet does hoe om ze te verzorgen en blij te maken. Wil je op vakantie of misschien een avondje uit maar je wil je kat niet alleen laten? Geen probleem, ik kom er aan!
Petsitter in Herent (3020) - Fennie
Fennie
Herent
5/5 (1 reviews)
Als grote dierenvriend, hou ik ervan om bij honden, katten maar ook andere diertjes te zijn. Indien je zelf graag een avondje uit wil, of je gewoon niet voor je diertje kan zorgen voor een korte periode, ben ik zeer bereid dit van je over te nemen. Zoek je daarom een oppas voor je diertje, kom ik met veel plezier langs om de verzorging op mij te nemen!
Petsitter in Veltem-beisem (3020) - Nina
Nina
Veltem-beisem
Nieuw
Hallo ik ben Nina en ik ben 17 jaar van jongs af aan ben ik al met dieren bezig. ik studeer dierenzorg dus ik heb wel heel wat ervaring met dieren Soms ga ik ook helpen bij een opvanggezin voor kittens thuis heb 3 honden en 5 katten ik zou graag bij het baasje thuis op het dier gaan passen ik heb wel geen rijbenwijs maar ik kan met het openbaar vervoer mij verplaatsen of ik kan rekenen op mijn moeder met de auto. heb je intrese laat dan snel iets weten
Petsitter in Wilsele (3012) - Aerin
Aerin
Wilsele
Nieuw
Ik ben een enorme dierenvriend, voornamelijk van honden! Het zijn zo’n warme, energieke en sociale dieren, wat me een heel positief en gelukkig gevoel geeft. Ik ben ook zeer zorgend.
Petsitter in Herent (3020) - Leigh
Leigh
Herent
Nieuw
Ik wandel heel graag met honden en ik heb persoonlijke ervaring met grote en kleine honden. 30 minuten tot 1 uur wandelen is geen probleem voor mij :)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Herent

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Herent: geëvalueerd met 5.0 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Herent, pet sitting in Herent, dierenopvang Herent, dierenpension Herent ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden