petsitter Veltem-beisem

Ontdek talentvolle petsitters in Veltem-beisem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Veltem-beisem

Petsitter in Haacht (3150) - Astrid
Astrid
Haacht
5/5 (10 reviews)
ben al heel mijn leven dierenvriend, zelf katten en honden gehad en momenteel in he bezit van een grijze roodstaartpapegaai. Wil dieren vooral een gelukkig leven geven.Liefst in een straal van 20 km van woonplaats
Petsitter in Herent (3020) - Iris
Iris
Herent
5/5 (9 reviews)
Een avondje uit met vrienden, een trouwfeest, een ziekenhuisopname.. Ik ben zeker bereid om je kat/ hond op te vangen, van eten en drinken te voorzien en uit te laten. Wij hebben zelf 2 katjes en vinden het ook belangrijk om deze niet te lang alleen te laten.
Petsitter in Berg (1910) - Melissa
Melissa
Berg
5/5 (8 reviews)
Heb je iemand nodig om jouw lieveling te vertroetelen tijdens jouw afwezigheid? Geen zorgen, ik zorg ervoor dat ze niks te kort komt of komen en dat alles in orde is.
Petsitter in Everberg (3078) - Kathy
Kathy
Everberg
5/5 (6 reviews)
Ik heb vroeger zelf honden en katten gehad maar momenteel zelf geen huisdieren. Elk moment dat ik dus kan doorbrengen met je kat of hond zijn genietmomentjes voor mij. Katten en vooral honden voelen zich meteen op hun gemak bij mij en komen spontaan tegen mij aanliggen. Ik ben streng maar ook superlief, aan knuffels geen gebrek. Ik ben een rustige persoon en respectvol voor andermans eigendom.
Petsitter in Berg (1910) - Jelle
Jelle
Berg
5/5 (6 reviews)
Ik heb zelf al 5 honden gehad en ben een enorme dierenvriend. Ik wandel graag met jullie huisdieren. Geef mij gerust een seintje dan spreken we iets af!
Petsitter in Herent (3020) - Julie
Julie
Herent
5/5 (3 reviews)
Als kind had ik vroeger een Bolognezer (Maltezer) en een Westie. Later had ik een Sheltie die achteraf naar mijn grootmoeder is gegaan omdat deze jaloers gedrag vertoonde aan mijn pasgeboren dochterje. Daar kon ik dan nog regelmatig bij haar op bezoek en al eens oppassen en verzorgen indien nodig. Nu komt de Border Collie ook regelmatig op bezoek.
Petsitter in Wilsele (3012) - Flo
Flo
Wilsele
5/5 (3 reviews)
Hallo! Ik ben een enorme dierenvriend en ga graag wandelen. Heb nu ook heel wat extra tijd door mijn online lessen dus eens wandelen met uw hond lijkt me ideaal! Heb vroeger namelijk ook een hond gehad waar ik heel erg graag mee wandelde en dat mis ik nu wel
Petsitter in Leuven (3000) - Sylvia
Sylvia
Leuven
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Sylvia en ben 21 jaar oud. Ik hou van jongs af aan al enorm veel van dieren. Ik zou graag voor uw huisdier komen zorgen, eten geven, ze verwennen, ermee spelen en/of uitlaten. Ik heb zelf een kat, en mijn vriend heeft een hond die ik regelmatig uitlaat. Ik heb ook ervaring met bange katten gerust te stellen en voor hen te zorgen. Ik hoop u en uw huisdier snel te ontmoeten!
Petsitter in Haacht (3150) - Tom
Tom
Haacht
5/5 (3 reviews)
Als geattesteerd instructeur weet ik dat naar de hondenschool gaan best spannend kan zijn. Wat hulp krijgen is dan vaak erg handig. Naast braaf leren naast je zitten is er in gezinsverband nog zo veel meer waar je als baasje een duwtje in de rug kan gebruiken. Ik help je graag van het kiezen voor de juiste pup tot kiezen van voeding en tools tot hoe help ik mijn hondje op leeftijd
Petsitter in Heverlee (3001) - Joke
Joke
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Hej daar! Ik Ben eem enorme liefhebber van honden. Doordat ik te Klein woon Ben ik niet in de mogelijkheid er eentje te houden....mis het enorm een hond rond mij af en toe....dus zoek jij iemand om af en toe de hond uit te laten. Laat het mij weten en ik kijk of ik kan! Groetjes
Petsitter in Herent (3020) - Orozco barrios
Orozco barrios
Herent
5/5 (2 reviews)
ik heb mijn honden in curaçao ,leren om te zit geef pot en stay een e spot , ik was altijd ook zorg voor mijn dieren als ze zijn ziek ik hou om te stappen met de honden buiten
Petsitter in Herent (3020) - Dominika
Dominika
Herent
5/5 (2 reviews)
Ik hou van dieren. Ik kan ze helaas zelf niet hebben omdat de eigenaar van mijn appartement het daar niet mee eens is.Neem contact met mij open en ik zal zo goed mogelijk voor uw huisdier zorgen
Petsitter in Wilsele (3012) - Inge
Inge
Wilsele
5/5 (2 reviews)
Ik ben dierenarts van opleiding. Ik heb zelf 2 honden, 3 katten, dwergpapegaaien en guppies. Ik kan ook medicatie geven indien nodig. We gaan minstens 2 keer per dag buiten (wandelen). Eventueel trainingen.
Petsitter in Erps-kwerps (3071) - Hannes
Hannes
Erps-kwerps
5/5 (1 reviews)
Al van kinds af heb ik heel graag dieren, het liefst heb ik Honden maar alle andere dieren vind ik zeker ook fijn! Ik heb al gepetsit op honden en katten en had zelf vroeger een kat, konijn, cavia, fret en kippen. Ik hou van alle dieren en heb geen schrik om er mee te knuffelen!
Petsitter in Kortenberg (3070) - Magali
Magali Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortenberg
5/5 (1 reviews)
Hondenverzorging is een breed woord, ik sta paraat om je hond(en) een bad te geven, is grondig te borstelen, medicatie toe te dienen, etc. Ik zit zelf ook in mijn laatste jaar verpleegkunde, dus het zorgen zit wel echt in mij!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Veltem-beisem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Veltem-beisem: geëvalueerd met 5.0 door 70 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Veltem-beisem, pet sitting in Veltem-beisem, dierenopvang Veltem-beisem, dierenpension Veltem-beisem ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden