personal trainer Ekeren

Ontdek talentvolle personal trainers in Ekeren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Ekeren

Furat is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Antwerpen (2050) - Furat
Furat
Antwerpen
4.96/5 (25 reviews)
Ik ben Furat een Robot operator, heb 4 jaar kickboksen gedaan zowel trainen als les geven en ik heb oranje band in judo en der naast grootte ervaring op het fitness gebied heb conditie les en bootcamp en kracht gegeven en ook op het voeding gebied. Benader mij gewoon en u zult geen spijt van krijgen.
Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.95/5 (22 reviews)
Afgestudeerd in de sportschool, heb ervaring met sportles geven. Arbitrage in enkele sporten. Ben getraind in verschillende disciplines en heb een tijd lang personal training gegeven. Dit om extra ervaring op te doen. En te leren omgaan met verschillende trainingsdoelen voor verschillende personen.
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Liew
Liew
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben altijd gepassioneerd om zowel fysiek als mentaal actief te zijn. Ik organiseerde een ultiem frisbeespel in Park Spoornord in 2018, en ik heb een uitgebreide training geleid (en het staat open voor iedereen en alle leeftijden). Ik help je graag door het gezonde pad en het is nooit te laat om te beginnen met het nemen van goede zorg voor jezelf!
Personal trainer in Deurne (2100) - Marieke
Marieke
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik ben 28 jaar en al 4 jaar voltijds sportleerkracht in het middelbaar. Ik werk graag doelgericht en science based om zo efficiënt mogelijk de gewenste resultaten te bereiken. Je kan bij mij terecht voor o.a. krachttraining op maat, bodybuilding, functionele en sportspecifieke training, algemene fitheid en afvallen. Dit allemaal kan via online begeleiding, bij uw thuis of op locatie!
Personal trainer in Berchem (2600) - Joeri
Joeri
Berchem
5/5 (3 reviews)
Na enkele intensieve opleidingen te hebben gevolgd en praktijkervaring te hebben opgedaan kan ik je goed helpen als personal trainer. Dat doe ik in enkele Antwerpse parken zodat je ook in de buitenlucht komt. Over een win-win gesproken!
Personal trainer in Berchem (2600) - Bart
Bart
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ben Bart ...vanaf m’n 7 jaar getennist,ben nu 44 jaar,heb 19 jaar competitie gespeeld op hoog niveau..heb cursus gehad van Steve Martens(Belgische coach)wil tennisles gaan geven aan beginnende tennissers of al basis...per 2 of alleen,zodat je veel leert en niet enkel ballen raapt..heb al m’n materiaal dus kan direct beginnen...uurloon zit tussen de 20a 30€/u..Bart
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als jonge twintiger zit ik al 6 jaar in de fitnesswereld (competitief) en ben ik personal trainer. Kennis van afvallen tot het bewust aankomen om spiermassa te creëren. Je kan dus bij mij terecht voor onder andere krachttraining/bodybuilding (focus op spiermassa), functionele trainingen, conditionele oefeningen en afvallen. Ik kan in het mogelijke gewichten en ander trainingsmateriaal voorzien.
Personal trainer in Deurne (2100) - Thalles
Thalles
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben voetballer gewest, ik heb met kinderen van 3-21 jaar gewerkt, als coach. Verder heb ik met Leandro da Silva gewerkt een bekend coach uit Antwerpen.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Khalid
Khalid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Met heel veel ervaring in Sport en gezondheid ben ik een zeer geschikte kandidaat voor Sportchoach . naast mijn Telecom onderneming spendeer ik de rest van mijn tijd in sporten gezondheid en leren hoe de mensen lichaam optimaal kan functioneren
Personal trainer in Kapellen (2950) - Joelle
Joelle Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Reeds enkele jaren ervaring als yoga teacher tot corona kwam. Nu wil ik graag terug lesgeven. Ik heb ondertussen verder gestudeerd tot physical trainer. Bij mij ben je aan het juiste adres voor de combinatie van ontspanning en inspanning samen met mentale begeleiding onder de vorm van coaching en/of meditatie
Personal trainer in Antwerpen (2000) - Timmy
Timmy
Antwerpen
Nieuw
3 jaar bachelor leerkracht lichamelijke opvoeding & bewegingsrecreatie 10 jaar ervaring in breakdance lessen gezondheid & welzijnscoach 6 jaar ervaring in sportkampen en workshops Uiteraard ook ervaring in fitness op maat
Personal trainer in Brasschaat (2930) - Tim
Tim
Brasschaat
Nieuw
Student, 1ste jaar bachelor in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Heb als middelbare opleiding Sportwetenschappen gevolgd en voortdurend zelf allerlei sporten beoefend. Ik ben steeds heel geïnteresseerd geweest in sport en lichaam en geef andere mensen graag tips. Ikzelf heb ook altijd graag een coach gehad die zijn vak met passie gaf, dus wil ik zelf liefst ook zo zijn! :-)
Personal trainer in Berchem (2600) - Nico
Nico
Berchem
Nieuw
al 20j intensief bezig met krachttraining/fitness.ervaring niet via cursussen maar uit de praktijk! Geen dure personal coach nodig? no nonsense advies? contacteer me dan en we bekijken een plan op JOUW maat/behoeftes
Personal trainer in Schoten (2900) - Aukje
Aukje Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
Ik ben van opleiding leerkracht lichamelijke opvoeding en gecertificeerd personal trainer. Ik werk ook in het zwembad als lesgever en hoger redder. Ik heb ervaring in de triatlon/duatlon, turnen, zwemmen en Crossfit en ik wil mijn sportieve ervaring graag doorgeven. Misschien betekent dit voor jou ook de start van een gezonder en actiever leefstijl.
Personal trainer in Berchem (2600) - Ivanildo
Ivanildo
Berchem
Nieuw
Als Personal Trainer kom ik wekelijks bij u thuis voor een training op maat. De trainingen worden opgemaakt om u lichaam weer te doen bewegen zoals u al een lange tijd niet meer hebt ervaren. Met effectieve lichaamsgewichtsoefeningen help ik u om uw doel te bereiken. Lopen, springen, duwen, trekken, en tillen zijn een paar van de functionele bewegingen. Het verbeteren van de functionele bewegingen om beter te kunnen functioneren in het dagelijkse leven!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Ekeren: geëvalueerd met 4.99 door 63 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Ekeren, personal training Ekeren, bodybuilding coach Ekeren, fitness coach Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Ekeren via Ring Twice


Personal training Ekeren kan je helpen met het bereiken van je persoonlijke doelstellingen. Een personal trainer Ekeren beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je van harte om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag afslanken, jezelf verbeteren in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Ekeren? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Ekeren


Voor personal training in Ekeren, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een brede community met persoonlijke trainers in Ekeren. Zo vind je dus de juiste trainer voor het behalen van je objectieven, maar wat doet een personal trainer Ekeren precies?

Een persoonlijke trainer Ekeren is gespecialiseerd in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Ekeren, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Ekeren is gespecialiseerd in zijn of haar discipline en heeft jarenlange ervarenheid in het geven van personal training Ekeren, die de coach van harte met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar vak en voor extra motivatie zorgt om jouw doelstellingen te bereiken.

Een personal trainer Ekeren stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de coach rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Ekeren of je je nu wil richten op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Ekeren


Wat een personal trainer Ekeren kost, hangt erg af van de vormingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Ekeren bijvoorbeeld een speciale sportopleiding? Dan zal deze een hoger tarief rekenen dan een persoonlijke trainer Ekeren zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Ekeren heeft, zal de prijs naar boven brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Ekeren te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Ekeren extra kosten, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld kosten voor gerei, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Ekeren


De kosten van een personal trainer Ekeren hangen af van jouw noden en de bijkomstige onkosten. Zo rekent de personal trainer Ekeren een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Ekeren maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun prijs.

Voor een sport coach Ekeren kunnen bijkomstige kosten, de kosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Ekeren die bij jou thuis komt, zal daarbovenop reiskosten aanrekenen. Het uurtarief van een personal trainer Ekeren ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Ekeren

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Vechtsport€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Ekeren


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Ekeren beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de trainer maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Ekeren en kun je uitgebreid bespreken in een inschrijvingsgesprek.
 
Heb je doelstellingen die je wil bereiken? Geef dit aan je persoonlijke trainer Ekeren door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitdokteren. Voor personal training Ekeren op maat, kun je dus je doelen en wensen met je coach bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Ekeren wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Ekeren


Ook voor een fitness trainer Ekeren kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een juiste fitness trainer Ekeren in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Ekeren, die vervolgens een plan op maat ontwerpt. Wil je graag meer spieren opbouwen of is je doel om je vetpercentage te verlagen? Je fitness trainer Ekeren houdt rekening met je objectieven en wensen.

Je fitness trainer Ekeren heeft materiaal beschikbaar, waarmee je de voortgang van je personal training Ekeren kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training nuttig is geweest of juist niet en kun je waar nodig aanpassingen maken.

Personal trainer aan huis in EkerenJe personal training Ekeren vindt plaats op jouw gekozen plaats. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Ekeren in het bijschaven van jouw voeding? Dan kan je coach bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de trainer thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Ekeren in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach vermoedelijk een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Ekeren.

Wanneer je een sport coach Ekeren of fitness trainer Ekeren inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een specifieke sportlocatie vereist. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Ekeren in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Ekeren via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Ekeren of personal training Ekeren in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een talentvolle buur in Ekeren op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun expertise aan, waaronder personal training Ekeren. Plaats je oproep voor een personal trainer Ekeren op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je doelstellingen te bereiken.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden