petsitter Linden

Ontdek talentvolle petsitters in Linden

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Linden

Petsitter in Kessel lo (3010) - Lauren
Lauren
Kessel lo
4.83/5 (6 reviews)
Ik houd ervan om wandelingen te maken en doe dit bijna dagelijks. Een hond maakt dit des te leuker. Ik woon dichtbij het provinciaal domein waar het prachtig is om te wandelen.
Petsitter in Kessel lo (3010) - Thijs
Thijs
Kessel lo
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf 2 hondjes, namelijk dwergkeesjes, waar ik dagelijks met zeer veel plezier mee ga wandelen. Ik let regelmatig ook op de hond van mijn buren. Ik zou dit graag als bijverdienste willen verder doen.
Petsitter in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
Kessel lo
4.33/5 (3 reviews)
Ik ben sinds kleins af aan met honden opgegroeid. Ik hou ervan om tijd met ze door te brengen. Ook heb ik zelf een hondje dat steeds aan mijn zijde staat. Kijk er echt heel hard naar uit om jullie lieve viervoeters te ontmoeten.
Petsitter in Lubbeek (3210) - Ana
Ana
Lubbeek
5/5 (3 reviews)
In my family home for almost 20 years I had a dog, a German Shepherd, who was my best Friend. Now I can't have a pet because I am renting a room in Leuven. I am a dog lover, I would like to have contact with them. I can take both short and long walks, preferably in the forest.
Petsitter in Kessel lo (3010) - Sarah
Sarah
Kessel lo
5/5 (2 reviews)
Thuis ga ik altijd steevast met de honden (Cane Corso en Labrador) wandelen! Maar hier in Leuven, waar ik nu woon, zijn huisdieren jammer genoeg niet toegelaten. Dus ik ga met veel enthousiasme met uw hond een mooie wandeling maken. Aangezien ik een loopster ben, ken ik de regio zeer goed!
Petsitter in Pellenberg (3212) - Hilde
Hilde
Pellenberg
5/5 (2 reviews)
Wij hebben jaren lang duitse doggen gehad. Heel lieve honden. Maar onze laatste is nu overleden en heeft veel afgezien. Zelf willen we ons van verdriet besparen. En wandelen met een hond is goed voor het dier maar ook goed voor mezelf. Dat is verplichte ontspanning.
Petsitter in Kessel lo (3010) - Anne
Anne
Kessel lo
4.0/5 (1 reviews)
Ik wil graag van bij u thuis (in mijn buurt) uw hond mee op wandel nemen. Momenteel heb ik zelf geen dieren, maar heb in het verleden wel twee keer een hond opgevoed.
Petsitter in Bierbeek (3360) - Iris
Iris
Bierbeek
5/5 (1 reviews)
Bent u op zoek naar een oppas voor uw hond voor een korte of langere periode? Uw viervoeter is meer dan welkom bij ons. Ook voor het uitlaten van uw viervoeter kan u een beroep op ons doen. Zelf hebben we reeds vele jaren ervaring met honden. Uw hond is in goede handen bij ons, zodat u er met een gerust hart even tussenuit kan.
Petsitter in Kessel lo (3010) - Jingyuan
Jingyuan
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
I love cats and I have a cat by my own that I treat it like my child. And I do have some experiences of taking care of cats. I know how to take care of them and how to keep them safe and healthy.
Petsitter in Linden (3210) - Joyce
Joyce
Linden
5/5 (1 reviews)
Naast mijn werk ben ik ook nog een grote dierenvriend. Mijn hobby is dan ook paardrijden maar ook andere dieren verzorgen is geen enkel probleem. Katten, honden en andere huisdieren verzorg ik alsof ze van mezelf zouden zijn. Dit is voor mij de ideale ontspanning na het werk.
Petsitter in Pellenberg (3212) - Koen
Koen
Pellenberg
5/5 (1 reviews)
Ik heb al vele verschillende huisdieren gehad dus weet wel wat af van voeding en voedingssupplementen. Ik ben betrouwbaar en voer tot in de puntjes uit wat er van me verwacht wordt, zodat u van uw uitje (vakantie, of werk) kan genieten.
Petsitter in Kessel lo (3010) - Hilde
Hilde
Kessel lo
Nieuw
Ben al van jonge leeftijd bezig met dieren, gaande van honden, katten en paarden. Heb ook een aantal jaar rijles gegeven aan jongeren, jongvolwassenen en mensen met een beperking. Heb een hart voor dieren en sta altijd klaar voor hen.
Petsitter in Kessel lo (3010) - Els
Els
Kessel lo
Nieuw
Ik weet hoe belangrijk het is om een avond,weekend,week eens er tussenuit te zijn zonder je zorgen te maken voor je hond of kat. Moeilijk te been of geen tijd het zijn allemaal mogelijke situaties dat je kunnen belemeren om je trouwe vriend eens uit te laten. Ik kom met heel veel liefde langs om voor hen te verzorgen en met deze te gaan wandelen of ze naar de dierendarts of hondentrimsalon brengen. Post uithalen, planten water geven is geen enkel probleem.
Petsitter in Kessel lo (3010) - Sander
Sander
Kessel lo
Nieuw
Hey, Ik heb zelf een Golden Retriever van 5 jaar oud. Ik ben opgegroeid met honden thuis, Duitse doggen, grote loebassen dus. U mag me steeds contacteren als u hulp nodig heeft met uw hond in het Leuvense. Groetjes
Petsitter in Kessel lo (3010) - Lien
Lien
Kessel lo
Nieuw
Ik ga graag met dieren om. Ik kom ze met plezier bij uw thuis verzorgen, voeden of ga er mee wandelen. Zelf heb ik een kat, maar honden en konijnen vind ik ook geweldig.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Linden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Linden: geëvalueerd met 4.83 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Linden, pet sitting in Linden, dierenopvang Linden, dierenpension Linden ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden