personal trainer Mechelen

Ontdek talentvolle personal trainers in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Mechelen

Personal trainer in Mechelen (2800) - Stefaan
Stefaan
Mechelen
5/5 (12 reviews)
Door jaren actief te zijn in de judosport en op latere leeftijd in de boks Française Ken ik wel technieken die je voor zelfverdediging zou kunnen gebruiken
Personal trainer in Bonheiden (2820) - Vic
Vic
Bonheiden
5/5 (3 reviews)
Doorheen de dag maak ik zoveel mogelijk tijd om te sporten. Ik ga bijna dagelijks naar de fitness en ik wil dan ook graag andere helpen! Dit geldt ook voor andere sporten.
Personal trainer in Berg (1910) - Sigrid
Sigrid
Berg
5/5 (1 reviews)
Bloso diploma Trainer speedskaten, maar geef evengoed core training, coaching en opvolging bij joggen, krachttraining enz. Stel ook 30-dagen work-outs op op maat van de klant!
Personal trainer in Londerzeel (1840) - Bruno
Bruno
Londerzeel
5/5 (1 reviews)
Ben actief sporter. Gestart op 8 jarige leeftijd als voetballer. Tussendoor karate, Judo, Volleybal, Basket gedaan. Op mijn 18 ,eerst in functie van de voetbal, begonnen met fitness, later Bodybuilding, enkele jaren later terug fitness, wat ik nog steeds frequent doe. Ook regelmatig op de mountainbike en in de winter skiën. Sport is maw een groot stuk van mijn leven.
Personal trainer in Kontich (2550) - Bos
Bos
Kontich
5/5 (1 reviews)
Fitness, gevechtssporten, krijgskunsten en self-defense zijn grote passies van mij. Ik heb een zelfverdedigingsclub uitgebaat en heb zowel aan volwassenen als kinderen les gegeven. Ik hou ervan om mijn lichaam fit en sterk te houden en ben ervan overtuigd dat ik een meerwaarde kan zijn als jij aan jouw lichaam wilt werken maar ook als je jezelf wilt leren verdedigen op een effectieve manier.
Personal trainer in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht lager onderwijs heb ik ervaring in sportlessen. Ik ben zelf heel sportief, samen met kinderen opzoek gaan naar het leuke aan sporten zal mijn doel zijn!
Personal trainer in Nieuwenrode (1880) - Bruce
Bruce
Nieuwenrode
Nieuw
In mijn vrije tijd heb ik een grote passie voor calisthenics (= alle oefeningen die men met het eigen lichaamsgewicht kan uitvoeren (handenstand, optrekken, etc.)). Indien u meer informatie wilt of graag eens een groepsles, individuele les wilt dan kan dit altijd geregeld worden.
Personal trainer in 'S Gravenwezel (2970) - Yentl
Yentl
'S Gravenwezel
Nieuw
Skiën is voor mij een passie, ik sta al sinds ik 2 jaar oud ben op de latten. Ik ga elk jaar 3-4 keer skiën doorheen de Alpen. Mijn halfzus die woonachtig is in Duitsland, skiet competitief en heb dus al enige ervaring. Mijn vader is Trainer A skileraar dus heb enorm veel van hem geleerd. Ik hoop mijn kennis van mijn passie over te brengen aan andere mensen, van kinderen tot en met volwassenen!
Personal trainer in Peutie (1800) - Cedric
Cedric
Peutie
Nieuw
Schaakles geven is mijn passie. Met 20 jaar ervaring als speler en een achttal jaar als lesgever via verschillende verenigingen, vooral aan jong talent, geef ik graag en regelmatig les van beginnersniveau t.e.m. niveau 1800 à 1850 elo. Ikzelf ben 32 jaar, speelde in de jeugdreeksen op hoog niveau en heb op heden ongeveer 2000 elo.
Personal trainer in Mechelen (2800) - Nick
Nick
Mechelen
Nieuw
Ervaring als personal trainer. Sporten op maat van de klant, aan huis of op verplaatsing. Ik begeleid mensen die hun grenzen willen verleggen en persoonlijke doelen willen realiseren.
Personal trainer in Londerzeel (1840) - Dieder
Dieder
Londerzeel
Nieuw
Ik ben een fervent loper en hou me heel graag bezig met bodyweight exercises. Ook ben ik vanaf mijn 4 jaar competitief bezig met tennis. Ik sta ervoor open samen te sporten of trainingsprogramma op te stellen.
Personal trainer in Reet (2840) - Adonis
Adonis
Reet
Nieuw
Sinds een aantal jaren train ik om persoonlijke lessen te oefenen, oefeningen bekend te maken door middel van dans, en daarmee kan ik eenvoudige en effectieve routines creëren voor een gezonde dagelijkse gang van zaken, waaronder dans, yoga, pilates, mixdans , luchtdans.
Personal trainer in Willebroek (2830) - Karim
Karim
Willebroek
Nieuw
Ik fitnesse al 17 jaar waardoor fitness mijn passie is geworden. Bij deze heb ik ervaring zat. In het jaar 2018 heb ik mijn diploma personal trainer behaald wat een enorme pluspunt is. Ik kan trainingschema s opmaken en voedingsadvies geven. Hebt u interesse dan mag u mij contacteren.
Personal trainer in Willebroek (2830) - Bente
Bente
Willebroek
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als leerkracht lichamelijke opvoeding en fitnesscoach en daarnaast ben ik semi professioneel volleybalster. Ik heb vroeger veel verschillende soorten gedaan en heb daar veel interesse voor.
Personal trainer in Kontich (2550) - Yenthe
Yenthe
Kontich
Nieuw
Ik sport zeer graag. Dit wil ik ook graag delen met anderen. Ik ben afgestudeerd in de richting sportwetenschappen. Ik doe zeer veel sporten graag: paardrijden, volleyballen, dansen, voetbal,...
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Mechelen: geëvalueerd met 5.0 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Mechelen, personal training Mechelen, bodybuilding coach Mechelen, fitness coach Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Mechelen via Ring Twice


Personal training Mechelen kan je helpen met het halen van je persoonlijke doelstellingen. Een personal trainer Mechelen beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je met plezier om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag afslanken, jezelf verbeteren in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Mechelen? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Mechelen


Voor personal training in Mechelen, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een brede gemeenschap met persoonlijke trainers in Mechelen. Zo vind je dus de juiste trainer voor het halen van je objectieven, maar wat doet een personal trainer Mechelen precies?

Een persoonlijke trainer Mechelen is specialist in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Mechelen, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Mechelen is gespecialiseerd in zijn of haar discipline en heeft jarenlange ervarenheid in het geven van personal training Mechelen, die de coach graag met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar domein en voor extra motivatie zorgt om jouw objectieven te halen.

Een personal trainer Mechelen stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de coach rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Mechelen of je je nu wil concentreren op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Mechelen


Wat een personal trainer Mechelen kost, hangt erg af van de vormingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Mechelen bijvoorbeeld een gespecialiseerde sportopleiding? Dan zal deze een hoger tarief rekenen dan een persoonlijke trainer Mechelen zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Mechelen heeft, zal de prijs naar boven brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Mechelen te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Mechelen extra onkosten, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld kosten voor gerei, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Mechelen


De kosten van een personal trainer Mechelen hangen af van jouw noden en de bijkomstige uitgaven. Zo rekent de personal trainer Mechelen een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Mechelen maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun prijs.

Voor een sport coach Mechelen kunnen bijkomende uitgaven, de kosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Mechelen die bij jou thuis komt, zal daarbovenop reiskosten aanrekenen. Het uurtarief van een personal trainer Mechelen ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Mechelen

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Zwemles€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Mechelen


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Mechelen beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de coach maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Mechelen en kun je uitgebreid bespreken in een kennismakingsgesprek.
 
Heb je objectieven die je wil halen? Geef dit aan je persoonlijke trainer Mechelen door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitstippelen. Voor personal training Mechelen op maat, kun je dus je objectieven en wensen met je trainer bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Mechelen wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Mechelen


Ook voor een fitness trainer Mechelen kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een adequate fitness trainer Mechelen in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Mechelen, die vervolgens een plan op maat maakt. Wil je graag meer spieren opbouwen of is je doel om je vetpercentage te verlagen? Je fitness trainer Mechelen houdt rekening met je doelen en verlangen.

Je fitness trainer Mechelen heeft gerief beschikbaar, waarmee je de voortgang van je personal training Mechelen kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training nuttig is geweest of juist niet en kun je waar nodig aanpassen.

Personal trainer aan huis in MechelenJe personal training Mechelen vindt plaats op jouw gekozen locatie. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Mechelen in het verbeteren van jouw voeding? Dan kan je coach bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de coach thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Mechelen in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach ongetwijfeld een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Mechelen.

Wanneer je een sport coach Mechelen of fitness trainer Mechelen inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een gespecialiseerde sportlocatie benodigd. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Mechelen in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Mechelen via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Mechelen of personal training Mechelen in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een talentvolle buur in Mechelen op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun expertise aan, waaronder personal training Mechelen. Plaats je oproep voor een personal trainer Mechelen op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je objectieven te behalen.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden