petsitter Bierbeek

Ontdek talentvolle petsitters in Bierbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Bierbeek

Petsitter in Bierbeek (3360) - Jonny
Jonny
Bierbeek
4.86/5 (14 reviews)
Ik ben een groot dierenliefhebber en heb zelf katten, kippen en eenden. Ik kan 1x per dag langs komen om je dieren te verzorgen en/of met de hond te gaan wandelen
Petsitter in Leuven (3000) - Gunther
Gunther
Leuven
4.55/5 (11 reviews)
Al jarenlang help ik met veel plezier vrienden, famillie en studenten met wiskunde en wetenschap. Ik deel graag mijn ervaring en kennis tegen een eerlijke prijs. Ik heb ervaring met middelbaar, universiteit, hoge school, proefexamen arts en examencommissie op alle niveau's en kan dit geven in Leuven, bij jou thuis of online.
Petsitter in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
Leuven
5/5 (5 reviews)
Thuis werk ik veel met dieren. Ik leer snel bij en kan werken volgens uw gewoontes zodat de dieren niet in de war raken. Indien er extra vertroeteling aan te pas moet komen ben ik uw man!
Petsitter in Heverlee (3001) - Simon
Simon
Heverlee
5/5 (5 reviews)
Weinig ervaring. Enkel met honden van vrienden gewandeld. Maar wel zeer gemotiveerd natuurlijk om met jou hond te gaan wandelen. Het liefst natuurlijk in een mooi stukje natuur waar je hond zich helemaal kan uitleven.
Petsitter in Heverlee (3001) - Silvia
Silvia
Heverlee
5/5 (3 reviews)
Hi I like to walk and I love dogs and all animals I live in Heverlee and love green areas I am the right person for you :) Please select me ! All the best Silvia A
Petsitter in Haasrode (3053) - Sievert
Sievert
Haasrode
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ik heb heel mijn leven al verschillende katten gehad. Langharig, kortharig, wilde katten en huiskatten. Ik ben recent terug gekeerd uit het buitenland en heb op deze moment geen huisdier aanwezig. Dit mis ik enorm en zouw met veel plezier op jouw dier komen passen of voor zorgen.
Petsitter in Leuven (3000) - Randy
Randy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik heb veel liefde voor en affiniteit met dieren, in het bijzonder katten. Ik heb een paar jaar als vrijwilliger in een dierenasiel gewerkt, en heb ook al enkele keren gecatsit voor vrienden.
Petsitter in Pellenberg (3212) - Hilde
Hilde
Pellenberg
5/5 (2 reviews)
Wij hebben jaren lang duitse doggen gehad. Heel lieve honden. Maar onze laatste is nu overleden en heeft veel afgezien. Zelf willen we ons van verdriet besparen. En wandelen met een hond is goed voor het dier maar ook goed voor mezelf. Dat is verplichte ontspanning.
Petsitter in Heverlee (3001) - Niels
Niels
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend. Ik hou ervan om dieren gezelschap te geven. Zelf vind ik het ook jammer als mijn eigen dieren alleen moeten zijn als ik op verlof ben.
Petsitter in Leuven (3000) - Paco
Paco
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo! Voor een klein prijsje ga ik met uw hond een wandeling maken wanneer het voor u even moeilijk is. Ik ben vaak onmiddellijk beschikbaar in en rond Leuven. Uiteraard draag ik goed zorg voor uw trouwe viervoeter.
Petsitter in Bierbeek (3360) - Iris
Iris
Bierbeek
5/5 (1 reviews)
Bent u op zoek naar een oppas voor uw hond voor een korte of langere periode? Uw viervoeter is meer dan welkom bij ons. Ook voor het uitlaten van uw viervoeter kan u een beroep op ons doen. Zelf hebben we reeds vele jaren ervaring met honden. Uw hond is in goede handen bij ons, zodat u er met een gerust hart even tussenuit kan.
Petsitter in Leuven (3000) - Judith
Judith
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben een rustig en vrolijk persoon met een zorgzame benadering zowel met mensen als dieren. Mijn liefde voor honden is heel groot aangezien ik zelf altijd honden heb gehad.
Petsitter in Bierbeek (3360) - Maren
Maren
Bierbeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben erg goed met dieren, thuis hadden we er zelf veel gehad. Andere vertrouwende mij in het verleden reeds met hun hond om een wandeling te gaan maken. Ze kwamen uitgeput maar voldaan thuis! :)
Petsitter in Pellenberg (3212) - Koen
Koen
Pellenberg
5/5 (1 reviews)
Ik heb al vele verschillende huisdieren gehad dus weet wel wat af van voeding en voedingssupplementen. Ik ben betrouwbaar en voer tot in de puntjes uit wat er van me verwacht wordt, zodat u van uw uitje (vakantie, of werk) kan genieten.
Petsitter in Heverlee (3001) - Lukas
Lukas
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met mijn hond Nida, een labrador retriever, sinds ik 11 jaar was. Ik knuffelde, speelde, wandelde en loopte enorm graag met haar in de natuur. Het is heel gezond voor ons allebei, kort of lang. Ik heb ook ervaring met probleemgedrag en met verzorging van honden. Ik ben beschikbaar naargelang mijn studierooster, vooral in de namiddag, 's avonds en in het weekend.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Bierbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Bierbeek: geëvalueerd met 4.96 door 53 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Bierbeek, pet sitting in Bierbeek, dierenopvang Bierbeek, dierenpension Bierbeek ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden